Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Labas, mamytes 4u.gif
Seniai jau cia besilankeme blush2.gif ax.gif
Isskrendame 26d i UK, duosim teveliui proga pasitaisyti, kadangi palikes mus buvo g.gif
Ziuresim kaip ten mums seksis, grisim rugpjucio gale, ir tuo metu kaip tik mano mazajam reikes daryti operacija smile.gif
Visoms, kurios laukia operaciju - linkim dideliausios sekmes ir stiprybes mirksiukas.gif
Geros vasaros sunglasses2.gif
Pasimatysime rudeni, laikykites bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerlin: 03 gegužės 2008 - 20:17
QUOTE(gerlin @ 2008 05 03, 20:16)
Labas, mamytes  4u.gif
Seniai jau cia besilankeme blush2.gif  ax.gif
Isskrendame 26d i UK, duosim teveliui proga pasitaisyti, kadangi palikes mus buvo g.gif
Ziuresim kaip ten mums seksis, grisim rugpjucio gale, ir tuo metu kaip tik mano mazajam reikes daryti operacija smile.gif
Visoms,  kurios laukia operaciju - linkim dideliausios sekmes ir stiprybes mirksiukas.gif
Geros vasaros  sunglasses2.gif
Pasimatysime rudeni, laikykites  bye1.gif

Gerlin, pačios dideliausios sekmės Jums kelionėje ir labai tikiuosi, kad tėvelis pasinaudos šia puikia proga pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlin @ 2008 05 03, 21:16)
Labas, mamytes  4u.gif
Seniai jau cia besilankeme blush2.gif  ax.gif
Visoms,  kurios laukia operaciju - linkim dideliausios sekmes ir stiprybes mirksiukas.gif
Geros vasaros  sunglasses2.gif
Pasimatysime rudeni, laikykites  bye1.gif

Sekmes kelioneje, gerlin 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kai grysit, busit tikra ir stipri seima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumbukas: 04 gegužės 2008 - 10:09
Mamytei žibuoklių priskinsiu,
Parbėgsiu namo takeliu
Ir garsiai garsiai ištarsiu,
Kad aš ją begalo myliu...

Su Motinos diena 4u.gif user posted image
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes su mamos diena. 4u.gif 4u.gif
Mes jau beveik sveiki.
Atsakyti
SU MAMYCIU DIENA!!!!!
wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

gerlin, sėkmės tau ir nepamiršk mūsų ax.gif

Pumbuk, kokie raikalai dėl operacijos? senokai buvai prisijungus rolleyes.gif

aš kiekvieną dieną pagalvoju apie artėjančią operaciją. kuo ji arčiau tuo man neramiau ir baisiau. kyla visokių klausimų..

mamos, kai jūsų vaikučiai buvo po lūpytės operacijos ar randukas ilgai buvo raudonas? per kiek maždaug laiko išsitiesino nosytė? ar randuką tepėt kokiais nors tepaliukais?
dar man nelabai aišku dėl dantenų. jų nesusiūs? tik vėliau jei tarpelis bus didelis gali operuoti pakartotinai? galva išsipūtus nuo viso šito verysad.gif rodos kai buvom konsultuotis, bandėm visko išklausinėt, bet buvau tokia įsitempus kad beveik nieko nepamenu.

šiek tiek pavėluotai, bet ir aš noriu pasveikinti visas mamytes blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčiukė: 05 gegužės 2008 - 10:20
Dekui, mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 05, 10:18)
1. mamos, kai jūsų vaikučiai buvo po lūpytės operacijos ar randukas ilgai buvo raudonas? 2. per kiek maždaug laiko išsitiesino nosytė? 3. ar randuką tepėt kokiais nors tepaliukais?
4. dar man nelabai aišku dėl dantenų. jų nesusiūs?

