Oi, pas mane irgi problemyte... Nu kad jis neuzgimes vyriskus darbus dirbt, tai as suprantu - jis finansininkas. Ta suprantu ir niekad nepriekaistauju, nors pati augau seimoje, kai absoliuciai viska tevas padarydavo ir meistru kviesti nereikedavo. Nu as suprantu, kad vieni sutverti vyriskiems, darbams - kiti ne.
Tik nesuprantu, ar tie vyrai tikrai galvoja, kad lekstes pacios issiplauna ir dulkes nusivalo, ar jie tikrai nemato.. Turejau itarima, kad mano vyras ne vietoje padetu daiktu ir dulkiu nemato, nes kai tik reikia tvarkytis, taip pas mus skandalai. (Pvz., pas mus dabar remontai, tai kiekviena diena dulkes valyt reikia, o jis klausia, kam valyt, jei rytoj vel apdulkes. Sakau, tai ir leksiu neplaunam - ryt valgysim, vel susiteps). Tai va, viena karta sugalvojau isitikinti, ar jis tikrai aklas. Nusprendziau pakenteti ir nieko netvarkyti, tiesiog persijungiau i jo poziuri... Po keliu dienu jis man sako, o kur svarios lekstes? jau lekstes kraiuklej netelpa..valgyt nieko nepadarai.. Pagalvojau, nu ne aklas, o ir supranta, kad ne leksciu reikia klausti, kodel jos nesvariops, o manes:) Nuo tada jis stengesi pastebeti... kaip viena rase... 2 dienas:) Po to vel tas pats, vel tie patys barniai... Na, o sis savaitgalis kvepia tuo paciu, kaip ka tik aprasytoji situacija, nes jau seniai buvo, turiu itarima, kad vel apako