Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(jakuruta @ 2009 02 17, 11:54)
laba diena. Kaip esu pati susidurusi, kai kurie Alytaus medikai nelabai linke atlikti planine cezario operacija. Paciai teko nemazai pakovoti, kad savo mazaja isvysciau po operacijos. Man taip pat buvo pasiulyta, jeigu vaiko gyvybei kils pavojus, tada operacija bus atlikta. labai noreciau padekoti gydytojams: Tiskui ir Gaurilcikui. Patarciau tik siuos gydytojus pasirinkti lemtingam momentui. Visoms sekmes.

O aš esu susidūrusi su atvirkštine situacija bigsmile.gif Man buvo rekomenduojamas cezaris dėl akių tinklainės būklės... bet, galų gale, buvo leista apsispręsti pačiai. Kadangi CO man visada atrodė diiidelis baubas, tai, žinoma, rinkausi gimdyti pati. Kaip parodė ateitis, nesuklydau pasirinkdama bigsmile.gif
O iš vieno Alytaus gydytojo pati savo ausimis girdėjau tokį pasakymą - "Mums, medikams, daug paprasčiau būtų cezarius daryti. Juk tai - 15 minučių darbas. Dažnai net tarpvietę susiųti ilgiau užtrunka". Va taip va mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Armevelina,2009 02 14, 23:44]
O tu paieskok manes savo aplinkoj, ax.gif nes jau nuo tavo ir nuo tavo mamytes aptarinejimu ir debatu apie visus ir viska visiems nejauku darosi ir paprasciausia atsibodo taspats per ta pati,tik is kitos puses kaskart...

tokiu ziurkiu mano aplinkoj nera, as su tokiom nebendrauju...
jei jau sakai esi mano aplinkoj tai ko akis i aki nepasakai savo nuomones, o rasineji kazkokiam bobeliu pletku forume???? nes esi paprasciausia trizne ir tik papilstyti moki is tuscio i kiaura kaip ir mes visos cia rasancios. todel kol kas graziuju prasau, baik izeidineti mane ir mano mama, nes jei kaip tu sakai, "esi mano aplinkoj" man nebus sunku suzinoti kas tu...paprasciausiai dabar tam neturiu nei laiko nei noro.
Papildyta:
QUOTE(lili78 @ 2009 02 15, 13:09)
šitas jūsų sakinys jūsų kultūra labai gerai apibūdina doh.gif

va butent biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siųlyčiau Armevelinai ir Melindai jau jei ne akis į akį, tai bent per až santykius aiškintis blink.gif doh.gif Dauguma mergaičių čia draugiškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2009 02 17, 13:02)
Siųlyčiau Armevelinai ir Melindai jau jei ne akis į akį, tai bent per až santykius aiškintis  blink.gif  doh.gif Dauguma mergaičių čia draugiškos  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jau net skaityti baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Armevelina @ 2009 02 14, 22:44)
O tu paieskok manes savo aplinkoj, ax.gif nes jau nuo tavo ir nuo tavo mamytes aptarinejimu ir debatu apie visus ir viska visiems nejauku darosi ir paprasciausia atsibodo taspats per ta pati,tik is kitos puses kaskart... schmoll.gif O nemanai,kad dievulis tave jau ispejo?!Daugiau nesiruosiu cia su tavim diskutuot,nes matau,kad beviltiskas reikalas,cia yra viesas forumas ir yra aktualesniu klausimu...Atia,tepadeda tau dievas... g.gif

Merginos, ci ajau kazkaip per daug visko...gal Jus pasiaiskinkit asmensikai... 4u.gif

QUOTE(cadilac @ 2009 02 15, 00:16)
Oi jau baisu darosi, mergaitės - gyvenkime draugiškai mirksiukas.gif
Gal kas ką naujo gali pasipasakot? Laukiam, įdomu ax.gif

Isties...nei juoktis, nei piktintis...

