Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

O as labai i galva neimu del to, mano tevas irgi laukdavo ikvepimo ko nor imtis, o budavo kad jis ir neateidavo lotuliukas.gif
Taigi as istokiu, kurios megsta vyriskus darbus nudirbti ir zinau, kad jei pati imsiuos padarysiu, taip kai as noriu ir greitai be jokiu prasymu thumbup.gif Mano vyras nera labai nagingas zmogelis, taciau negaliu juo skustis,vaikus priziuri valgyti, padaro, kambarius kartais sutvarko thumbup.gif O man kiti ,vyriski darbai belieka lotuliukas.gif bet as nesiskundziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Geras tas vyrelis. Ir turi griekų ir neturi...Kaip ir aš... Turi savybę, kol nebaksnoji pirštu tol nedaro, bet tai išsprendžiama. Pabaksnoju pirštu, pamalu liežuviu ir tada jau daro. ax.gif
Atsakyti
Man kas keisčiausia,kai nuvažiuoja maniškis pas mama į kaimą,nu žiuriu ir vis neatsistebiu,nors prie žaizdos dek lotuliukas.gif Lempute perdegusia pamato,visus darbus nudirba.Pats thumbup.gif niekeno neraginamas.O pas mane virtuveje iš triju lempučiu viena tedegė tris savaites. doh.gif
Atsakyti
maniškiui tai jau namai nelabai rūpi.svarbiausia,kad mašina švari būtų,garažas sutvarkytas.o namai... schmoll.gif kiek darbų laukia namie.neturi laiko:tai pavargęs.tai instrumentų neturi.pavydžiu moterims,kurių vyrai stengiasi,kad namai būtų gražesni.mūsų šeimoje visi remontai buvo organizuoti mano iniciatyva.jam nusispjaut,kad tapetai jau atsiklijavo,kad čiužinyje spyruoklės lenda lauk,kad langus pagaliau reikėtų keist.jis geriau kitą mašiną pirks schmoll.gif schmoll.gif .kiek galiu tiek stengiuos dėl namų jaukumo. gun_bandana.gif tokį vyrą.
Atsakyti
Oi, pas mane irgi problemyte... Nu kad jis neuzgimes vyriskus darbus dirbt, tai as suprantu - jis finansininkas. Ta suprantu ir niekad nepriekaistauju, nors pati augau seimoje, kai absoliuciai viska tevas padarydavo ir meistru kviesti nereikedavo. Nu as suprantu, kad vieni sutverti vyriskiems, darbams - kiti ne.
Tik nesuprantu, ar tie vyrai tikrai galvoja, kad lekstes pacios issiplauna ir dulkes nusivalo, ar jie tikrai nemato.. Turejau itarima, kad mano vyras ne vietoje padetu daiktu ir dulkiu nemato, nes kai tik reikia tvarkytis, taip pas mus skandalai. (Pvz., pas mus dabar remontai, tai kiekviena diena dulkes valyt reikia, o jis klausia, kam valyt, jei rytoj vel apdulkes. Sakau, tai ir leksiu neplaunam - ryt valgysim, vel susiteps). Tai va, viena karta sugalvojau isitikinti, ar jis tikrai aklas. Nusprendziau pakenteti ir nieko netvarkyti, tiesiog persijungiau i jo poziuri... Po keliu dienu jis man sako, o kur svarios lekstes? jau lekstes kraiuklej netelpa..valgyt nieko nepadarai.. Pagalvojau, nu ne aklas, o ir supranta, kad ne leksciu reikia klausti, kodel jos nesvariops, o manes:) Nuo tada jis stengesi pastebeti... kaip viena rase... 2 dienas:) Po to vel tas pats, vel tie patys barniai... Na, o sis savaitgalis kvepia tuo paciu, kaip ka tik aprasytoji situacija, nes jau seniai buvo, turiu itarima, kad vel apako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 03 31, 10:45)
Oi, pas mane irgi problemyte... Nu kad jis neuzgimes vyriskus darbus dirbt, tai as suprantu - jis finansininkas. Ta suprantu ir niekad nepriekaistauju, nors pati augau seimoje, kai absoliuciai viska tevas padarydavo ir meistru kviesti nereikedavo. Nu as suprantu, kad vieni sutverti vyriskiems, darbams - kiti ne.
Tik nesuprantu, ar tie vyrai tikrai galvoja, kad lekstes pacios issiplauna ir dulkes nusivalo, ar jie tikrai nemato.. Turejau itarima, kad mano vyras ne vietoje padetu daiktu ir dulkiu nemato, nes kai tik reikia tvarkytis, taip pas mus skandalai. (Pvz., pas mus dabar remontai, tai kiekviena diena dulkes valyt reikia, o jis klausia, kam valyt, jei rytoj vel apdulkes. Sakau, tai ir leksiu neplaunam - ryt valgysim, vel susiteps). Tai va, viena karta sugalvojau isitikinti, ar jis tikrai aklas. Nusprendziau pakenteti ir nieko netvarkyti, tiesiog persijungiau i jo poziuri... Po keliu dienu jis man sako, o kur svarios lekstes? jau lekstes kraiuklej netelpa..valgyt nieko nepadarai.. Pagalvojau, nu ne aklas, o ir supranta, kad ne leksciu reikia klausti, kodel jos nesvariops, o manes:) Nuo tada jis stengesi pastebeti... kaip viena rase... 2 dienas:) Po to vel tas pats, vel tie patys barniai... Na, o sis savaitgalis kvepia tuo paciu, kaip ka tik aprasytoji situacija, nes jau seniai buvo, turiu itarima, kad vel apako  doh.gif

