Įkraunama...
Įkraunama...

Kulinariniai anekdotai

7.Šeriuoti kumpiai
Buvau jauna ir žalia, bet baisiai norėjosi savo ūkio vienkiemyje, kuo toliau nuo žmonių, kad būtų erdvės vištoms. Įkalbėjau vyrą, pradėjom ūkininkauti- abu miesčionys tik protarpiais padėdavę kaime senelėms, tetulėms. Užsiauginom kiaulę motininę- tokią superkiaulę. Reikia pjauti...Padurti padėjo kaimynas, o paskui taip ir paliko mus abu su skolinta lempa tos kiaulės svilinti. Lempa buvo pagedusi ir nusibaigė dar gerai nepradėjus darbo... Vyrs nubėgo pas tą vienintelį kaimyną: ką daryt, tas sako imk šiaudų kules ir su jom mėginkit dasvilnti-atseit taip senovėj darydavo. Kiek svilinom, kiek ne- tų šerių vistiek pilna. Pabandykit laikyt rankoj degančius šiaudus ir bandyt nusvilnt. Na, ką darinėti tai reikia? ax.gif - išėmė grobus, o kaip mėsą pjaustyti-dar svilinti juk reiks doh.gif . Tai tokiais dideliais gabalais-kumpiais supjaustė, sukapojo. Toliau tuos gabalus pradėjom svilinti ant dujinės,bet sumąstėm kad nenusvilinsim -pritruks dujų balione. Tai ką mes į tašes tuos kumpius- visą kiaulę į autobusą pėsčiom 5 km ir atvežėm tį miestą ėvam į daugiabutį. Svilinom ten... Paskui atgal į savo kaimą- tų šeriuotų kumpių rūkyt... lotuliukas.gif Nes kas normaliai kiaules pjovėt tai įsivaizduojat procesą svilini, pagramdai,apipili vandeniu... O čia kaip?doh.gif lotuliukas.gif
Dabar aš vėl miestietė biggrin.gif ir jei šaltienai perku galvą ar kojas ir pasitaiko šerių schmoll.gif
Atsakyti
Pamenu savo brolio klasioko istorija...
Grizo vyras truputeli isgeres ir labai uzsimane valgyt. Rado ant dujines puoda saltibarsciu. Tai sugalvojo pasisildyt juos... biggrin.gif Net ir budamas neblaivus suprato, kad kazkas negerai, ne toks skonis tu saltibarsciu ir kazkokia keista konsistencija... Bet suvalge... Tik kita diena suprato kas atsitiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2007 12 04, 22:45)
Čia ne mano, bet mamos nuotykis.
Augo jinai vienturtė dukrelė ir valgyti gaminti visai nemokėjo. O kai ištekėjo ir prasidėjo kančių keliai  lotuliukas.gif . Jos mama (mano močiutė) labai skaniai inkstus gamindavo, tai nusprendė jaunamartė palepint vyrelį skaniu patiekalu. Aišku, kaip gaminti tiksliai nežinojo  doh.gif . Paėmė inkstus ir kepė tiesiog ant keptuvės  ax.gif ...Grįžta vyras namo peralkęs, o namai...kaip čia pasakius...sisiuku tokiu negeru dvokia  lotuliukas.gif . Oi buvo gėdos mano mamai, dar iki šiol susinepatogina kai pasakoja  lotuliukas.gif .

As kai su draugem dar gyvenau, tai irgi griztu namo, o cia sysiais kad dvokia doh.gif Mergos sako, tai va, nusipirkom siandien kepeneliu tai verdam dabar, nueinu paziuret, o ten inkstai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebepamenu ar dare jos kanors is ju biggrin.gif
Atsakyti
o man buvo taip: pagal kazkokia knygele sugalvojau padaryti namine desra virta aluje. Pati desra gavosi visai nieko, bet padazas doh.gif tragedija kazkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Keletas svieziu anekdotu is mano gyvenimo.

1. Pirma karta padariau avokado salotas. Grizo vyras is darbo, valgo. Klausiu "kaip, ar skanu?". Sako "skanu, tik sio dalyko galetu nebuti, nezinau, kaip vadinasi" ir rodo i avokada. Vienu zodziu, avokado salotos butu skanesnes be avokado lotuliukas.gif

2. Kazkur turejau isvaziuoti, pasakiau vyrui, kad isvirtu maziui mesa su darzovemis. Viska istraukiau is saldytuvo ir sudejau ant stalo. Griztu namo. Vyras sako: "viska isviriau, iskyrus porus, nes nezinojau, is kurio galo juos reikia pjaustyti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik atsiradus ryžiams fasuotiems maišeliuose skirtuose virimui, vieni pažįstami pasigyrė savo močiutei, kad ryžius verda maišeliuose.... Tai ta nusipirko 1kg ryžių ir bandė juos virti maišelyje...
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2008 02 04, 18:37)

2. Kazkur turejau isvaziuoti, pasakiau vyrui, kad isvirtu maziui mesa su darzovemis. Viska istraukiau is saldytuvo ir sudejau ant stalo. Griztu namo. Vyras sako: "viska isviriau, iskyrus porus, nes nezinojau, is kurio galo juos reikia pjaustyti"  lotuliukas.gif

sita istprija man primine stai ka: iseidama darban paprasiau vyro supjaustyti vista ir pasudyti. Grizau namo ir radau: nuo vistos nupjauti sparnelai ir kulseles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 02 04, 20:30)
sita istprija man primine stai ka: iseidama darban paprasiau vyro supjaustyti vista ir pasudyti. Grizau namo ir radau: nuo vistos nupjauti sparnelai ir kulseles  lotuliukas.gif

nu vistiek taviskis nors kazka nupjove lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai tik pasirodė žuvų piršteliai, labai juos pamėgom. Kartą sugalvojo ire draugė jų nusipirkti. Kaip nustebau, kai ji tik nusipirkusi jų praplėšė ir bandė valgyti iš dėžutės.
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 02 04, 20:30)
sita istprija man primine stai ka: iseidama darban paprasiau vyro supjaustyti vista ir pasudyti. Grizau namo ir radau: nuo vistos nupjauti sparnelai ir kulseles  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aniz @ 2008 02 14, 11:29)
Kai tik pasirodė žuvų piršteliai, labai juos pamėgom. Kartą sugalvojo ire draugė jų nusipirkti. Kaip nustebau, kai ji tik nusipirkusi jų praplėšė ir bandė valgyti iš dėžutės.

o aš ką tik kepiau žuvų pirštelius ir pagalvojau, o kodėl piršteliai, juk žuvys jų neturi g.gif Galėjo būti žuvų pelekėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip prisijuokiai... vitamino C doze visai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti