QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 05, 11:18)
aš kiekvieną dieną pagalvoju apie artėjančią operaciją. kuo ji arčiau tuo man neramiau ir baisiau. kyla visokių klausimų..
mamos, kai jūsų vaikučiai buvo po lūpytės operacijos ar randukas ilgai buvo raudonas? per kiek maždaug laiko išsitiesino nosytė? ar randuką tepėt kokiais nors tepaliukais?
dar man nelabai aišku dėl dantenų. jų nesusiūs? tik vėliau jei tarpelis bus didelis gali operuoti pakartotinai? galva išsipūtus nuo viso šito

rodos kai buvom konsultuotis, bandėm visko išklausinėt, bet buvau tokia įsitempus kad beveik nieko nepamenu.
Na, kadangi Žiogutis viską labai išsamiai papasakojo, tai pridėti nelabai ką ir turiu

Gal tik šiek tiek savos patirties.
Net peržiūrėjau Pauliuko nuotraukytes, tai pas mus randeliai raudoni buvo gal apie 5 mėn. po operacijos. Paskui, kai pradėjo ropoti, tai dar tris kartus buvo vieną siūlę nusibrozdinęs

Tai su raudona siūle buvom gal ilgai. Bet čia tik mūsų patirtis. Dabar siūlytės vos vos matomos
Nosytė jau iš karto po lūpytės operacijos labai pagražėja. Bet vėlgi, jei nesuaugimas dideli, iki pat nosytės, ir kreivumas išlieka, tai dažniausiai paauglystėje daro ir nosytės operaciją.
Iš karto po operacijos, randukų tepti jokiais tepaliukais negalima. O ir vėliau, gydytojai nelabai pataria. Aš buvau nusipirkusi tepaliuką randams, bet taip juo ir nepasinaudojau. Daktaras sakė, kad naudos nelabai bus, tik kad patiems ant širdies ramiau

Mes, tiesa, darėm masažiukus lūpytei.
Kiek prisimenu, tai pas jus lyg su gomuriuku viskas tvarkoj? Tai tuomet dantenas tvarkys vėliau, apie 10 m., kai dygsta jau nuolatiniai dantys.