Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

Tai va, kad mano gyd. nieko net neuzsimine,o kai nezinojau kad toks is viso gali but, tai ir sedejau sau rami. Tik vakar kai uzkliuvo uz akiu straipsniai, visus perskaiciau ir nukaitau, kad gali but blogai...O laiko tikrai nera- iki prognozuojamos gimdymo datos like vos 5 dienos ir dar sventes dabar ispuole...Galvoju, kad bent jau kai prasides gimdymas(jei ir anksciau) sakysiu kad kazka itariu tik niekas man jokiu tyrimu nedare ir nei neinformavo...Ir papulk tu man taip ir dar skaitosi pas gera gyd.prisirasiau... g.gif
Kazkaip su pirmu nestumu nepamenu, kad irgi kas butu specialiai sake issitirt, aisku tai buvo taip seniai, kad gal ir pamirsau kas tada buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cadilac: 31 spalio 2008 - 20:30
man gydytoja pati pasakė, kad atvykčiau į Alytų apie 36 savaitę ir pasidaryčiau šį tyrimą, o pinigų už priežiūrą patologiniam niekam nedaviau, tik vyras parodė iniciatyvą ir padėkodama gėlių daviau gydytojai, nes ji man labai patiko. Kažkas klausė apie pamokėles, tai jos vyksta pirmadieniais - ketvirtadieniais, pirmame aukšte(ten kur gimdyklos). Registracija telefonu (8 315) 56 312, jūsų pasiteiraus, kiek savaičių nėštumas, nes gal ne visos paskaitėlės bus reikalingos. Ten yra išskirstyta 1. nėštumas, higiena,maitinimasis ir t.t. 2. pirmas gimdymo etapas. 3. gimdymas. 4. pogimdiminis laikotarpis. Gal ir nelabai tiksliai parašiau, bet kažkas panašaus, kartu ir ekskursija būna.
Atsakyti
smile.gif+2008 10 31, 20:43-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2008 10 31, 20:43)

o del streptokoko B, tai jis privalomas visom nestukem, todel nesuprantu kodel tavo gydytoja jo nedare g.gif  gal dar per mazai savaiciu turi.. man ji eme 36-iu smile.gif ir neigiamas kainuoja 15.80lt smile.gif  o teigiamas tai net nezinau, nebuvo aktualu.. seip manau gali ir pati nueit i higienos centra ir paprasyt kad paimtu ta paseli g.gif  arba bent pasiklaust ar taip imanoma unsure.gif  o seip Indrauja jau issamiai viska aprase smile.gif

O nuo kada jis privalomas g.gif Man nei per vieną nėštumą nei siūlė, nei darė tą tyrimą, o ir pati dar tada nieko apie tai nebuvau girdėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 11 01, 11:23)
O nuo kada jis privalomas g.gif  Man nei per vieną nėštumą nei siūlė, nei darė tą tyrimą, o ir pati dar tada nieko apie tai nebuvau girdėjus blush2.gif

nezinau nuo kada, nes kol nereikejo sitais dalykais nesidomejau, bet pirma karta isgirdau kad nedare g.gif visoj lietuvoj nestukem daro ji apie 36-ta savaite blush2.gif

Cadilac, gal istikruju prasidejus veiklai apie savo abejones uzsimink gimdyma priimsianciam gydytojui g.gif ir jei ne paslaptis kas cia tokia gudri pas mus alytuj (turiu omeny gydytoja) blush2.gif gal jinai nemate nieko itartino uztai ir nesiunte.. nors as pas Kazleniene vaiksciojau, tai reikia,nereikia visus tyrimus darydavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medita :): 01 lapkričio 2008 - 11:12
smile.gif+2008 11 01, 11:11-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2008 11 01, 11:11)
ir jei ne paslaptis kas cia tokia gudri pas mus alytuj (turiu omeny gydytoja) blush2.gif gal jinai nemate nieko itartino uztai ir nesiunte.. nors as pas Kazleniene vaiksciojau, tai reikia,nereikia visus tyrimus darydavo g.gif

o as kai pries 3 metus pas kazleniene eidavau ir prasiau sio tyrimo atsake, kad nera reikalo, nes uzdegimo nera , daznu uzdegimu iki nestumo ner buve, todel ir rizikos nera ir nedare ax.gif tas tyrimas nera privalomas LT tik paskutiniu metu ispopuliarejo tarp mamu , o uzsieni kai kuriose salyse tai privaloma kiekveinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 01 lapkričio 2008 - 13:18
QUOTE(Indrauja @ 2008 10 31, 18:48)
. Tada pati turi nuvezti i higienos centra, jai tyrimas neigiamas mokesi apie 13 Lt. jai isaugs streptokokokas B-  50 Lt. Tada pries gimdyma turi butinai pasakyti, kad rado streptokoko B ir privalo pries gimdyma ir gimdymo metu leisti antibiotikus.

Nuo kada taip pabrango iki 50lt. g.gif

Dariausi tyrimą prieš metus tam pačiam higiebos centre, mokėjau 15,80lt. nors mano liūdesiui išaugo tas streptokokas, jokių 50lt. niekas neprašė schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 01, 12:11-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2008 11 01, 12:11)
nezinau nuo kada, nes kol nereikejo sitais dalykais nesidomejau, bet pirma karta isgirdau kad nedare  g.gif visoj lietuvoj nestukem daro ji apie 36-ta savaite blush2.gif

Cadilac, gal istikruju prasidejus veiklai apie savo abejones uzsimink gimdyma priimsianciam gydytojui g.gif  ir jei ne paslaptis kas cia tokia gudri pas mus alytuj (turiu omeny gydytoja) blush2.gif gal jinai nemate nieko itartino uztai ir nesiunte.. nors as pas Kazleniene vaiksciojau, tai reikia,nereikia visus tyrimus darydavo g.gif

Turbut taip ir darysiu - nuvaziavus gimdyt paaiskinsiu savo situacija gydytojai, gal man tu antibiotiku profilaktiskai del viso pikto suleistu...na net nezinau, aisku jie irgi tikriausiai turi kazkoki salutini poveiki, bet jau gal geriau, nei tai, kas gali vaikui nutikt jei uzsikrestu...Na o mano gyd. yra Saliklis, nieko blogo pasakyt negaliu, bet kodel jis apie sita reikala nieko nepasake - neturiu supratimo, juk visada kovoju su isskyrom...zvakutes, zvakutes...
Atsakyti
smile.gif+2008 10 31, 19:43-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2008 10 31, 19:43)
o del streptokoko B, tai jis privalomas visom nestukem, todel nesuprantu kodel tavo gydytoja jo nedare g.gif  gal dar per mazai savaiciu turi.. man ji eme 36-iu smile.gif ir neigiamas kainuoja 15.80lt smile.gif  o teigiamas tai net nezinau, nebuvo aktualu.. seip manau gali ir pati nueit i higienos centra ir paprasyt kad paimtu ta paseli g.gif  arba bent pasiklaust ar taip imanoma unsure.gif  o seip Indrauja jau issamiai viska aprase smile.gif

QUOTE(lili78 @ 2008 11 02, 08:20)
Nuo kada taip pabrango iki 50lt.  g.gif

Dariausi tyrimą prieš metus tam pačiam higiebos centre, mokėjau 15,80lt. nors mano liūdesiui išaugo tas streptokokas, jokių 50lt. niekas neprašė  schmoll.gif

Teigiamau atveju irgi mokėjau 15,80... nesuprantu, kodėl turėtų būti kitaip g.gif
O higienos centre kažin ar "paims tą tyrimą" - ten juk laboratorija, ne gyd. kabinetas. Tyrimui pasėlį paima tik gydytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2008 11 02, 14:33)
Turbut taip ir darysiu - nuvaziavus gimdyt paaiskinsiu savo situacija gydytojai, gal man tu antibiotiku profilaktiskai del viso pikto suleistu...na net nezinau, aisku jie irgi tikriausiai turi kazkoki salutini poveiki, bet jau gal geriau, nei tai, kas gali vaikui nutikt jei uzsikrestu...Na o mano gyd. yra Saliklis, nieko blogo pasakyt negaliu, bet kodel jis apie sita reikala nieko nepasake - neturiu supratimo, juk visada kovoju su isskyrom...zvakutes, zvakutes...

aš irig pas jį lankiausi, nieko nesakė dėl tyrimo, o kai sužinojau, kad toks tyrimas yra, buvo vėlu, jau 38 savaitė, tai ir nesidariau ir viskas gerai buvo...pasakyk per gimdymą, bet man atrodo jos suleidžia gal ne antibiotikų, bet kažkokių vaistų blush2.gif visoms gimdymo metu (ne apie nuskausminamuosius kalbu biggrin.gif )...viskas bus gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 02 lapkričio 2008 - 16:02
QUOTE(artita @ 2008 11 02, 17:01)
aš irig pas jį lankiausi, nieko nesakė dėl tyrimo, o kai sužinojau, kad toks tyrimas yra, buvo vėlu, jau 38 savaitė, tai ir nesidariau ir viskas gerai buvo...pasakyk per gimdymą, bet man atrodo jos suleidžia gal ne antibiotikų, bet kažkokių vaistų blush2.gif visoms gimdymo metu (ne apie nuskausminamuosius kalbu biggrin.gif  )...viskas bus gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif

Dėkui...Belieka tikėtis, kad ir mus aplenks tos nelaimingos ligos...Atrodo, jau persinervavau ir greit pati galėsiu ne klausimus uzdavinet "kaip toj Alytaus gimdykloj", o pati papasakosiu...
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2008 11 02, 19:21)
Dėkui...Belieka tikėtis, kad ir mus aplenks tos nelaimingos ligos...Atrodo, jau persinervavau ir greit pati galėsiu ne klausimus uzdavinet "kaip toj Alytaus gimdykloj", o pati papasakosiu...

nesinervuok, nusiramink ir lauk savo stebūklėlio, viskas bus gerai ir labai greitai mirksiukas.gif thumbup.gif
lauksim prisijungiant į mūsų "mažųjų alytukų" temelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 11 02, 20:33)
nesinervuok, nusiramink ir lauk savo stebūklėlio, viskas bus gerai ir labai greitai mirksiukas.gif  thumbup.gif
lauksim prisijungiant į mūsų "mažųjų alytukų" temelę mirksiukas.gif

Sveikos paneles. Laukiuosi pimojo vaikelio, labai bijau gimdyti alytuje visko prisiskaiciusi. Noriu pasiteirauti ar galima tartis su konkreciu gydytoju. Mano gydytoja kategoriskai atsisake dalyvauti gimdyme.
Atsakyti