Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

Sveikos visos,man irgi teko gimdyti Alytuje pries beveik 3m. ir labai buvau patenkinta visu personalu prie kurio gimdziau,manau jei gimdymas be komplikaciju tai tada atrodo visur gerai o kai kasnors buna negerai tai nesvarbu manau kokiam mieste gimdai gali nutikti betkas ir Vilniuj ir Kaune ir t.t
Atsakyti
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 02 09, 19:54)
Sveikos visos,man irgi teko gimdyti Alytuje pries beveik 3m. ir labai buvau patenkinta visu personalu prie kurio gimdziau,manau jei gimdymas be komplikaciju tai tada atrodo visur gerai o kai kasnors buna negerai tai nesvarbu manau kokiam mieste gimdai gali nutikti betkas ir Vilniuj ir Kaune ir t.t

Visiskai sutinku.
Beja,gal kas zinot telefono numeri,kuriuo butu galima uzsiregistruoti toms pamokelems,vykstancioms ligonineje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurraa @ 2009 02 09, 19:52)
Visiskai sutinku.
Beja,gal kas zinot telefono numeri,kuriuo butu galima uzsiregistruoti toms pamokelems,vykstancioms ligonineje?  blink.gif

8315 56312 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 02 09, 16:40)
Mano maziuko irgi buvo apsisukusi virkstele ir berods du kart, viska pazymejo korteleje ir per gimdyma i tai atsizvelge(Alytuje). O echoskopija dare kas menesi-du, ir pries gimdyma gulejau ligoninej, tai ta pacia diena pora kartu tikrino...Nors, jeigu judesius jauti gerai ir seip jautiesi gerai ir nera pernesiojimo, tai nera reikalo ir tikrint artejant gimdymui. Tiesiog jeigu itaria kad vandenu nenorma ar gali but sutrikus virksteles kraujotaka (tada maziukui truksta deguonies),dar del placentos subrendimo laipsnio,  tada ir daro, o visas vaikucio vystymasis(kiek rankyciu, kojyciu ir pan.)nustatomas daug anksciau. Taigi jei kam ir nedaro tai nesibaiminkit smile.gif

g.gif hm, o tai kaip su ta apsisukusia virkštele gimsta ir nieko? neužspaudžia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 02 09, 20:09)
g.gif  hm, o tai kaip su ta apsisukusia virkštele gimsta ir nieko? neužspaudžia?  g.gif

gimdymo metu staigiai atvynioja kūdikiui nuo kaklo ir psio...mums taip buvo, atvyniojo staigiai, paguldė po deguonim ir viskas čiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 02 09, 10:58)
Prieš pirmą gimdymą žiūrėjo, o prieš antrą ne, ir buvau žiūrėta gal tik nėštumo vidurį doh.gif  Antrą kart atvykau gimdyti naktį ir buvo tik viena gydytoja Tarutienė, ir man atrodo, kad ji nelabai su tuo echoskopu moka, todėl ir nežiūrėjo doh.gif

Tarutiene su echoskopu dirbti moka smile.gif Pvz. mane yra ziurejusi, labai detaliai ir tiksliai viska sumatavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melinda @ 2009 02 08, 13:52)
Sveikos mergaites,
Mano berniukui pasirodo buvo apsisukusi virkstele aplink kakla du kartus ir gana tampriai, Alytus mate, bet nesake man...neva del to kad nesinervinciau. Nuvykus i Vilniaus gimdymo namus pasitarus su daktare nusprendeme nerizikuoti mano antro vaikelio gyvybe, nes pirma jau praradau, ir darem planine Cezario operacija, nes pati buciau turbut nepagimdzius. O jei buciau likusi Alytuje, Cezario man niekas nebutu padare, net epiduro turbut nebuciau issiprasiusi. Juokiasi ten Vilniuje is musu daktaru, na bet provincijoj visur tokia situacija.

Musu daktarai pasimeta kritinese situacijose ir per daug jau kisa ta naturalu gimdyma be jokiu nuskausminimu, jau nekalbant apie Cezari.  Vilniuje, pvz. daktarai yra tokios nuomones: motes pasirinkimas kaip jai gimdyti. nori epiduro - bus, nori cezario - prasom. Aisku, visa tai kainuoja.

