Įkraunama...
Įkraunama...

Kulinariniai anekdotai

QUOTE(stripulis @ 2010 08 23, 01:48)

Nu neverk Stripuli, jeigu as pradeciau raudoti del kiekvienos nesekmes, pas mane ne virtuve butu o asaru pakalne. Dar viena baike prisiminiau, per Naujus nusprendziau svecius pavaisinti keptu parseliu, tokiu kuris i stala tiekiamas su citrina dantyse. Susiskambinau su mesininku, uzsisakiau zindukli parsiuka ir Nauju isvakarese nusiunciau vyra jo parvezti. Kai pamaciau, tai vos neisvirtau- parsekas buvo per visa bagazine! Kaip as bandziau ta parsa i orkaite grusti lotuliukas.gif Finale parsas buvo perpjautas pusiau, iskeptas ir i stala paduotas dviejuose bliuduose, viename - galva, o kitame -subine lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet skanus bjaurybe gavosi...
Atsakyti
Kai retai gaminu, tai dar visai nieko pas mane tokia virtuvė, dar ašaros pelke nevirto bigsmile.gif
Bet šiaip gėris šis "kampelis" smile.gif Lietuviškai smagu, kad ne tau vienam nesiseka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2010 08 24, 10:58)
Nu neverk Stripuli, jeigu as pradeciau raudoti del kiekvienos nesekmes, pas mane ne virtuve butu o asaru pakalne.  Dar viena baike prisiminiau, per Naujus nusprendziau svecius pavaisinti keptu parseliu, tokiu kuris i stala tiekiamas su citrina dantyse. Susiskambinau su mesininku, uzsisakiau zindukli parsiuka ir Nauju isvakarese nusiunciau vyra jo parvezti. Kai pamaciau, tai vos neisvirtau- parsekas buvo per visa bagazine! Kaip as bandziau ta parsa i orkaite grusti lotuliukas.gif  Finale parsas buvo perpjautas pusiau, iskeptas ir i stala paduotas dviejuose bliuduose, viename - galva, o kitame -subine lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet skanus bjaurybe gavosi...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jezau, net iki asaru juokiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijuokiau lotuliukas.gif visą temą perskaičiau thumbup.gif
Prisiminiau ir savo kulinarinius mėginimus. Namie nieko nebuvo, o aš užsimaniau blynų. Nu lyg viskas gerai, užmaišiau tešlą, ir pagalvojau ko čia dar galima įdėt, radau šaldytuve citriną, ir pagalvojau kad gal skanu būtų, jei blynai rūgšteltų, tai ir išspaudžiau pusę citrinos doh.gif Tai tuos blynus paskui šuo nelabai norom, bet suėdė blush2.gif
Atsakyti
na prisiminiau ir as kaip pries kokius 7 metus mano sese(10toke buvo) blynus kepe...
ruosiames i mokykla, ji kepa pusrycius- saldytus zemaiciu blynus). vaikstau, rengiuosi dazausi, o namie toks rugstus kvapas, toks dusinantis ir virtuve pilna dumu... nu blin, einu ziureti kas ten su tais blynais... doh.gif ogi paziuriu i buteli ten actas lotuliukas.gif
o ji sako,
"ziuriu ko tas aliejus toks skystas ir dumu tiek daug lotuliukas.gif ir svyla rupuzes, tai dar daugiau"aliejaus" pripyliau".
O vaizdelis keptuveje, kad blynai iki puses acte troskinasi biggrin.gif

kadangi pusryciu norejosi, tai siaip ne taip suvalgem tuos blynus, idomus skonis thumbup.gif bet daugiau nenoriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2009 12 04, 18:48)
ir tada.... tokia liepsna iki lubų tik bluptelėjo.... ir užgeso...
Dieve, Dieve.... Spintelė virš kriauklės juoda, indai joje tokie patys. Ko norėt, kai lubos taip pat juodos. Net silpna pasidarė pagalvojus kaip tėvams aiškinsimės. O jie kaip tyčia jau įsuka kieman, į namus įbėgo akimirksniu- iš tolo pamatė virstančius pro langą dūmus....
ir šiandien kai ką kepu ,savo vaikus prainstruktuoju, kaip elgtis jei užsidega riebalai, ir kad užpylus tokią liepsną vandeniu- gali ir iš namų nespėt išbėgti.  unsure.gif