Kodėlčiuke, aš pabandysiu parašyti mūsų patirtį ir tuo pačiu atsakyti į tau dominančius klausimus.
1. Randukas po operacijos raudonas dažniausiai būna 1-2 mėn. Galutinį randuko rezultatą (t.y. toks koks jis bus visada galėsi pamatyti po metų, nes tik tada randas įgauna nuolatinę būseną). Iš pradžių po operacijos siuvimo vieta bus užklijuota. Pleistriukus keis berods kas 2 dienas. Išvažiavimo dieną iš lūpytės ištrauks siūliukus ir vėl ją užklijuos. Ant rankyčių vaikui bus uždėti tokie įtvariukai (po operacijos). Jie reikalingi tam, kad vaikas nesužeistų lūpytės. Tuos įtvariukus galėsi ir nuimti. Aš pavyzdžiui savo žiogui nedėjau tų įtvariukų ir visą laiką kontroliavau vaiko rankytes. Kitos mamos dėdavo tuos įtvariukus tik nakčiai. Čia jau tu pati vietoje nuspręsi dėti ar nedėti savo vaikui įtvariukų.
2. Po operacijos į nosytės landas bus įstatyti drenukai, kurie formuos nosytės landas. Šie drenukai tik formuoja nosies landas, bet pačios nosytės netiesina, jei ji pakrypusi į šoną. Nosytės išvaizda po operacijos taip pat labai stipriai pasikeičia - į gerą pusę 4u.gif
3. Randuko po operacijos netepiau ir berods iš karto tepti net negalima. Galima tepti randus mikštinančiais tepaliukais, bet jie tikrai stebuklų nepadaro. bet čia gal pasikonsultuosi su gydytoju, nes kiekvienas randukas labai individualus. Ir ne visus tepaliukus galima naudoti tokiems mažiems vaikams.
4. Šios operacijos metu dantenų tikrai nesiųs. Jas tvarkys žymiai vėliau. Operacijų eiga tokia: 1. lūpytės operacija; 2. Gomuriuko operacija; 3. Dantenų operacija. Čia surašiau optimistinį operacijų planą, t.y. kai visos operacijos pavyksta ir nereikia nieko koreguoti, kartoti ir pan.

Na jei bus dar dominančių klausimų - visda prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 05, 11:18)

aš kiekvieną dieną pagalvoju apie artėjančią operaciją. kuo ji arčiau tuo man neramiau ir baisiau. kyla visokių klausimų..

mamos, kai jūsų vaikučiai buvo po lūpytės operacijos ar randukas ilgai buvo raudonas? per kiek maždaug laiko išsitiesino nosytė? ar randuką tepėt kokiais nors tepaliukais?
dar man nelabai aišku dėl dantenų. jų nesusiūs? tik vėliau jei tarpelis bus didelis gali operuoti pakartotinai? galva išsipūtus nuo viso šito  verysad.gif  rodos kai buvom konsultuotis, bandėm visko išklausinėt, bet buvau tokia įsitempus kad beveik nieko nepamenu.

Na, kadangi Žiogutis viską labai išsamiai papasakojo, tai pridėti nelabai ką ir turiu smile.gif Gal tik šiek tiek savos patirties.
Net peržiūrėjau Pauliuko nuotraukytes, tai pas mus randeliai raudoni buvo gal apie 5 mėn. po operacijos. Paskui, kai pradėjo ropoti, tai dar tris kartus buvo vieną siūlę nusibrozdinęs doh.gif Tai su raudona siūle buvom gal ilgai. Bet čia tik mūsų patirtis. Dabar siūlytės vos vos matomos thumbup.gif
Nosytė jau iš karto po lūpytės operacijos labai pagražėja. Bet vėlgi, jei nesuaugimas dideli, iki pat nosytės, ir kreivumas išlieka, tai dažniausiai paauglystėje daro ir nosytės operaciją.
Iš karto po operacijos, randukų tepti jokiais tepaliukais negalima. O ir vėliau, gydytojai nelabai pataria. Aš buvau nusipirkusi tepaliuką randams, bet taip juo ir nepasinaudojau. Daktaras sakė, kad naudos nelabai bus, tik kad patiems ant širdies ramiau smile.gif Mes, tiesa, darėm masažiukus lūpytei.

Kiek prisimenu, tai pas jus lyg su gomuriuku viskas tvarkoj? Tai tuomet dantenas tvarkys vėliau, apie 10 m., kai dygsta jau nuolatiniai dantys.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti