Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(dautan @ 2008 03 07, 19:41)
Tepam Fuxini tirpaliuku. Atrodo negražiai, nes raudonos jis spalvos, bet labai gerai veikia thumbup.gif

Norejau paklausti, o kur jus ta tepaliuka perkat, klausiau keliose vaistinese, neturejo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste01 @ 2008 03 12, 16:56)
Norejau paklausti, o kur jus ta tepaliuka perkat, klausiau keliose vaistinese, neturejo? verysad.gif

Jis parduodamas tose vaistinėse, kuriose yra vaistų gamyba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 03 12, 14:32)
Mėsa nedažnai alergizuoja, išskyrus vištieną ir kelias kitas. Dažniausiai galima valgyti ir kalakutieną, ir jautieną, ir liesą kiaulieną, triušieną... Čia jau individualiai kaip kam...
Na, bet tu turi galimybę duoti žvėrienos ir tai labai gerai.
Manau, kad kalta dieta - kažkas joje yra netinkamo ir todėl negerėja. Mum buvo taip pačiai. O kodėl jūs tyrimų nenorit pasidaryti? Nebūtina juk kraujo tyrimo, galima ir kitokius, kurie padėtų susekti, jeigu pati nesuseksi stebėdama...
O ką jūs valgot?
Mum buvo pablogėjimas. Bet atitaikius produktus (plius minus), pradėjus gerti kursą zyrteko buvo visai neblogai.

valgom koses stirniena su bulve ir brokoliu,arba serniena su bulve ir ziediniu kopustu,naudojom misineli similaka,dabar pakeitem i sojos misini,negeria nuo tu kosiu jau vemia,aviziniu rugiu nevalgo nemegsta verysad.gif mane nervina jau sita nesamone,tyrimu mum sake nesidaryt nes per mazai antikuniu,neparodys kam mes elergiski,taip iseina,vaikui tuoj isvis nieko valgyt duot nereiks,nezinau gaila mazgio jau geriau man taip butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 12, 17:47)
valgom koses stirniena su bulve ir brokoliu,arba serniena su bulve ir ziediniu kopustu,naudojom misineli similaka,dabar pakeitem i sojos misini,negeria nuo tu kosiu jau vemia,aviziniu rugiu nevalgo nemegsta verysad.gif mane nervina jau sita nesamone,tyrimu mum sake nesidaryt nes per mazai antikuniu,neparodys kam mes elergiski,taip iseina,vaikui tuoj isvis nieko valgyt duot nereiks,nezinau gaila mazgio jau geriau man taip butu verysad.gif

Gal pabandyk košes pamaišyti - ne vien avižų, bet ir miežių įdėti, ryžių. Košes galima paskaninti namine obuoliene, slyviene. Turėtų skaniau valgyti. Mišinėlis irgi gal nebūtinas toks. Mano mažiukas labai skaniai gėrė Milupa3 mišinuką, kur nuo 8 mėn. Nealergizavo. Pradėjus naudoti tą, kur nuo 1 metų, vaikų pienas - alergizavo, vėl grįžom prie Milupa 3.

Sutinku, kad tikrai geriau jau man pačiai būtų, o ne mažyliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 03 12, 21:22)
Gal pabandyk košes pamaišyti - ne vien avižų, bet ir miežių įdėti, ryžių. Košes galima paskaninti namine obuoliene, slyviene. Turėtų skaniau valgyti. Mišinėlis irgi gal nebūtinas toks. Mano mažiukas labai skaniai gėrė Milupa3 mišinuką, kur nuo 8 mėn. Nealergizavo. Pradėjus naudoti tą, kur nuo 1 metų, vaikų pienas - alergizavo, vėl grįžom prie Milupa 3.

