QUOTE(Teorija @ 2009 02 10, 01:25)
Visu pirma tai labai sveikinu Melinda susilaukus sunelio. Ir kad viskas sklandziai praejo.
Bet jeigu forumas, tai juk galima ne su viskuo sutikti ir pasakyti ir savo nuomone.
Negerai, jei tik mamai prasant atliekamas cezaris uz pinigus. Tam reikalingos indikacijos!!! Aisku, jusu atveju, manau, jos buvo. Normalu bijoti gimdymo, skausmo, stengtis jo isvengti ir t.t., bet kai vien prasant atliekama operacija, jau nera sveikintina. O kad nesake apie virkstele, tai man butent Vilniaus gimdymo namuose irgi nesake (as ten lankiausi nestumo metu)
ir po to Alytuj nesake, tik per gimdyma "suzinojau". tokia jau ju taktika. Aisku, as rinkciausi zinoti. Ir tikrai nera geras profesionalas tas, kuris pacientui varo ant kitu gydytoju (cia mano nuomone). Siaip jie kartui mokosi, sedi konferencijose ir t.t. jie kolegos. O butent man VGN dirbanti gydytoja labai gyre Alytaus gydytojus, sake, jog galiu drasiai ten vaziuoti, ji jais pasitikinti... Aisku, galima manyti, kad ji manim norejo atsikratyti, kad pas ja negimdyciau
Tad visur visi visaip elgiasi... labai panasiai, beje. Visur dirba zmones. Ir vieni gyvendami Alytuje vaziuoja gimdyti i Vilniu, o kiti, gyvendami vilniuje, vaziuoja gimdyti i Trakus, ar Alytu... Toks jau gyvenimas
Svarbu visi patenkinti ir laimingi
Tik tikrai nemanau, kad Alytaus medikai kritinese situacijose labiau pasimeta uz ne Alytaus medikus.... Manau, kad jeigu tie, kur dirba tretinaim lygy, turetu galimybe kam nors issiusti itin komplikuotus atvejus, taip ir padarytu...

Negerai, jei tik mamai prasant atliekamas cezaris uz pinigus. Tam reikalingos indikacijos!!! Aisku, jusu atveju, manau, jos buvo. Normalu bijoti gimdymo, skausmo, stengtis jo isvengti ir t.t., bet kai vien prasant atliekama operacija, jau nera sveikintina. O kad nesake apie virkstele, tai man butent Vilniaus gimdymo namuose irgi nesake (as ten lankiausi nestumo metu)