aš jau pradedu bijoti artėjančios operacijos
taip laukiau laukiau, dienas skaičiavau, o jau kai įpusėjom tai man baisu pradeda darytis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 04 20, 10:58)
aš jau pradedu bijoti artėjančios operacijos
taip laukiau laukiau, dienas skaičiavau, o jau kai įpusėjom tai man baisu pradeda darytis
Kodėlčiuke,sunku labai parinkti žodžiu mamai nuraminti,bet man labiausia padėjo TIK šitu visu mamyčiu palaikymas

Kodėlčiuke, o man tas operacijos laikas dar taip toli
Aš jau sutikčiau, kad mes rytoj eitume į ligoninę. Labai sunku yra laukti. Taip noriu, kad greičiau visa tai pasibaigtų.

Kaip man liūdna, kad mes apsirgom prieš pat ligoninę, dar ir mane baisi sloga užpuolė, jaučiu kol pati neišsigydysiu slogos, tai mažiukui mano nepagerės.

Sveikutes,
as taip pat bijau tos operacijos
Bet vel kai pagalvoji, greiciau issoperuotu, tai ir patiems butu smagiau, ir su savo klecku visur galetumem vaziuoti. O tai dabar sedim namie, prie namu pabunam lauke ir vsio.
Taip noretusi kur nors islekti su savo mazyle.
Papildyta:
Net nezinau, ka pasakyti, Aistene. Bent jau as galvoju, kad neturetu atsiliepti kalbai.Bet jus gal pasiskambinkit jus operavusiam gydytojui ir pasiteiraukite. Gydytojas yra gydytojas, jums viska paaiskins.
as taip pat bijau tos operacijos

Papildyta:
QUOTE(aistene @ 2008 04 24, 14:18)
labutis visiems
neseniai apziurejau savo vaiko gerklyte ir pamaciau, kad nera mazojo liezuvelio (buvo nesuauges minkstasis gomurys ir ji sutvarke pries pusmeti). Kazi po tokios operacijos taip turi buti ? Gal kas zinot is patirties ar tai labai atsiliepia kalbai?

neseniai apziurejau savo vaiko gerklyte ir pamaciau, kad nera mazojo liezuvelio (buvo nesuauges minkstasis gomurys ir ji sutvarke pries pusmeti). Kazi po tokios operacijos taip turi buti ? Gal kas zinot is patirties ar tai labai atsiliepia kalbai?
Net nezinau, ka pasakyti, Aistene. Bent jau as galvoju, kad neturetu atsiliepti kalbai.Bet jus gal pasiskambinkit jus operavusiam gydytojui ir pasiteiraukite. Gydytojas yra gydytojas, jums viska paaiskins.

Labutis, mamos ir maziukai
,
kas pas jus naujesnio, kaip ligoniukai laikosi?
Pas Rokuti irgi nera to liezuvelio, as net ir neklausiau ar tai blogai, bet mano nuomone, tai kalbai gal itakos ir netures
, bent jau dabar tai nieko blogo nepastebiu, taria vyrukas zodzius gan gerai, nesigirdi labai kad kalbetu pro nosyte. Bet idomu, kokia to liezuviuko "paskirtis"
Papildyta:
http://lt.wikipedia....i/Burnos_ertmÄ
cia siek tiek radau apie ta liezuveli, kiek suprantu, jis kalbai jokios itakos neturi

kas pas jus naujesnio, kaip ligoniukai laikosi?
Pas Rokuti irgi nera to liezuvelio, as net ir neklausiau ar tai blogai, bet mano nuomone, tai kalbai gal itakos ir netures

Papildyta:
http://lt.wikipedia....i/Burnos_ertmÄ
cia siek tiek radau apie ta liezuveli, kiek suprantu, jis kalbai jokios itakos neturi

[/quote]
ACIU, mamytes. Kai paskaitau Jusu nuosirdzius pasisakymus, nebutinai skirtus man, lengviau ant dusios pasidaro

Labas rytas,
mes pagaliau esame sveiki sveikutėliai (tpfu tpfu tpfu) ir planuojam 12 val. važiuoti prie prezidentūros žiūrėti vėliavos pakelimo ceremonijos
mes pagaliau esame sveiki sveikutėliai (tpfu tpfu tpfu) ir planuojam 12 val. važiuoti prie prezidentūros žiūrėti vėliavos pakelimo ceremonijos

QUOTE(Ziogutis @ 2008 04 27, 09:50)
Labas rytas,

Sveiki,
Kaip smagu girdet, Zioguti ,kad jus jau sveiki

Pasirodom, kaip mes šiandien praleidom laisvalaikį

Sveikutės,
nesenai sugrįžom iš kelionės. Praėjusią savaitę šauniai pailsėjom
Po švenčių jau ir mes darysimės tyrimus operacijai. Labai laukiu, kad tik greičiau.
nesenai sugrįžom iš kelionės. Praėjusią savaitę šauniai pailsėjom

Po švenčių jau ir mes darysimės tyrimus operacijai. Labai laukiu, kad tik greičiau.