Sutinku, kad tikrai geriau jau man pačiai būtų, o ne mažyliui doh.gif

zinok viriau ryzius su dziovintais vaisiais naminiais valgo,bet jam viskas atsibodo,jis man vemt pradejo,dabar verdu kalakutiena,tai valgo,bet jau skrandukas susitraukes,vargsiukas mano, verysad.gif zandai jau lyg apnyke,bet ant kojyciu daug ir ant rankyciu keletas dar doh.gif kaip mane uzknisa atsiprasant doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pasakykit, kas gyde savo stebukliukus homeopatiniais zirniukais - kada pradeda matytis efektas? Po savaites, menesio? Ar jei po 2-3 savaiciu nieko nesidaro gal reikia keist zirniukus? Mes tai, kai labai paraudonuoja kokia vietele - patepam ELIDEL'iu - lyg padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truputukas: 13 kovo 2008 - 10:52
QUOTE(truputukas @ 2008 03 13, 11:24)
Sveikutes. Pasakykit, kas gyde savo stebukliukus homeopatiniais zirniukais - kada pradeda matytis efektas? Po savaites, menesio? Ar jei po 2-3 savaiciu nieko nesidaro gal reikia keist zirniukus? Mes tai, kai labai paraudonuoja kokia vietele - patepam ELIDEL'iu - lyg padeda

Sveikute, mes gydomes zirniukais, jau panasiai apie menesi, bet isgyti dar tikrai neisgijom, man nods kaip tik kol vartojam zirniukus beria labiau, tai pasakiau daktarui liepe kelias dienas nutraukti, tai kol nevartijom buvo pagereje. Dabar liepe kas antra diena tuos pacius vartoti, tai vel berimu daugeja verysad.gif Tai ir nezinau ar cia tai ir turi buti, cia anksciau mamos rase, kad pries pagerejima, gydantis homeopatiskai, buna pablogejimas verysad.gif Tikiuosi jis labai ilgai neuzsites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2008 03 13, 12:24)

ELIDELIO negalima vaikuciams iki 2metuku -PERSKAITYKIT LAPELI!!! as irgi bandziau tepti paklausius savo gydytojos patarimo, bet kai nuvaziavau pas Kuzminskiene, bei atsigulem i antakalni pas Astrauskaite, tai abi grieztai pasisake pries elideli, nes jo negalima skirti vaikuciams iki 2 metuku.... aisku, mamos, jums spresti, bet as atsisakiau to vaistuko. be to jis mums padedavo -kai pateptadavu budavo geriau, o jei netepdavau tai vel pablogedavo....
Atsakyti
QUOTE(*Virginija* @ 2008 03 13, 11:38)
ELIDELIO negalima vaikuciams iki 2metuku -PERSKAITYKIT LAPELI!!! as irgi bandziau tepti paklausius savo gydytojos patarimo, bet kai nuvaziavau pas Kuzminskiene, bei atsigulem i antakalni pas Astrauskaite, tai abi grieztai pasisake pries elideli, nes jo negalima skirti vaikuciams iki 2 metuku.... aisku, mamos, jums spresti, bet as atsisakiau to vaistuko. be to jis mums padedavo -kai pateptadavu budavo geriau, o jei netepdavau tai vel pablogedavo....

Skaičiau lapelį, kalbėjau su alergologe. Jis skiriamas tik veidukui, kūnelį galima tepti tik trumpą laiką. Poveikis matosi praėjus po patepimo maždaug 3 val. Ilgą laiką šio vaisto vartoti negalima, tai ir alergologė sakė. Per metus mes sunaudojome tik vieną tūtelę šio vaisto. Gali būti, kad poveikis puikus, nes mano vaikiukui tinka.
Atsakyti
Gal kuriai teko naudoti Aderma Epitheliale Ah Repairing Cream. Nuoroda štai čia: epitelinis kremas. Norėčiau pasiteirauti, koks buvo poveikis 4u.gif
Atsakyti
Mielosios mamytes, noriu jusu oasteirauti apie gydytojus Antakalnio alergologiniame, nes mus siuncia tirtis del spec. alergenu, bandysim tirtis, kam alergiskas, dar nesame tyresi, baisu, kad neuzmaitinciau kokiais alergenais, reik tiketis, kad ka tyrimai parodys. Parekomenduokit pas ka but geriau registruotis ir apskritai kokia ten tvarka? Is anksto didelis dekui smile.gif
Atsakyti
Idomu del Elidel'io g.gif
Anglijoj kazkaip jo vengia, ir siulo naudoti tik jei nepadeda streroidiniai(hormoniniai) kremai. Toks ispudis, jog manoma, kad jis turi dar daugiau neigiamo salutinio poveikio...

Ir veikia jis 'negerai': neleidzia imuninei sistemai 'ismesti' alergijos per oda.

Cia kazkas rase, kad jis net nepadeda, tada, manau, tikrai geriau jo nevartoti.. g.gif
Atsakyti