Įkraunama...
Įkraunama...

NESUAUGES GOMURYS, SKILUSI LŪPYTĖ

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 04 05, 12:12)
albumukas sukurtas, duomenys išsiųsti į AŽ  biggrin.gif
jei praleidau kurią mamytę, užsiminkit ir bendrom jėgom išsiuntinėsim duomenis  4u.gif

Mane praleidot blush2.gif
Atsakyti
Mes taip pat noretume patekti i albuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2008 04 05, 16:50)
Na o mes gulejom ligonine pora dienu.Ka suvalgydavo ta atpildavo,pasigavo skrandzio virusa.Sake,dar gali testis tai kelias dienas.O pries tai toki gera apetita turejo,tai tikejaus biski svorio priaugs doh.gif Nes Eleni 78cm,o tik 9 kg,nors nera,kad kauliukai tik butu ax.gif

Sopfi, sveikatytės Eleni ir apetitas, kad greičiau atsirastų4u.gif
O dėl svorio, taigi viskas ok smile.gif Maniškis irgi nedidelio svorio. 1,5 metukų ūgis 82 cm, o svoris 10 kg. Daktarė sakė, kad ūgis vidutinis, o svoris prie mažų, bet svarbu, kad normos ribose ir sveikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 04 05, 21:35)
Sopfi, sveikatytės Eleni ir apetitas, kad greičiau atsirastų4u.gif

Dekui Ramune smile.gif Tikiuosi,kad ryt bus geriau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir aš norėčiau prisijungti prie albumuko... blush2.gif
Sopfi, užjaučiu dėl ligelių, mano draugės mergytei taip pat toks virusas buvo..bet jos išsisuko be ligoninių.. sveikit, stiprėkit.. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Kodėlčiuk, už žinutę, bet prisėsiu prie albumuko tik nuo kokio trečiadienio, nes dabar egzaminai doh.gif
Atsakyti
Sėkmės egzaminuose, Žioguti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 04 07, 07:57)
Ačiū, Kodėlčiuk, už žinutę, bet prisėsiu prie albumuko tik nuo kokio trečiadienio, nes dabar egzaminai doh.gif

prašom 4u.gif
ir sėkmės laikant egzaminus smile.gif
Atsakyti
Sveikinam wiiddaa su gimtadieniu 4u.gif Tik idomu kur ji dingus g.gif Zioguti sekmes egzaminuos .
Atsakyti
Merginos, Jūsų sekmės palinkėjimas tikiuosi, kad man padėjo 4u.gif Jei viskas gerai, tai vakar buvo paskutinis egzas šį semestrą thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 04 08, 08:21)
Merginos, Jūsų sekmės palinkėjimas tikiuosi, kad man padėjo 4u.gif Jei viskas gerai, tai vakar buvo paskutinis egzas šį semestrą thumbup.gif

Pa - ga - liau cool.gif Duok leliukui pailsėti ir mėgautis ramiu bei sočiu gyvenimu pilvelyje, ba gims jau su magistro diplomu rankose lotuliukas.gif
Ar jau atostogauji? Gal kitą savaitę, kurią dieną pasimatymui paskyriam, a?

Diiiidelis bučkis visiems mažiems pupuliukams - gražuoliukams 4u.gif Nuotraukos - nuostabios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 08 balandžio 2008 - 14:06