Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

elidelis padeda,tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Virginija* @ 2008 03 13, 12:38)
ELIDELIO negalima vaikuciams iki 2metuku -PERSKAITYKIT LAPELI!!! as irgi bandziau tepti paklausius savo gydytojos patarimo, bet kai nuvaziavau pas Kuzminskiene, bei atsigulem i antakalni pas Astrauskaite, tai abi grieztai pasisake pries elideli, nes jo negalima skirti vaikuciams iki 2 metuku.... aisku, mamos, jums spresti, bet as atsisakiau to vaistuko. be to jis mums padedavo -kai pateptadavu budavo geriau, o jei netepdavau tai vel pablogedavo....

Mumi ELIDEL'į išrašė alergologė. Aš ja pasitikiu ir nemanau, kad ji kokį nors ššškištų mano mažiui. Taip pat VVKT (valstybinė vaistų kontrolės tarnyba) apie jį parašius, kad jo teikiam nauda viršija riziką. Nors jau minėjau, kad jį tepam, kai labaiu paraudonuoja kokia nors vietelė (pilvuko tik netepu). Dabar bandom gerti homeopatinius žirniukus. Tiesa, prieš savaitę mano vaikis žaliai kakotyi pradėjo - tai šiandien nunešiau kakučio pasėliui. Tikimės, kad nieko neras. Sakykit, o jei kokia zaraza sėdi žarnyne, ar tai gali iššaukti tuos jo bėrimus???
Atsakyti
as tai manau,kad gali,mes gulejom ligoninej,buvo zarnyno uzdegimas,nuo antibijotiku,nuo to viskas mum ir prasidejo doh.gif pradejo berti zandus,persimete ant koju,ir keletas ant ranku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 14, 07:52)
elidelis padeda,tikrai thumbup.gif

as manau.
jis juk skirtas naudojimui, kai kitkas nepadeda.
bet tai turetu buti trumpalaike priemone butinu atveju, kai be jo issiverst neimanoma.
Papildyta:
QUOTE(truputukas @ 2008 03 14, 14:10)
Taip pat VVKT (valstybinė vaistų kontrolės tarnyba) apie jį parašius, kad jo teikiam nauda viršija riziką.

o ar gali buti kitaip? cia juk vaistas mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 14, 14:22)
as tai manau,kad gali,mes gulejom ligoninej,buvo zarnyno uzdegimas,nuo antibijotiku,nuo to viskas mum ir prasidejo doh.gif pradejo berti zandus,persimete ant koju,ir keletas ant ranku verysad.gif

as irgi tikiu, kad zarnyno bukle itakoja imunine sistema, o tuo paciu ir organizmo atsparuma (arba atvirksciai) alergijoms.
Atsakyti
norejau paklaust kokius misinukus geriat,sirgdami sia liga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 15, 15:36)

Mes geriam Aptamil pepti.
Atsakyti
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 15, 14:36)

Iki 9 mėn. buvo MP, iki 1 m. ir 1 mėn. - Milupa3. Dabar paprastas pienas iš parduotuvės mirksiukas.gif
Atsakyti
misinuka geriam APTAMIL PEPTI. naudojam ir mes elideli. net nezinau, tikiu kad jis nera geras, ta prasme nera sveika, bet kai padeda... o del amziaus, kad jis skiriamas vaikams tik nuo 2 metu, tai mums doc. Kudzyte sake, kad dauguma vaistu, kurie yra skiriami nuo alergijos yra vyresnio amziaus vaikams, bet tada reikia ziureti tik kieki.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 03 16, 16:51)
Iki 9 mėn. buvo MP, iki 1 m. ir 1 mėn. - Milupa3. Dabar paprastas pienas iš parduotuvės mirksiukas.gif