kai sese kita karta susiruose kepti koldunus, paliko alieju kaitintis, sedim ziurim telika, girdziu, kad kazkas vyksta virtuvej ir dumu kazkokiu yra... atbegu o ten liepsna metro aukscio is keptuves biggrin.gif
tai kazkaip sugalvojau, kad reikia uzmesti slapia ranksluosti... bet kodel nezinau, nes ramybes busenoj sakycioj kiskit po vandneniu biggrin.gif bet dabar jau zinosiu, kad negalima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmonija...: 04 spalio 2010 - 16:19
Na tradiciskai kaip ir daugeliui man virtuveje prikiaulina vyras,kazkaip nejuokinga buvo kai visus makaronus sugebejo is puodo i kriaukle ispilt nes aisku neklause patarimo paimt kiaurasamti o pyle tiesiai is puodo doh.gif Siaip as visiskai net nenoriu leist vyro i virtuve nes vis ka pridirba ir zinau kad man tvarkyt teks,manasis gal neskirtas kulinarijai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau patarimo pasiklausti, ogi visos temos išskyrus šitą uždarytos. Kaži kur dabar galima bus paplepėti apie duonos kepimą?
Atsakyti
QUOTE(Alina134 @ 2010 11 07, 21:23)
Sveikos,

norėjau patarimo pasiklausti, ogi visos temos išskyrus šitą uždarytos. Kaži kur dabar galima bus paplepėti apie duonos kepimą?

Na tai yra gi sita tema....
http://www.supermama...howtopic=658360 g.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 08 26, 01:55)
Kai retai gaminu, tai dar visai nieko pas mane tokia virtuvė, dar ašaros pelke nevirto bigsmile.gif
Bet šiaip gėris šis "kampelis" smile.gif Lietuviškai smagu, kad ne tau vienam nesiseka lotuliukas.gif

varsyte, bet zinok as panasi vireja blush2.gif man amzinai niekas nesigauna, nes as 'paturbinu" recepta doh.gif be to namie tik elektrine vyrykle, net ne virykle o 2 skyles, kurios sustatyto per arti vena kitos ir sienos, todel kai dedu puoda, negaliu salia det keptuves doh.gif o ir orkaites normalios neturiu, turiu tik mazute krosnele. Na zodziu, laikinas karos stovis pas mus, nes ruosiames kraustytis, ir taip laikinai jau treti metai gyvenam doh.gif bet tik megindama daryti ismoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai visiskai nemokejau gamint,seimoj gamino tetis,mamos neturejau,ir manes nedomino maisto gaminimas,na nebent bulviu issikepdavome jei tetis ilgai dirbdavo. Dabar turiu vyra biggrin.gif ir ismokau daug ka pagaminti,nes teko,vyras retai gamina,bet kazkaip savaime iseidavo man viskas,o jei norisi ko mandro darau pagal receptus is interneto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 09 lapkričio 2010 - 12:07
Aš tai dar visai nebloga pradinukė kulinarė, bet visgi... Turim fritiūrinę, tai joje labai skaniai išverda koldūnai, traškūs tokie, niam, nėra ką lyginti su vandeny virtais. Bet va kartą koldūnai buvo gerai aplipę ledukais, ir tėvai namo grįžę pamatė, kad ant lubų kažkodėl aliejaus dėmė, mėsytės gabaliukai... Ech. Bet vis tiek dar tenka pakept koldūnus taip. Tik jau uždengiu puodą. Arba apsižiūriu, kad vandeningi labai nebūtų tie koldūnai. biggrin.gif
Atsakyti