Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias kojines perkate Gore-Tex batams?

QUOTE(day @ 2007 11 13, 15:32)
aš tai madauvau per didesnius šalčius vilnones kojinytes ir su gore - tex batais. Ir nieko. O kas turėtų atsitikti?

Ničnieko. Mauk toliau ir nesuk galvos.
Atsakyti
Nu as ten kailiu tokiu, kad jau baisiai dideli butu nemaciau.Yra kailiukas,bet labai toks ant garbes zodzio,tik kad jie ta savybe turi.Taip ,kad manau prie minus20 kojinytes dar ir kaip reikalingos.Jau is tu mandru savybiu,daugiau problemu nei dziaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(luxx @ 2007 11 14, 16:45)
Nu as ten kailiu tokiu, kad jau baisiai dideli butu nemaciau.Yra kailiukas,bet labai toks ant garbes zodzio,tik kad jie ta savybe turi.Taip ,kad manau prie minus20 kojinytes dar ir kaip reikalingos.Jau is tu mandru savybiu,daugiau problemu nei dziaugsmo.

blink.gif Čia apie kojines? lotuliukas.gif
O su Goretex batais vaikai vaikšto visame pasaulyje ir problemų nemato. Daugiau tų problemų su kailiniais batais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 11 14, 20:32)
blink.gif  Čia apie kojines?  lotuliukas.gif
O su Goretex batais vaikai vaikšto visame pasaulyje ir problemų nemato. Daugiau tų problemų su kailiniais batais  lotuliukas.gif

o kame problemos su kailiniais? g.gif man atrodo kad vienodos bedos su visais... bent kol kas as goretex'as pirmenybes neteikiu..kol kas g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 08:37)
o kame problemos su kailiniais? g.gif man atrodo kad vienodos bedos su visais... bent kol kas as goretex'as pirmenybes neteikiu..kol kas g.gif  g.gif

Drėgsta kojos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 11 15, 08:40)
Drėgsta kojos  unsure.gif

cia ta prasme, kad perslampa batai, ar kad prakaituoja? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 09:03)
cia ta prasme, kad perslampa batai, ar kad prakaituoja? g.gif  g.gif

Kai šlapia tai peršlampa batai, o kai šalta tai šala kojos. Su goretexiniais taip nebūna
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 11 15, 09:09)
Kai šlapia tai peršlampa batai, o kai šalta tai šala kojos. Su goretexiniais taip nebūna

sakau, kol kas mum kailiniai geriau -bent kol kas... nes kojos tai sala schmoll.gif bet dar juk neilgai neisojam labai mirksiukas.gif ir niekad man nei odiniai, nei nabuko ar zomso batai neslampa -niekada..riek priemone snaudot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 09:55)
sakau, kol kas mum kailiniai geriau -bent kol kas... nes kojos tai sala schmoll.gif bet dar juk neilgai neisojam labai mirksiukas.gif ir niekad man nei odiniai, nei nabuko ar zomso batai neslampa -niekada..riek priemone snaudot biggrin.gif  biggrin.gif

Jei į gerą balą įlipsi- sušlaps. Net priemonės nepadeda. O va mano zomšiniai batai šlampa - priemonės išvis nepadeda - jaučiu per siūlę
Bet yra vienas dalykas - goretex bataqms jokių papildomų priemonių nereik - jokio vargo. Tas man ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 11 15, 10:10)
Jei į gerą balą įlipsi- sušlaps. Net priemonės nepadeda. O va mano zomšiniai batai šlampa - priemonės išvis nepadeda - jaučiu per siūlę
Bet yra vienas dalykas - goretex bataqms jokių papildomų priemonių nereik - jokio vargo. Tas man ir patinka  thumbup.gif

as tik is savo patirties kalbu blush2.gif blush2.gif pas mane pacia beveik visi zomsiniai arba nabukas- jokiu problem neturiu... ax.gif o va vaikui susigundziau gore - tex..sugunde cia mamkos biggrin.gif biggrin.gif kol kas pranasumu pries be jo dar neisvydau blush2.gif blush2.gif uztat ir nesuprantu dar, ko jis toks auksinis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 lapkričio 2007 - 10:47
QUOTE(luxx @ 2007 11 14, 16:45)

Aš irgi manau, kad su goretexiniais batais prie -20 šąls kojos. Šie batai tikrai nepritaikyti dideliems šalčiams. Tačiau tokiu oru mes patys minimaliai būnam lauke, o vaikai išvis vargiai nosį iškiša. Antra, Lietuvoj tokie šalčiai būna retai ir trumpai.
Aš pati nešioju goretexinius batus, kurie turi tik pamušalą. Stovint sniege tikrai kojom vėsoka net prie mažų šalčių, todėl vaikams visada maunu šiltas kojines, jei žinau, kad ilgai braidys po sniegą.

Didžiausias goretexo pliusas - nepralaidumas drėgmei, kai lyja, šlapias sniegas, nes natūrali oda vistiek per laiką įmirksta ir tada pradeda drėgti kojos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 15 lapkričio 2007 - 20:02
Prie -20 manau tiktų tik veltiniai. O pagal šiltumą man su kailiu ir goretexiniai vienodo šiltumo, todėl man labiau patinka goretexiniai nes nešlampa. Manau galima dar papildomą vispaduką įdėt jei vaikui koja šala
Atsakyti