Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

Nu ka darom su tokiais, ka darom... as pirstu rodyt tingiu, tai sarasiuka padarau raudonu markeriu ir pakabinu ant saldytvo, kita vonioj ant veidrodzio ir dar viena ant lauko duru... doh.gif pyksta, bet uz tad veikia thumbup.gif
Atsakyti
na jei rodot tai ir teks rodyt, verysad.gif as tai kiek visko isbandziau nu veikia kokia savaite paskuj vel tas pats doh.gif
Atsakyti
doh.gif gaila, kad efektyvių kovos būdų nėra... maniškis tai dar blogesnis variantas - vieną kartą pasakyt negana, reikia bent 10. O ir rašteliai mažai efektyvūs - reikia 10 kartų primint, kad toks yra.
o kas blogiausia - tai kai pasakai dar pyksta - aš ir pats matau kad reikia, o kodėl nedaro? todėl kad dar galvoja ar ir man reikia!
Atsakyti
Bent jau mums šiek tiek padėjo Mark Gungor video youtube'j. Tai pastorius iš Amerikos, kuris veda seminarus apie laimingą santuoką. Tik kad tie seminarai, tokie neseminariški, greičiau panašūs į gero komiko pasirodymus. Prisijuoki iki ašarų, bet išgirsti daug teisybės ir sužinai daug naujo. Anglų kalba būtina..

Čia, kaip "priversti" vyrą daryti tai, ko tu nori:
1 dalis http://www.youtube.c...h?v=cwBKIQ__q7Q
2 dalis http://www.youtube.c...feature=related

Čia apie vyrų ir moterų smegenų veikimą
http://www.youtube.c...h?v=6DKk_tdyehA

Video yra ir daugiau. Juos žiūrėjom kartu su MB ir per ašaras nuo juoko vis viens kitam kartojom "va va, klausyk ką sako", "žiūrėk ir mokykis" ir t.t. lotuliukas.gif Kažkaip truputi geriau viens kitą suprast pradėjom (ar bent jau bandom) biggrin.gif
Atsakyti
O as jau pripratau, kad reikia pirstu parodyti ir graziai paprasyti. Ir visai nesvarbu, kad pats nesusipranta padaryti jeigu paprasytas padaro biggrin.gif
Paskutiniu metu mane lengvai sokiruoja kai neprasytas kelis kartus isplove indus. Stengiausi nesokyneti is laimes prie jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 04 10, 18:24)

labiausiai uzknisantis dalykas yra tvarkyti jo rubu spinta doh.gif arba deti daiktus i kelione. nu niekada laiko neturi net paziuret ar tas daiktas jam reikalingas bus ar ne doh.gif NIEKADA! tai sudedu savo nuoziura o paskui gali apsivozt del manes,

o tai jei jūs nedėtumėt tai nuogas važiuotų? rankų kojų neturi?

paskaičiau ir pagalvojau, jei man po darbo grįžus kas baksnotų į grindis, kad reikia plauti iš principo neplaučiau schmoll.gif pačios nuo santykių pradžios šokinėjat ir paskui atrodo, kad vyras be pagalbos žūtų, nustebtumėt, išgyventų ir dar neblogai.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 04 10, 18:24)

labiausiai uzknisantis dalykas yra tvarkyti jo rubu spinta doh.gif arba deti daiktus i kelione. nu niekada laiko neturi net paziuret ar tas daiktas jam reikalingas bus ar ne doh.gif NIEKADA! tai sudedu savo nuoziura o paskui gali apsivozt del manes, nes visada kazko truksta o man giliai dzin, nes kai dedu daiktus keikias nuo kompo akiu nepasukdamas, kad as cia kaip visada nelaiku lendu i akis doh.gif o pats nesideda doh.gif

Kai kartu gyventi pradejom, kelis kart sakiau susitvarkyti spinta..sekanti karta grizes rado visus rubus ant zemes g.gif Teko tvarkytis. Kojines rastos ant zemes keliaudavo i siuksliu deze cool.gif

Nors siaip jis pas mane labai tvarkingas, tik matyt reikejo parodyti, kad as nesiruosiu tarnaite buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 02 27, 20:56)
  pas mus situacija yra atvirkštinė - diedas tvarkosi, bo negali sulaukt, kada mane pagaus įkvėpimas tongue.gif

Aš galiu tvarkytis ne dažniau, nei kartą savaitėje.

Pas mus tas pats .. drinks_cheers.gif Net geda pripazint, kad vyras daug tvarkingesnis nei as ir kartais jau man pirstu baksnoja, ka padaryti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 07 30, 19:47)
O as jau pripratau, kad reikia pirstu parodyti ir graziai paprasyti. Ir visai nesvarbu, kad pats nesusipranta padaryti jeigu paprasytas padaro  biggrin.gif
Paskutiniu metu mane lengvai sokiruoja kai neprasytas kelis kartus isplove indus. Stengiausi nesokyneti is laimes prie jo  lotuliukas.gif

Pas mane tokia pati situacija smile.gif tik as dar visiskai nepripratau, kad reikia visada pirstu baksnoti, tai kartais dar ir paburbu. Jau po truputi pradeda ir lova klot neprasytas ir indus (kaaaartais) isplauna, ko anksciau nedarydavo, tai manau su laiku isauklesiu biggrin.gif
Atsakyti
Dažnas dažnas atvejis smile.gif Paprašytas visada padarys, bet pats ne visada susivokia, tokių dalykų kaip dulkės, nešvara, neplauti indai ir pan. jis net nepastebi, jam netrukdo ir apskritai mūsų supratimas apie tai ,kas yra švara ir tvarka, labai LABAI skiriasi biggrin.gif Bet visokius "vyriškus" darbus - kaip sugedus technika, perdegus lemputė ir pan. tai dažniausiai atlieka neprašomas ir neatideliodamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teletabio mūza: 19 rugpjūčio 2010 - 14:57
QUOTE(Eneira7 @ 2010 07 30, 18:39)
Bent jau mums šiek tiek padėjo Mark Gungor video youtube'j. Tai pastorius iš Amerikos, kuris veda seminarus apie laimingą santuoką. Tik kad tie seminarai, tokie neseminariški, greičiau panašūs į gero komiko pasirodymus. Prisijuoki iki ašarų, bet išgirsti daug teisybės ir sužinai daug naujo. Anglų kalba būtina..

Čia, kaip "priversti" vyrą daryti tai, ko tu nori:
1 dalis  http://www.youtube.c...h?v=cwBKIQ__q7Q
2 dalis http://www.youtube.c...feature=related

Čia apie vyrų ir moterų smegenų veikimą
http://www.youtube.c...h?v=6DKk_tdyehA

Video yra ir daugiau. Juos žiūrėjom kartu su MB ir per ašaras nuo juoko vis viens kitam kartojom "va va, klausyk ką sako", "žiūrėk ir mokykis" ir t.t.  lotuliukas.gif Kažkaip truputi geriau viens kitą suprast pradėjom (ar bent jau bandom)  biggrin.gif

super nuorodos, ačiū lotuliukas.gif ir pralinksmino, ir tiesos išgirdau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 27, 23:43)
O as savo vyrui vis komaduoju ka jam daryt. Jis nieko nepastebi, jam viskas atrodo tvarkoje, jis nemato problemos del leksciu neplautu, dulkiu, ismetytu rubu ir t.t. Tai kai esam abu namie,as jam is pat ryto susakau jo namu darbus... Ir tyliai laukiu, kol viskas bus nudirbta. Kartais buna prisimenu vakare, jog kazko nepadare, eina ir daro, zino... geriau vulkano nebudinti  ax.gif
Be to mes esam sita tema kalbeje, jis aiskiai pasake: sako, tu man tik tark zodeli ka padaryt, as padarysiu... Kartais uzknisa viskas, tada atskaitau morala, koks jis jau didelis ir turetu pats susiprotet ka ir kada namie nudirbt reiktu. "Pamokele" veiksminga buna tik kelias dienas, o po to vel tas pats.

100% pas mane! biggrin.gif
Atsakyti