QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 14, 10:38)
Virtas
Ir tvarkingai prieš tai nuluptas. Galėjau nors per pusę perpjauti, bet ne, gi įdėjau visą. Bet žinai, gal aš prasta fizikė ar šiaip kažkokių dėsnių nežinau, bet niekada gyvenime nepagalvočiau, kad negalima pašildyti kiaušinio
Nebent reikėjo ant poros sekundžių...
Jei kas nors papasakotų, tai nepatikėčiau, todėl ir įdėjau vaizdinę medžiagą, taip daugiau kas atsimins.
P.S. šiaip esu labai gera virtuvėje ir nelabai pamenu savo kažkokių bajerių, nes praktiškai viskas pavyksta, tik čia dabar bajeris iš pirmadienio. MB sakiau, kad dabar turim šią savaitę restoranuose valgyti, nes vėl kas nors nutiks, jei iš pirmadienio nutiko

Jei kas nors papasakotų, tai nepatikėčiau, todėl ir įdėjau vaizdinę medžiagą, taip daugiau kas atsimins.
P.S. šiaip esu labai gera virtuvėje ir nelabai pamenu savo kažkokių bajerių, nes praktiškai viskas pavyksta, tik čia dabar bajeris iš pirmadienio. MB sakiau, kad dabar turim šią savaitę restoranuose valgyti, nes vėl kas nors nutiks, jei iš pirmadienio nutiko

Kai pirKom pirmą mikrobangę, tai ir pardavėjas sakė ir instrukcijoj buvo parašyta, kad kiaušinių šildyti negalima, nes jie sprogsta. Manau, kad jums pasisekė, kad mikrobangė dar veikia.