Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

Na iš pradžių mus užpuolė kosulys, buvo labai arti bronchito, gėrėm antibijotikus, praėjo, temp.nukrito, bet gyd. paklausius plaukučius dar antrą antibijotikų dozę išrašė. Begeriant antrą pakilo tempas ir pradėjo skaudėti ausytes. Nuvažiavom į ligoninę, tai iškarto paguldė. Buvom arti otito, bet išvengėm rimtesnių bėdų, gerai kad nulėkėm į ligoninę iškarto ir nelaukėm kol savaime praeis.

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 03 29, 17:43)
radau parašyta, kad kai kurioms lūpytės operaciją buvo sunkiau iškęst negu gomuriuko?
noriu paklausti kodėl? ar vaikučiui sunkiau dėl to valgyti buvo po op.?  unsure.gif

Sunkiau gal dėl to kad vaikutis mažas, bet kai po abiejų operacijų praėjo jau daugiau laiko, atrodo kad abi buvo sunkios g.gif

Atsakyti
Betse, dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu Jusu paklausti, kai gulejot ligoninej per pirma operacija, ar reikejo Jums pagalbos? Ar su savo vaikuciais kuo puikiausiai susitvarket pacios.
Nes nezinau ar man prasyti, kad vyras kartu vaziuotu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 29, 19:17)
Sveikos,
noriu Jusu paklausti, kai gulejot ligoninej per pirma operacija, ar reikejo Jums pagalbos? Ar su savo vaikuciais kuo puikiausiai susitvarket pacios.

Pumbuk, pagalba ligoninėje laaabai reikalinga. Jeigu nebūtų buvę vyro ar mamos, tai nežinau, kaip būčiau išsivertusi g.gif Visų pirma, po operacijos leliukas neramus, reikia ir pasupuoti , ir ant rankų panešioti, ir stebėti, kad prie lūpytės su rankytėm nelįstų. O ir pačiai - pavalgyti, susitvarkyti reikia. Aš pati dar maitinau, tai pienuką nusitraukinėti reikėjo. Artimų pagalba, tai tikrai reikalinga visą parą. Galų gale ir nusnųsti valandėlę kitą reikia. Jeigu tik yra galimybė su kuo kitą vaikutį palikti, būtinai tegu vyras važiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 29 kovo 2008 - 19:20
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 29, 20:17)
Sveikos,

Taip,Pumbuk,aš be vyro neįsivaizduoju savo buvimo ligoninėje,ten be galo reikalinga,tiek fizinė,tiek moralinė parama console.gif Man buvo labai sunku,po pirmos operacijos,tai mano vaikas ištisai pas mane ant ranku budavo,tai mano vyras,ir rubelius skalbė,ir valgyt iš valgyklos parnešdavo,ir iš parduotuvės,ir Gedukui mišinuka ruošdavo,nu žodžiu,aš džiaugiausi galėdama užvalgyt ir nors nusiprausti. O ka,kalbėti,kai atiduoi savo vaika operuoti,tai taip negera ant širdies,tai nors į vyro petį gali atsiremti. Na,bet žinoma,kiekvienas prisitaiko prie savo padėties ir situaciju,yra mamyčiu kurios ir vienos su vaikučiais guli,o ka darysi,jei nera kam buti kartu...
Atsakyti
Visiskai pritariu visoms mamoms, pagalba labai reikalinga, ypac per pirma operacija, nes vaikutis mazas, nores ant rankyciu pastoviai. O ir psichologiskai vienai per pirma operacija bus sunkoka. Taip kad jei yra galimybe, nebukit, Pumbuk, viena.Pirma karta tai mama padejo iki kol israse namo, o antra karta vyras.
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 29, 18:17)
Sveikos,

Pumbuk, pritariu visoms pasisakiusioms mamos dėl pagalbos. Jei tik yra galimybė būtinai pasinaudok visa pagalba iš artimųjų.

Kodėlčiuke, tikiuosi, kad susitiksim Žalgirio klinikose birželyje, nei Jūsų, nei mūsų atgal neišiųs 4u.gif

Betse, ar ilgai gulėjot ligoninėje? O kaip dabar jaučiasi Robertėlė?
Atsakyti
Sveikos,
aciu mamytes uz patarima 4u.gif , tai reikes prasyti vyro, kad butu kartu.
Ir dar noriu paklausti ar palatos vienvietes, ar dvivietes, sakau gal kita mamyte su vaikuciu gules kartu su mumis. Ir ar vyras gales buti per nakti palatoj ar reiks ieskotis kur pernakvoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 30, 13:42)
Sveikos,
aciu mamytes uz patarima 4u.gif , tai reikes prasyti vyro, kad butu kartu.
Ir dar noriu paklausti ar palatos vienvietes, ar dvivietes, sakau gal kita mamyte su vaikuciu gules kartu su mumis. Ir ar vyras gales buti per nakti palatoj ar reiks ieskotis kur pernakvoti. g.gif

visos palatos dvivietės. Palatoje gali su Jumis būti ne tik kita mama su vaikiuku, bet ir siaip suaugusi moteris, o gali ir nieko nebūti. Tai priklauso nuo pacientų skaičiaus ir dar kitokių dalykų ax.gif
Atsakyti
Mamytes, noriu paklausti, kiek laiko dar reikia buti ligonineje po operacijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlin @ 2008 03 30, 23:01)
Mamytes, noriu paklausti, kiek laiko dar reikia buti ligonineje po operacijos? ax.gif

Sake, kad savaite reikia buti. Mes pirmadieni vaziuosim, antradieni operuos, o kita pirmadieni istrauks siulus ir isleis namo.
Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2008 03 30, 15:07)
visos palatos dvivietės. Palatoje gali su Jumis būti ne tik kita mama su vaikiuku, bet ir siaip suaugusi moteris, o gali ir nieko nebūti. Tai priklauso nuo pacientų skaičiaus ir dar kitokių dalykų ax.gif

Nu butu fainiau, kad butu vienvietes palatos ax.gif , bet bus gerai, taip kaip bus. Svarbiausia, kad mazylei pasisektu operacija. Dabar taip nervintis pradejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 30, 23:26)
Sake, kad savaite reikia buti. Mes pirmadieni vaziuosim, antradieni operuos, o kita pirmadieni istrauks siulus ir isleis namo.

visiškai teisingai smile.gif
Atsakyti