Na daugmaz perskaiciau, bet kiek supratau, jusu vaikuciai mazuciai ir turbut negalesit atsakyt i mano klausima???
Kaip jau rasiau, mano merginai 9m. 6men issioperavom lupyte, 1,5m gomuri. Gomury liko labai maza skylute, bet kauno klinikose gydytojas kur operavo, sake, kad ji niekam nemaiso ir pakartotines operacijos nereikia. Dabar jau kokius metus nesiojam plokstele. Ja isidejus labai daznai nebesuprantu ka dukryte sako...

Einam ir pas logopedes, ir namie darom pratimus, bet jau metai, o kalba negereja...
Bet paklausti noriu ne del to. Yra didesne problema kaip klausa...

Jau apie 2m visur kreipiuos kur tik imanoma, bet visi gydytojai siuncia vieni pas kitus ir nieko gero nepasako... Galu gale prisikasiau per pazistamus pas viena gydytoja ir ji pasake, kad reik varyt i Kauna ir reikalaut operacijos ausu vamzdeliu praeinamumui gerint. Jei jau bus per velu, nes gali but ten viskas uzrandeje, beliks klausos aparatai...

oi kaip nenoriu as ju - juk jei dabar jau juos uzdes, tai kas bus kai ji suaugs??? girdejus esu, kad ju vis stipresniu reikia, tai kol suaugs dukryte reiks ju daug pakeist, o kas tada kai pasieksim pati galingiausia???
Tad ir noriu paklaust, gal kuri buvot susidurusios su sia problemele??? Gal kuri zinot kaip reiketu daryt is tikruju, nes jau pavargau... pavargau belstis i duris ir isgirst tik duru trenksma pries nosi...
Papildyta:Tiesa,
gal kuri zinot Kauno klinikose gera LOR vaiku pas kuri galeciau kreiptis del tos operacijos???