Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

QUOTE(pokahonta @ 2009 03 10, 15:49)
"baksnoju" jau beveik penkerius metus  biggrin.gif ..o jo mamyte tai dar ir "ispiria"  doh.gif  ir pikta as ant anytos,kad sunu islepino (kartu su mociute) ir neisauklejo. Ir bijau,kad jei mes sunu turesim maniskis bloga jam itaka darys  doh.gif

Labai panasus atvejis ir pas mane. maniskis vienturtis, tai irgi mamytes apsokinetas visa gyvenimas buvo mad.gif mad.gif mad.gif sunku su tokiais, bet kiek galiu tiek kovoju. badau pirsteliu ir zyziu kol nepadaro. Sakau, jei neori, kad zysciau - padaryk is karto.
Atsakyti
smile.gif
Kaip tos moteris nesupranta... Vyras keikviena laisva akimirka stengiasi pailseti. Isivaizduokit, STAIGA KARAS, O JIS PAVARGES... drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
man neteko su tokiu bendrauti, gal kažkiek vienas draugas buvo toks kuriam pabaksnoti tekdavo retsykiais.. bet retais retsykiais biggrin.gif tai manau nesiskaito smile.gif

o sesuo su tokiu gyvena, man žiūrint iš šalies pyktis apima. negalėčiau su tokiu gyvent nors užmušk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mankuzo @ 2009 04 01, 14:53)
smile.gif
Kaip tos moteris nesupranta... Vyras keikviena laisva akimirka stengiasi pailseti. Isivaizduokit, STAIGA KARAS, O JIS PAVARGES...  drinks_cheers.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 02 27, 19:41)
kaip tik turiu toki zmogu salia. na kazkaip daugiau nebegaliu, atsibodo, kaip mazas vaikas, pats tikrai nieko nepadarys kol nepaprasysi, kalbu ir apie namu tvarkyma ir apie vyriskus darbus namuose, tarkim rozetes sutvarkymas. gal kas yra tokioj pat situacijoje? kaip kovojat? gun_bandana.gif abejoju ar toks vyras butu geras seimoje cry.gif

ismesk pro langa.
Atsakyti
maniskui irgi reikia pasakyti parodyti.dazniausiai atsakymas buna "tuoj" tada dar karta paprasai dabar o ne tuoj.dazniausiai sureguoja...bet sako"tu visada paciu netinkamiausiu laiku paprasai" biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau temą ir galvoju, o kokią teisę mes turim kitiems nurodinėt, ką daryti. Nu blem, sakytų man vyriškis "eik, nukask sniegą nuo garažo vartų, man išvažiuot reikia" blink.gif Arba "išnešk išdulkinti kilimą" blink.gif Nu, sakyčiau, gal tu, žinai, taip sakant... man tai ir siurbliu gana išsiurbt atrodo. O jei jam dzin tie indai neplauti. Arba jei grindys limpa tai visai ne kažkokia tragedija, o naujas įdomus potyris. Na ir ką tu jam.

Aišku, kai prašai pagalbos, o jos negauni, liūdina.
Atsakyti
MB toks buvo pradžioje. Tvarkytis jam nereikėjo, indų plauti irgi ne, vanduo laša tegu laša ir t.t. Manė viskas susitvarko savaime, indai plaunasi irgi patys. Mama jį taip augino, viską už jį darė. Tačiau pagyvenęs su manim suprato, jog jei neišsiplausi indų nebus iš ko valgo, paliksi išmėtytus rūbus jų nerasi, galų gale nenueisi į parduotuvę be vakarienės būsi. Tai va taip ir išmoko tvarkytis. Dabar tvarkomės per pusę, valgyt kartu gaminam. Gražu žiūrėt kai vyras sėdi virtuvėj ir lietinius kepa, o aš nagus lakuoju wub.gif Praregėjo vaikinas per metus lotuliukas.gif
Atsakyti
kartais dar reikia pirštu pabaksnot biggrin.gif iš pradžių tai erzindavo, o daba jau pripratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 08 balandžio 2009 - 23:07
QUOTE(žostautė @ 2009 04 07, 22:18)
Perskaičiau temą ir galvoju, o kokią teisę mes turim kitiems nurodinėt, ką daryti. Nu blem, sakytų man vyriškis "eik, nukask sniegą nuo garažo vartų, man išvažiuot reikia"  blink.gif  Arba "išnešk išdulkinti kilimą"  blink.gif  Nu, sakyčiau, gal tu, žinai, taip sakant... man tai ir siurbliu gana išsiurbt atrodo. O jei jam dzin tie indai neplauti. Arba jei grindys limpa tai visai ne kažkokia tragedija, o naujas įdomus potyris. Na ir ką tu jam.
Aišku, kai prašai pagalbos, o jos negauni, liūdina.

jam indai neplauti dzin biggrin.gif kol prireikia svarios lekstes lotuliukas.gif man limpancios grindys irgi netrukdo (daznai pastebiu palietu sulciu prie saldytuvo neisvalytu, mazas zveriukas papyle matyt, nes neprisipazysta) biggrin.gif
labiausiai uzknisantis dalykas yra tvarkyti jo rubu spinta doh.gif arba deti daiktus i kelione. nu niekada laiko neturi net paziuret ar tas daiktas jam reikalingas bus ar ne doh.gif NIEKADA! tai sudedu savo nuoziura o paskui gali apsivozt del manes, nes visada kazko truksta o man giliai dzin, nes kai dedu daiktus keikias nuo kompo akiu nepasukdamas, kad as cia kaip visada nelaiku lendu i akis doh.gif o pats nesideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 02 27, 18:41)
kaip tik turiu toki zmogu salia. na kazkaip daugiau nebegaliu, atsibodo, kaip mazas vaikas, pats tikrai nieko nepadarys kol nepaprasysi, kalbu ir apie namu tvarkyma ir apie vyriskus darbus namuose, tarkim rozetes sutvarkymas. gal kas yra tokioj pat situacijoje? kaip kovojat? gun_bandana.gif abejoju ar toks vyras butu geras seimoje cry.gif

lotuliukas.gif buvo ir man tokia beda, teko susitaikyt... MB jauniausias islepintas vaikas seimoj, priedo tinginys. Patikek manim tai tikrai nera pretekstas nekurt seimos, buna zymiai blogesniu variantu.

Nors mes seniai susitare, kad jis siurbliuoja namus kiekviena savaitgali, jei graziai neprimenu, 'pamirsta'. Dar reik primint (tokiu tonu kad nesupyktu), kad ta siurbli reik iskratyt pries siurbliuojant ir pasiurbliavus padet i vieta... Ir taip kiekviena savaite.
Atsakyti
QUOTE(Mankuzo @ 2009 04 01, 13:53)
smile.gif
Kaip tos moteris nesupranta... Vyras keikviena laisva akimirka stengiasi pailseti. Isivaizduokit, STAIGA KARAS, O JIS PAVARGES...  drinks_cheers.gif  blush2.gif

o kai sekso nori, ar plikais papais/užpakaliu praeini, tai baigiasi visi karai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti