Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

Man paveiksla kabino metus laiko,o siaip stovejo paremtas uz lovos biggrin.gif grindjuostes po grindu sudejimo,per 6 metus ir neuzdejo,po siai dienai stovi,bet jau metai kaip i rusi isnestos,jau turbut ir neuzdes biggrin.gif
Zodziu mano vyrelis namuose nesikisa, nors ir tvanas butu-nematytu,siandien nupuosiau eglute jau,tai garantuotai nepastebes biggrin.gif
Apie indu plovima,siurbima,tai as jau patylesiu biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus panašiai-praeina ne dienos, ne mėnesiai, o metai, kol padaromas koks vyriškas darbelis doh.gif . Būna, kad iškviečiu meistrą, tai vyriškis pyksta, kad už tai reikia pinigus mokėti. Ką jau pati galiu, neiškentusi pasidarau g.gif .
Atsakyti
Permečiau temą,ir supratau,kad man labai pasisekė su saviškiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELA @ 2006 06 25, 14:13)
O maniškis jau du metai, kaip virtuvės tapetus restauruoja blink.gif  doh.gif
Nors skųstis negaliu - ir valgyt padaro ir virtuvę iššveičia, bet jei ką nors paprašau padaryt, kol gerai iš kantrybės neišvedu (savo zyzimu blush2.gif ), tol reikalai nepajuda schmoll.gif

Va mano irgi toks pat, einamus darbus kartais padaro ir išsiurbe ir namus aptvarko, bet kai reikia ką nors truputį rimčiau tai reikia į šunį pasivertus loti, dė kiekvieno darbelio. Kartais ir jau juokinga daros kai viena dieną vis prašai kad ką nors padarytų, o kitos dienos vakare pasakai tai kodėl nepadarei, o jis tai kad tu man nieko nesakiai. O kad diena prieš sakiau gal kokį 20 kartų tai jisai pamiršo. Bet šiaip tai mano vyriukas dar palyginti thumbup.gif
Atsakyti
Na pas mus tai viskas buna taip: jei paprasau koki vyriska darbeli padaryt, tai mazdaug 1-2 sav. begyje tai buna padaryta (na cia jei kokia smulkmenele.bet reikia karts nuo karto svelniai primint).Na, o kai paprasau indus kokius isplaut, jis visada sutinka, tik tie indai gana ilgai uzsiguli kriauklej, nes kai kas labai uzsiemes smile.gif o jei neapsikentusi pati issiplaunu, sulaukiu priekaistu.jis juk zadejo pats tai padaryt... biggrin.gif va taip ir kariaujam
Atsakyti
mes kartu daugiau nei 6 metai, maniskis mane ilgai nervindavo savo tokiu elgesiu, paprasai ko nors, atsakymas - tuoj, tas tuoj uzsitesia iki rytoj ir t.t ir t.t. bet jis kitur pranasesnis uz mane, sunkiai dirba, mane lepina dovanomis, yra labai atsakingas ir rupinasi seimos gerove, susitaikiau, nes turi daug kitu privalumu, o pasakyti nera taip sunku, kad ir 7 kartus tongue.gif
Atsakyti
Žinot merginos, pasakysiu gal nelabai gražiai, pati turiu tokį vyra, bet geriausias būdas nesinervinti ir jo nenervinti tai įsivaizduoti,kad gyveni viena, kaip ,kad anksčiau ir daryti viską pačiai wink.gif Anksčiau susitvarkydavote tai manau lygiai taip pat ir toliau gražiai susitvarkysite wink.gif Jeigu Jums kažkas trukdo tai ir tvarkykit, o jam juk netrukdo lotuliukas.gif (maniškio atsakymas, kuris iš tikro teisingas lotuliukas.gif )
Atsakyti
Super,ir aš tokios pačios nuomonės.Savo sveikata svarbiau už viską.Kam tos papildomos raukšlės smile.gif
Atsakyti
Visai priesingai nieko nereikia roditi thumbup.gif gal man kartais labiau to reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na siaip nieko pirstais labai jau ten nerodau
bet pas mane visada pirmadieniais ant saldytuvo kabo darbu sarasas, kuriuos verkiant reikia padaryti, kitaip prie kompo net prieit negali, kol nepadaro
mes gyvenam nuosavam name, tai darbu tikrai netruksta....pastoviai kas nors sugenda, tai tas sarasa labai padeda prisiminti arba pastebeti, jei plika akim nematyti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat manau,kad zirzimu nieko nepasieksi.Patyriau tai savo kailiu.Kaip tik sakai diena iš dienos ką reik padaryt-naudos jokios.Va kai pabosta pačiam tie nepataisyti nesutvarkyti dalykai-ateina įkvėpimas vyrui ir padaro pats,be jokių šnekų. Reik moterims daugiau kantrybės... ax.gif Ką išeina pasidarom pačios,o kas ne,tai kada nors atliks vyrai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2007 03 13, 14:03)
Aš taip pat manau,kad zirzimu nieko nepasieksi.Patyriau tai savo kailiu.Kaip tik sakai diena iš dienos ką reik padaryt-naudos jokios.Va kai pabosta pačiam tie nepataisyti nesutvarkyti dalykai-ateina įkvėpimas vyrui ir padaro pats,be jokių šnekų. Reik moterims daugiau kantrybės... ax.gif  Ką išeina pasidarom pačios,o kas ne,tai  kada nors atliks vyrai mirksiukas.gif

Bet jeigu tas "kada nors" būna po kelių mėnesių, metų, o darbai tai "kraunasi", jų vis daugėja ir daugėja. Aš kartais ir sakau savo vyriškiui, kad greitai turbūt lubos užgrius ant galvos, jeigu taip ir toliau, nes viskas aplink lūžta, griūva, o kam tvarkyti nėra doh.gif . O kai primeni, sako, kad bambu g.gif .
Atsakyti