bleen! maniskis lygiai toks pats doh.gif cry.gif frusty.gif !!!
Atsakyti
Pas mus jau pora savaičių, kai nupirkta nauja kriauklė, bet ją reikia įdėti. Matyt labai sunkus darbas g.gif , lengviau prie kompo pasėdėti gun_bandana.gif . Gali rodyti, gali sakyti, padarys, kai pats norės frusty.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 04 balandžio 2007 - 20:14
Pas mus ir tokia juokinga situacija. Darbai yra daromi po truputi. Va nusipirkom namą, tai manas suremontuotas tik iš dalies, vienam kambary plintusų trūksta, kitam durų apdailos, trečiam langų. biggrin.gif biggrin.gif
Ką bepridursi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drebulė @ 2007 03 25, 09:45)
maniškiui tai jau namai nelabai rūpi.svarbiausia,kad mašina švari būtų,garažas sutvarkytas.o namai... schmoll.gif kiek darbų laukia namie.neturi laiko:tai pavargęs.tai instrumentų neturi.pavydžiu moterims,kurių vyrai stengiasi,kad namai būtų gražesni.mūsų šeimoje visi remontai buvo organizuoti mano iniciatyva.jam nusispjaut,kad tapetai jau atsiklijavo,kad čiužinyje spyruoklės lenda lauk,kad langus pagaliau reikėtų keist.jis geriau kitą mašiną pirks schmoll.gif  schmoll.gif .kiek galiu tiek stengiuos dėl namų jaukumo. gun_bandana.gif tokį vyrą.

Skaitau ir negaliu patiketi, tarsi apie mano vyra parasyta. As galvojau kad tokiu daugiau nera, o pasirodo yra.
Atsakyti
Man kartais atrodo gal geriau ir nebuciau prasiusi doh.gif ,pati simta kartu geriau pasidaryciau. Zinoma mano vyrui krtais ir taip atrodo biggrin.gif ,kai jis ko papraso kad jam kokia paslaugele padaryciau blush2.gif .
Labiausiai mane erzina kai ko nors paprasai tai isgirsti klausima: ar dabar?Tada nors gun_bandana.gif gun_bandana.gif ,juk jei prasau pagalbos tai reiskias dabar o ne po savaites. Ir kodel jie kartais apsimetineja kvailiais? Matyt naudinga. g.gif Sako kuom susirgai tuom ir gydykis, tai gal ir cia reiktu ta pati buda isbandyti,gal suveiktu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal jie tiesiog išlepinti? kam plauti, kam valyti jei žmona tą padaryti gali? g.gif
pas mane vat db stovi viena lentyna virtuvėj, prisukt prie sienos reikia, jau mėn kaip stovi...bet ir nepykstu, tikrai nelabai to laiko yra, o ir kai atsiranda, tai tiesiog maloniau lovoj pagulėt...sakiau pati susitvarkysiu, kai man pradės ta lentyna maišyt lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai taip darau,suluzo kede,jis ziuri telika,as pasiemiau kliju,kede,atsisedau salia ir pradejau meistrauti lotuliukas.gif o jis,dieve,maziuk,ka tu darai,cia vyriskas darbas..sakau jau menesi stovi,jei vyras negali,tai as pati pasidarysiu,man nesunku..kaip ciupo ta kede lipdy lotuliukas.gif t..ai,bet neilgam,poto vel taip pat su spintos durelemis..vel griebiau tvarkyti,jis vel,vyriskus darbus plalik man lotuliukas.gif niu negaliu klausyti,kai jis taip sako,lyg pats padarytu..ir liko ta spinta stovet,kol poto pati nesutvarkiau..bet turiu ji suprasti..jo tevas irgi nieko nedirba,man labai keista,nes mano tetis nama pastate seimai...niu bet maniskis visai kitoks,jis baltarankis,dirba su popieriukais,juk nepakeisiu zmogaus...bet man baisu,kad jis nori nama statytis..as jam bandau aiskinti,kad namui labai daug prieziuros reikia,pastoviai reikes kazka pataisyti,priziureti...bet jis matau nelabai supranta..nieko bent indus ismokiau plauti..tai nors tiek pagelbsti doh.gif
Atsakyti