Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 03 14, 10:29)
o gal zinote ka gero apie Tarutiene kaip daktare kokia ji kaip specelistas

pas ją antrą dukrą gimdžiau, man ji nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 03 15, 11:02)
pas ją antrą dukrą gimdžiau, man ji nepatiko schmoll.gif

g.gif na o daugiau kas gali pasakyti ka nors
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 03 15, 11:19)
g.gif na o daugiau kas gali pasakyti ka nors

man atrodo šioj temoj ar ankstesnėj apie ją daug nelabi kokių atsiliepimų, pabandykit paskaitinėt 4u.gif
Atsakyti
na klausiu as del to kad as pas ja lankausi a kaip zmogus tai nebloga
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 03 14, 11:29)
o gal zinote ka gero apie Tarutiene kaip daktare kokia ji kaip specelistas

Su ja teko bendrauti, taciau nelabai daug. Mano nuomone, kad ji "normali" smile.gif, is vyresnes kartos gydytoju, dirba kruopsciai, atsakingai, gal ne tiek stengiasi itikti pacientei, kiek padaryti viska, kas priklauso kaip medikei. Bet siaip mandagi, dalykiska. Nieko blogo pasakyti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Teorija @ 2009 03 18, 13:36)
Su ja teko bendrauti, taciau nelabai daug. Mano nuomone, kad ji "normali" smile.gif, is vyresnes kartos gydytoju, dirba kruopsciai, atsakingai, gal ne tiek stengiasi itikti pacientei, kiek padaryti viska, kas priklauso kaip medikei. Bet siaip mandagi, dalykiska. Nieko blogo pasakyti negaliu.

na ir man taip atrodo bet kodel ko paklausiu tai nelabai atsiliepia o va apie maciuleviciene tai daug kas
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 03 18, 13:47)
na ir man taip atrodo bet kodel ko paklausiu tai nelabai atsiliepia o va apie maciuleviciene  tai daug kas

Manau, kad jos skirtingu tipu gydytojos, tiesiog.. o su profesionalumu viskas tvarkoj pas abi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teorija: 18 kovo 2009 - 21:32
tvarkoj tvarkoj tik man koks vaizdas susidaro kad ji nelabai supranta kai echoskopu ziuri o gal as neteisi
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 03 19, 18:29)
tvarkoj tvarkoj tik man koks vaizdas susidaro kad ji nelabai supranta kai echoskopu ziuri o gal as neteisi

Man irgi taip atrodė, bent jau kai aš gimdžiau. Bet jei dar iki šioj ji neišmoko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 03 19, 18:29)

Ji ir nenusimano istikruju.O del profesionalumo....Kazkada buvo tas profesionalumas,bet dabar garbingas amzius daro savo.O siuolaikine medicina bega suoliais.Ir nemato ji to ko reikia,ir pamirsta ta ka reikia...
Atsakyti
Gimdziau Alytuje.tiesa, gimdymas uzsibaige cezariu,bet gyd.Kriugla padare viska labai puikiai. pogimdyvinis skyrius irgi liuks.personalas laaaabai thumbup.gif na,neskaitant poros moteriskiu.nejauciau simpatijos ir tiek.nesigailiu,kad gimdziau cia.
Atsakyti
pries metus gimdziau prie gyd Tarutienes
kai nubego vandenys nepatikejo moteriske pasake kad issigalvoju doh.gif biggrin.gif veliau jau isitikino biggrin.gif
gimdymas sklandziai vyko tad viskas gerai, kai kurios jos replikos gimdymo metu istrigo doh.gif ir nelabai patiko
pvz:
"tai kiek sitai jaunikliai metu" doh.gif kai suzinojo kiek nepatikejo ejo i kortele paziuret doh.gif
kai gime dukryte tai sako - "o jau kuda kokia doh.gif turbut tu nieko nevalgei " kai pasvere ir nepatikejo biggrin.gif
kas nepatiko tai del placentos neapsisprende ar pernesiojau ar per anksti gime doh.gif nors is tikruju paciu laiku pagal termina biggrin.gif

o kas labai patiko kad gavau ir nemazai geru zodziu ir palaikymo wub.gif

is esmes manau kad gydytoja kaip gydytoja tik amzius jau daro savo mirksiukas.gif
Atsakyti