QUOTE(Melinda @ 2009 02 17, 13:49)
va butent biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Merginos, abi turit savo gyvenimus, Melinda turi savo suneli ant ranku - nekelkit viena kitai streso ir neigiamu emociju.Sekmes Jums abiems!Nesipykit...
Atsakyti
[COLOR=fuchsia]Sveikutesm merginos... na as kadangi ir pirmaji dar tik gimdyti ketinu, o ir Alytuje visai trumpai gyvenu, tai gal galit kai kokios info suteikti? smile.gif
1. Kaip ten su gydytojais? Kuris tikrai vertas demesio? Klausiu iskirtinai jau gimdziusiu..
2. Gal kas zinot kaip galima gauti ta ypatingaja palatele? smile.gif Reikia is anksto susitarti, oficialiia susimoketi pamildomai ar kazkam i kisene, jog ja duotu? Kokia suma tai butu?
3. Kiek ir kam reiketu duoti? Ar verta susitarus is anksto moketi ar tik po visko?
Nes man gali buti kad galiu ir nespeti grist i alytu jei gimdymas prasidetu truputi anksciau... Tuo metu tureciau buti kitam mieste... mirksiukas.gif

Ir gal siaip kazko nezinau i ka labai reiketu demesi atkreipti? Jauna ir nepatyrus dar siuose reikaluose esu, paklausti pas ka taip pat nelabai yra, tad labai prasau jusu pagalbos blush2.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Punce, as gimdziau pas gyd. Morkunaite, man jinai tikrai superine, dare extrini cezari, nes iki planinio neisvaiksciojau, komplikaciju jokiu, randas grazus, vaikutis issimtas be jokiu traumu.. jei dar kada reikes, tikrai rinksiuosi ja, nors si karta nespejau net susitart, savaime papuoliau pas ja.. biggrin.gif del privacios palatos, tai siulau neskubet, nes kai gulejau tai buvo tokiu mamu kurios ir taip gulejo po viena, nes skyriuje buvo laisvu vietu 4u.gif o ir seip tris dienas (jeigu gimdai pati) tikrai nera labai baisu pagulet dviese smile.gif nes visos like palatos dvivietes.. mes gulejom dviese visa savaite nes abi po cezariu, ta pacia diena gimde, nusiskundimu neturiu, abu vaikuciai buvo labai ramus, viena kitos nevarginom, lankytojai buvo supratingi ir palatoj niekuomet nebuvo triuksmo 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 17, 19:58-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2009 02 17, 19:58)
del privacios palatos, tai siulau neskubet, nes kai gulejau tai buvo tokiu mamu kurios ir taip gulejo po viena, nes skyriuje buvo laisvu vietu 4u.gif o ir seip tris dienas (jeigu gimdai pati) tikrai nera labai baisu pagulet dviese smile.gif  nes visos like palatos dvivietes.. mes gulejom dviese visa savaite nes abi po cezariu, ta pacia diena gimde, nusiskundimu neturiu, abu vaikuciai buvo labai ramus, viena kitos nevarginom, lankytojai buvo supratingi ir palatoj niekuomet nebuvo triuksmo 4u.gif

Tikrai taip, mes gulejom dvivietėj vieni su leliuku, ir tuo metu dauguma mamyčių taip gulėjo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2009 02 17, 18:11)
[COLOR=fuchsia]Sveikutesm merginos... na as kadangi ir pirmaji dar tik gimdyti ketinu, o ir Alytuje visai trumpai gyvenu, tai gal galit kai kokios info suteikti? smile.gif
1. Kaip ten su gydytojais? Kuris tikrai vertas demesio? Klausiu iskirtinai jau gimdziusiu..
2. Gal kas zinot kaip galima gauti ta ypatingaja palatele? smile.gif Reikia is anksto susitarti, oficialiia susimoketi pamildomai ar kazkam i kisene, jog ja duotu? Kokia suma tai butu?
3. Kiek ir kam reiketu duoti? Ar verta susitarus is anksto moketi ar tik po visko?
Nes man gali buti kad galiu ir nespeti grist i alytu jei gimdymas prasidetu truputi anksciau... Tuo metu tureciau buti kitam mieste... mirksiukas.gif

Ir gal siaip kazko nezinau i ka labai reiketu demesi atkreipti? Jauna ir nepatyrus dar siuose reikaluose esu, paklausti pas ka taip pat nelabai yra, tad labai prasau jusu pagalbos blush2.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif

As gimdziau pas gyd. Maciuleviciene. Nuvaziavau pas ja i konsultacija pries 2 savaites iki nustatyto termino gimdyti. Gyd. apziurejo ir susitarem, kad atvaziuosiu po 2 sav. cezario operacijai. Taciau gimdymas prasidejo po savaites, nuvaziavom ir paskambinom gydytojai. Operacija atliko puikiai ir poto prieziura buvo thumbup.gif Is anksto tikrai niekam nieko nedavem, o po visko, kai norejom atsidekoti, tai paeme tik geles smile.gif Labai maloni ir silta gydytoja.
Palata buvo vienviete, nesitariau is anksto.
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(austeja001 @ 2009 02 17, 14:02)
Siųlyčiau Armevelinai ir Melindai jau jei ne akis į akį, tai bent per až santykius aiškintis  blink.gif  doh.gif Dauguma mergaičių čia draugiškos  4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Neterskit forumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fokus: 18 vasario 2009 - 10:03
Punce, aš savo mergytę pasigimdžiau pas gyd. Morkūnaitę, viskas vyko sklandžiai, su niekuo nesitarėm, atvažiavom naktį ir priėmė gimdymą budinti gydytoja ir akušerė. Priežiūra buvo puiki tiek gimdymo metu, tiek po jo, o ir vaikų skyriuje gydytojos skyrė daug dėmesio. Tuo metu skyriuje gylėjo 6 mamos su leliais, o dvivietės palatos 8, todėl galėjom ramiai būt po viena. Mano draugė sausi mėn. vaikelį gimdė Vilniaus antakalnio ligoninėj, tai ir gimdyklose gimdo po kelias, o ir palatoje gulėjo 4 su naujagimiais (aš ten pat prie 8 metus sūnų pasigimdžiau, tai buvo lygiai tas pat). O kai viskas gerai, tai gerai bet kur ( kalbu iš savo praktikos). Sėkmės renkantis. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vis ruošiuosi ir aš savo įspūdžius papasakoti. Kadangi tai buvo antrasis mano gimdymas (teisingiau , cezario operacija, pirmoji Kauno klinikose), tai abejonių turėjau ir aš daug - Kaunas ar Alytus? Nusprendžiau, kad veiksmas vyks Alytuje. Su gydytoja turėjome suplanuoti datą (buvo leliuko sėdmeninė padėtis), tačiau nespėjome, nes vaikiukas nusprendė "susiplanuoti" pats. OPeraciją atliko gydytojas E. Tiškus, nors planavome su kita gydytoja, bet viskas buvo extra. Aš galiu tik pasidžiaugti profesionalia priežiūra prieš operaciją, per ir po. O palyginti turiu ką, juk tą patį "apturėjau" Kaune. Kaune buvo dideli pinigai, o čia neturėjau nei kaip jų paduoti nei prieš, nei po operacijos 4u.gif Atsidėkojome simboliškai tik išvykdami.
Dėl priežiūros smile.gif Alytuje aš jaučiuosi ypatingai, nes sesutės lakstė dažnai,vis klausinėjo kaip jaučiuosi ir t.t., dėl vaikučio taip pat didelė pagalba. Kaune buvo šiek tiek kitaip - juk ten tokia daugybė pacienčių, jos turbūt fiziškai negal skirti kiekvienai pacientei tiek dėmesio, psichologinės pagalbos. Aš kalbu būtent apie psichologinę moters būseną, vaistus atnešti visur privalo ar spaudimą pamatuoti, bet juk dar yra bendravimas, kaip tu tai padarysi...
Tiesiog tokia mano patirtis, aš norėčiau labai padėkoti Alytaus medikams už profesionalumą visomis prasmėmis, kaip prieš keletą metų dėkojau ir Kauno medikams 4u.gif Tiesiog turbūt gerai, kai viskas gerai, ir nesvarbu kur, Kaune, Vilniuje Londone, Alytuje ar dar kažkur.
Sėkmės visoms!
Atsakyti