Vis ruošiuosi ir aš savo įspūdžius papasakoti. Kadangi tai buvo antrasis mano gimdymas (teisingiau , cezario operacija, pirmoji Kauno klinikose), tai abejonių turėjau ir aš daug - Kaunas ar Alytus? Nusprendžiau, kad veiksmas vyks Alytuje. Su gydytoja turėjome suplanuoti datą (buvo leliuko sėdmeninė padėtis), tačiau nespėjome, nes vaikiukas nusprendė "susiplanuoti" pats. OPeraciją atliko gydytojas E. Tiškus, nors planavome su kita gydytoja, bet viskas buvo extra. Aš galiu tik pasidžiaugti profesionalia priežiūra prieš operaciją, per ir po. O palyginti turiu ką, juk tą patį "apturėjau" Kaune. Kaune buvo dideli pinigai, o čia neturėjau nei kaip jų paduoti nei prieš, nei po operacijos

Atsidėkojome simboliškai tik išvykdami.
Dėl priežiūros

Alytuje aš jaučiuosi ypatingai, nes sesutės lakstė dažnai,vis klausinėjo kaip jaučiuosi ir t.t., dėl vaikučio taip pat didelė pagalba. Kaune buvo šiek tiek kitaip - juk ten tokia daugybė pacienčių, jos turbūt fiziškai negal skirti kiekvienai pacientei tiek dėmesio, psichologinės pagalbos. Aš kalbu būtent apie psichologinę moters būseną, vaistus atnešti visur privalo ar spaudimą pamatuoti, bet juk dar yra bendravimas, kaip tu tai padarysi...
Tiesiog tokia mano patirtis, aš norėčiau labai padėkoti Alytaus medikams už profesionalumą visomis prasmėmis, kaip prieš keletą metų dėkojau ir Kauno medikams

Tiesiog turbūt gerai, kai viskas gerai, ir nesvarbu kur, Kaune, Vilniuje Londone, Alytuje ar dar kažkur.
Sėkmės visoms!