mes naudojam nuo keturiu men.similaka,alergologe liepe pakeist i sojos misini,bet jam nepatiko,dabar visai nenori gerti ir similako,tai siandien nupirkau mu pieno uzvyrsiu ir duosiu kaip atsikels pazesim,kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste01 @ 2008 03 13, 20:19)
Mielosios mamytes, noriu jusu oasteirauti apie gydytojus Antakalnio alergologiniame, nes mus siuncia tirtis del spec. alergenu, bandysim tirtis, kam alergiskas, dar nesame tyresi, baisu, kad neuzmaitinciau kokiais alergenais, reik tiketis, kad ka tyrimai parodys. Parekomenduokit pas ka but geriau registruotis ir apskritai kokia ten tvarka? Is anksto didelis dekui smile.gif

Tvarka paprasta, uzsiregistruoji telefonu pas alergologa, siuo metu uzimta trim savaitem i prieki doh.gif , skambinau. Tureti siuntima, atsivezti vaiko dokumenta, jei pirmas kartas, kompensuojamu vaistu knygele.
Lankemes pas Kupriene, pas Astrauskaite, ji ir pagulde mano maze i ligonine tyrimams, dabar su vyresneliu eisiu pas Vaiciulioniene. Gal ir nebloga Astaruskaite, nors atsiliepimu apie ja visokiu skaiciau. Neiciau pas Budeniene. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(truputukas @ 2008 03 13, 12:24)
Sveikutes. Pasakykit, kas gyde savo stebukliukus homeopatiniais zirniukais - kada pradeda matytis efektas? Po savaites, menesio? Ar jei po 2-3 savaiciu nieko nesidaro gal reikia keist zirniukus? Mes tai, kai labai paraudonuoja kokia vietele - patepam ELIDEL'iu - lyg padeda

Mes gydomes zirniukais, jau keli men, tai pagereja siek tiek, tai paumeja. As labai neskubinu ivykiu, nes priklausomai nuo alergijos laipsnio, uztrunka gydymas. Mums homeopate is kart pasake, kad ustruks apie 6 men., cia trumpiausias terminas. doh.gif
Tik sunkoka gydyti taip zirniukais, vaikas persala, reikia skirti vaistu ir nezinai ka daryti, kaip maisyti homeopatija su tradicine medicina. As susipainioju visiskai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 03 17, 09:43)
Tvarka paprasta, uzsiregistruoji telefonu pas alergologa, siuo metu uzimta trim savaitem i prieki  doh.gif , skambinau. Tureti siuntima, atsivezti vaiko dokumenta, jei pirmas kartas, kompensuojamu vaistu knygele.
Lankemes pas Kupriene, pas Astrauskaite, ji ir pagulde mano maze i ligonine tyrimams, dabar su vyresneliu eisiu pas Vaiciulioniene. Gal ir nebloga Astaruskaite, nors atsiliepimu apie ja visokiu skaiciau. Neiciau pas Budeniene.  schmoll.gif
Papildyta:

Mes gydomes zirniukais, jau keli men, tai pagereja siek tiek, tai paumeja. As labai neskubinu ivykiu, nes priklausomai nuo alergijos laipsnio, uztrunka gydymas. Mums homeopate is kart pasake, kad ustruks apie 6 men., cia trumpiausias terminas.  doh.gif
Tik sunkoka gydyti taip zirniukais, vaikas persala, reikia skirti vaistu ir nezinai ka daryti, kaip maisyti homeopatija su tradicine medicina. As susipainioju visiskai.  blink.gif

Aciu labai uz atsakyma, siandien uzsiregistravau, vietu atsirado tik balandzio vidury, tikiuos iki to laiko nesusirgsim ir neprireiks vaistu, nes kazko mano mazius pakosinet pradeda verysad.gif
Mes irgi gydomes homeopatiskai, tai dabar iskilo klausimas, ar galima vartot homeopatinius vaistus, ar tai nepakenks tyrimo tikslumui, ir jei negalima kiek laiko pries tyrima nevartot?
Atsakyti
QUOTE(Nitner @ 2008 03 12, 16:42)
Gal galite rekomenduoti, kur galima nusistatyti alergenus Folio metodu[/u], nes Malychina nebepriima mūsų, neapsimoka jai tik alergenus nustatinėti. Dėkui  4u.gif

Koks tai būdas - ar patikima?

QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 12, 18:47)
valgom koses stirniena su bulve ir brokoliu,arba serniena su bulve ir ziediniu kopustu,naudojom misineli similaka,dabar pakeitem i sojos misini,negeria nuo tu kosiu jau vemia,aviziniu rugiu nevalgo nemegsta verysad.gif mane nervina jau sita nesamone,tyrimu mum sake nesidaryt nes per mazai antikuniu,neparodys kam mes elergiski,taip iseina,vaikui tuoj isvis nieko valgyt duot nereiks,nezinau gaila mazgio jau geriau man taip butu verysad.gif

Stiprybės tau, gal pabandykit kurio produkto kurį laiką neduot ir stebėt? Pvz. bulvės, nes sakoma, kad kopūstiniai retai alergizuoja, o vat bulvės mum labai alergizavo...
Galit pasidaryti (tik deja, ligoninėje) odos lopo tyrimus - parodys kas netinka jeigu jau visai bloga situacija... O vaisinių tyrelių nevalgote?

QUOTE(dautan @ 2008 03 12, 20:22)
Gal pabandyk košes pamaišyti - ne vien avižų, bet ir miežių įdėti, ryžių. Košes galima paskaninti namine obuoliene, slyviene. Turėtų skaniau valgyti. Mišinėlis irgi gal nebūtinas toks. Mano mažiukas labai skaniai gėrė Milupa3 mišinuką, kur nuo 8 mėn. Nealergizavo. Pradėjus naudoti tą, kur nuo 1 metų, vaikų pienas - alergizavo, vėl grįžom prie Milupa 3.

Patarčiau tik po vieną įvedinėti košes ir stebėti, nes ir kruopos alergizuot gali... O vaisius taip pat po vieną bandyt...
O MIlupa3 - čia ne hipoalerginis mišinukas?

QUOTE(truputukas @ 2008 03 13, 11:24)
Sveikutes. Pasakykit, kas gyde savo stebukliukus homeopatiniais zirniukais - kada pradeda matytis efektas? Po savaites, menesio? Ar jei po 2-3 savaiciu nieko nesidaro gal reikia keist zirniukus? Mes tai, kai labai paraudonuoja kokia vietele - patepam ELIDEL'iu - lyg padeda

Mum sakė 2 mėn. gert ir tada ateit...

QUOTE(truputukas @ 2008 03 14, 16:10)
Tikimės, kad nieko neras. Sakykit, o jei kokia zaraza sėdi žarnyne, ar tai gali iššaukti tuos jo bėrimus???

Gali

Papildyta:
QUOTE(kriste01 @ 2008 03 17, 11:54)
Aciu labai uz atsakyma, siandien uzsiregistravau, vietu atsirado tik balandzio vidury, tikiuos iki to laiko nesusirgsim ir neprireiks vaistu, nes kazko mano mazius pakosinet pradeda verysad.gif
Mes irgi gydomes homeopatiskai, tai dabar iskilo klausimas, ar galima vartot homeopatinius vaistus, ar tai nepakenks tyrimo tikslumui, ir jei negalima kiek laiko pries tyrima nevartot?

Galiu duoti gydytojų kambario nr. - pasiskambinsit, paklausit dėl homeopat. vaistų. Man rodos būtų geriau nevartoti kokią savaitę ar dvi.
Mes gulėjom du sykius ir papuldavom iškart 4u.gif Man ten visai nieko, padarė visokių tyrimų. Jeigu būtų įdomu - galiu per AŽ daugiau papasakot apie sąlygas ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 17 kovo 2008 - 11:43