mus matai beria jau nuo pirmo menesio. kai buvo keturi menesiai tai isvis buvo ziauru

is pat pradziu lankemes pas doc. Kudzyte kauno klinikose, ji prirase mums kruva vaistu gerti, po savaites kai nieko negerejo vezem i vilniu Grybo gatvej esancia klinika, tai kai mus pamate gyd. Kuzminskiene pasigulde i savo skyriu alergologiniam. ten iskarto skyre gerti neocate misinuka, kol gulejom dvi dienas atrode kad jau gereja, galvojau kad nuo misinio. aisku mums jo israse, bet kai gryzom namo viskas vel pablogejo. aisku labai pagerejo tada ne nuo misinio, o as kaip galvoju, nuo kruvos vaistu, plius tepalu kuriais tan tepe ir maise hormoniniu. mes gerem ta neocate misini net neatsimenu savaite ar dvi, bet pagerejimo jokio, o skonis tai kurios ragavot zinot. buteliukai net kazkaip apsinese momentaliai, apie vaiko ismatas tai isvis nekalbu. net issigandus buvau, kai numoviau pampersa dar ligoninej, bet sake viskas taip turi buti. bet kaip jau ir minejau, jokio pagerejimo mums nesimate, tai su vyru pagalvojom gal nors tas aptamil pepti nors siek tiek maziau sintetikos tures, ir gryzom prie jo. aisku ta alergija ir nuo pepti iskart nepraejo. turim ir gyvenam su alergija ir dabar. aisku jau beria maziau, bet kaip as sakau visokiu tu dienu buna. kartais atrodom graziai, o kartais vel asaros man byra, atrodo nei nieko naujo neragavom nei nieko. jau net ora kaltint pradedi. o labiausiai tai vaiko gaila, kai atrodo toks amzius jau kai gali viska duot vaikui ragauti. o vis aiskini sito negalima, sito negalima. o jai jau taip visko norisi, jau supranta ir rodo i musu lekstes, kai visi kartu valgom. sau ima mano lekste, o man stumia savo. jau taip kartais atsibosta su ta alergija kovot. kartais kai isberia nors ir labai saugai, atrodo tada pyktis toks suima, atrodo norisi pradet duot viska tada. sakau ar taip ar taip beria, tik vaika kankini. turiu pazystama kurios mergaite tikrai stipriai bere, o ji nuo metu viska dave valgyt, tik pieno gerti neleido, ir dabar atrodo jai jau 3 metukai su biski ir visos alergijos jau pamirstos. ir suprask tu zmogau kaip cia geriau yra

na ir prirasiau
ps. ar jums mamytes nekilo niekada mintis paaimti ir susitikti kada visoms su savo vaikuciais , kokiam vaiku zaidimo kambari. aisku visos esam is skirtingu miestu, bet gal iseitu