Taigi, as labai patenkinta Vilniaus gimdymo namais, visos akuseres ir daktarai su kuriais teko susidurti nuostabus ir siltai bendravo. Niekam daugiau nieko nemokejau kaip tik daktarei uz operacija. Nei vienai akuserei nedaviau nei cento, iskyrus saldainiu, nes tikrai labai profesionalaiai atliko savo darba. Nors ir pusruses, puslenkes, sunku susikalbet, bet cia smulkmena tongue.gif Seip tai tuose gimdymo namuose dabartine situacija nepavydetina, vyksta remontas, palatos senu rusu laiku, lovos ir visi kiti daiktai....tikrai patogumu jokiu, bet uztat prieziura super thumbup.gif begioja jos ten kas minute, nesa ir vaistus nuo skausmo, ir vaikiukus perrengia ateje, uzpakaliuka nuplauna, jei mato kad sunku is lovos islipti. nors joms tas nepriklauso tikrai...ne palatu grozyje ir gimdyklu patogume esme.
Sekmes visoms ieskant kur gimdyti.

Visu pirma tai labai sveikinu Melinda susilaukus sunelio. Ir kad viskas sklandziai praejo. 4u.gif Bet jeigu forumas, tai juk galima ne su viskuo sutikti ir pasakyti ir savo nuomone.
Negerai, jei tik mamai prasant atliekamas cezaris uz pinigus. Tam reikalingos indikacijos!!! Aisku, jusu atveju, manau, jos buvo. Normalu bijoti gimdymo, skausmo, stengtis jo isvengti ir t.t., bet kai vien prasant atliekama operacija, jau nera sveikintina. O kad nesake apie virkstele, tai man butent Vilniaus gimdymo namuose irgi nesake (as ten lankiausi nestumo metu)smile.gif ir po to Alytuj nesake, tik per gimdyma "suzinojau". tokia jau ju taktika. Aisku, as rinkciausi zinoti. Ir tikrai nera geras profesionalas tas, kuris pacientui varo ant kitu gydytoju (cia mano nuomone). Siaip jie kartui mokosi, sedi konferencijose ir t.t. jie kolegos. O butent man VGN dirbanti gydytoja labai gyre Alytaus gydytojus, sake, jog galiu drasiai ten vaziuoti, ji jais pasitikinti... Aisku, galima manyti, kad ji manim norejo atsikratyti, kad pas ja negimdyciau smile.gif Tad visur visi visaip elgiasi... labai panasiai, beje. Visur dirba zmones. Ir vieni gyvendami Alytuje vaziuoja gimdyti i Vilniu, o kiti, gyvendami vilniuje, vaziuoja gimdyti i Trakus, ar Alytu... Toks jau gyvenimas biggrin.gif Svarbu visi patenkinti ir laimingi smile.gif Tik tikrai nemanau, kad Alytaus medikai kritinese situacijose labiau pasimeta uz ne Alytaus medikus.... Manau, kad jeigu tie, kur dirba tretinaim lygy, turetu galimybe kam nors issiusti itin komplikuotus atvejus, taip ir padarytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teorija: 10 vasario 2009 - 00:32
QUOTE(Teorija @ 2009 02 09, 22:59)
Tarutiene su echoskopu dirbti moka smile.gif Pvz. mane yra ziurejusi, labai detaliai ir tiksliai viska sumatavo.  smile.gif

Vat kai pirmą kart nuvykau gimdyti ir mane apžiūrinėjo su echoskopu gydytoja, tai Tarutienė šalia stovėjo ir žiūrėjo, lyg mokindamasi, ir vis stebėjosi, kad dar ir taip čia galima blink.gif Tai susidariau nuomonę, kad ji nelabai su juo moka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 02 10, 09:30)
Vat kai pirmą kart nuvykau gimdyti ir mane apžiūrinėjo su echoskopu gydytoja, tai Tarutienė šalia stovėjo ir žiūrėjo, lyg mokindamasi, ir vis stebėjosi, kad dar ir taip čia galima blink.gif  Tai susidariau nuomonę, kad ji nelabai su juo moka g.gif

Nu ismoko per 6 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teorija @ 2009 02 10, 10:33)
Nu ismoko per 6 metus smile.gif

Tai tada gerai smile.gif
Atsakyti
As vakar buvau Kaune,ziurejo ir echo,gimdymo dienos,kaip vakar ar siandien,asiku dar uztempti galiu,irgi sake kad virkstele apsisukus karta,bet nuramino,kad nieko baisaus.Tai reiks gimdant perspet ar ne,nes man nieko nerase i mano istorijos knygele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda Šoliuniene @ 2009 02 10, 11:02)
As vakar buvau Kaune,ziurejo ir echo,gimdymo dienos,kaip vakar ar siandien,asiku dar uztempti galiu,irgi sake kad virkstele apsisukus karta,bet nuramino,kad nieko baisaus.Tai reiks gimdant perspet ar ne,nes man nieko nerase i mano istorijos knygele?

Perspėk mirksiukas.gif Man per abu gimdymus buvo apsisukusi virkštelė, tai pirmą cezrį darė, o per kitą pati pagimdžiau
Atsakyti