Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

QUOTE(arpos @ 2012 10 22, 19:17)
Ir pas mane ta pati mįslė-sena darbovietė- vis vykstu ten dirbti,tik sapnavau,jau gal 50 kartų per 7 metus. Niekaip nepavyksta išsiaškinti, ko ten neišsprendžiau. Sugrįžti realybėje niekaip nenorėčiau, bet patys sapnai labai gražūs. Galvoju bandyti po sapno prisiminti kelias dienas kokia vyravo būsena ir užsirašinėti, nes jau nebeturiu kitų minčių,kaip susekti,nes tai vienintelis praeities sapnas.

Ten buvau labai laiminga ir kraustytis is ten net nelabai ir norejau. Butas vis dar musu, tik gyvena nuomininkai rolleyes.gif senokai ten nebuvau, vyras tuo uzsiima... neissprestu reikalu su juo nera, bet kazka gi reiskia, kitaip nesikartotu tiek g.gif
Kai sapnavau mokykla, greitai supratau, kad reikia ja paleisti, ir visas nuoskaudas su ja susijusias, baimes, keisti i ja poziuri, o dabar niekaip neiisprendziu, nes prisiminimai tik geri.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 22, 17:26)
Naktį  trukdo??? g.gif

O aš pagalvojau, kad trukdo dieną gyventi.

O man naktį kaip tik įdomiau, nenuobodu  smile.gif

Kai nepailsiu , tai ir dienos sunkesnes, man poilsis svarbesnis uz sapnus biggrin.gif

QUOTE(arpos @ 2012 10 22, 18:05)
Turbūt apie košmarus kalbi?
Man tai svarbi gyvenimo dalis-sapnai,nes padeda išsiaiškinti savo reakcijas į žmones,situacijas. Neįsivaizduoju,kaip būtų,jei visai nesapnuočiau,atrodo,kad netekčiau svarbios dalies. Net ir košmaruose matau pliusą, nors jie būna retai ir įprastai atitinka,kaip jaučiuosi kasdienybėje.

Man nereikia sapnu pagalbos issiaiskinant realybe, man realybeje labai viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 21, 06:14)
Na štai ir pasekmės mano domėjimosi sapnais  smile.gif

Taigi taigi.... aš mieliau jau būčiau kokias žalias pievas sapnavusi, gražias gėlytes...
O dabar yra pasekmė šio naujo domėjimosi.
Su "tuščia" galva vis gi gyventi yra paprasčiau  smile.gif

Kaip seniai tuo domiesi? nes matau,kad dar nenusibodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2012 10 22, 19:35)
Kai nepailsiu , tai ir dienos sunkesnes, man poilsis svarbesnis uz sapnus  biggrin.gif
Man nereikia sapnu pagalbos issiaiskinant realybe, man realybeje labai viskas aisku  biggrin.gif

Bet ar gali taip būti,kad sapnai košmariški, o realybėje viskas tyku ir ramu? g.gif Man taip nebuvo.Jei gali-prašau,pasidalink. Tiesa, būna iš vadinamų ateities sapnų,kur padrumsčiama ramybė, bet visi kiti yra tik tuometinių ar buvusių minčių atspindys.
Atsakyti
Mane vargina tokia daugybe sapnu , realybeje nera visiska ramybe, jauciu per daug demesio ir realybeje. Todel man labai svarbus poilsis 4u.gif Visus kruvius tikrai smarkiai sumazinau, nepersidirbu, turiu sociai laiko atsipalaidavimui ir tikrai atsipalaiduoju, sociai laiko leidziu gryname ore, sveikai maitinuosi lotuliukas.gif
Sapnuose daugiau gaunu informacija ,kuri manes net nedomina 4u.gif Kosmarai kazkokie dirbtini, net nebaisus, daugiau kazkokie eksperimentiniai, nuobodus 4u.gif
Kaip kokioje situacijoje elgciausi, kaip ir ka galvociau g.gif Matau,kad Elysai cia tiek pamastymu sukelia, o man tik sleikstuli sukelia, nes man tai taip atsibode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2012 10 22, 21:35)

Man nereikia sapnu pagalbos issiaiskinant realybe, man realybeje labai viskas aisku  biggrin.gif

Man taip pat nereikia.
Pakankamai neblogai orientuojuosi ir gyvenime, ir Pasaulyje.

Tai visai kas kita.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2012 10 22, 22:53)
Kaip seniai tuo domiesi? nes matau,kad dar nenusibodo  ax.gif

Reikėtų pažiūrėti pagal datas šiuose forumuose.
Anksčiau tik padrikai domėjausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 22 spalio 2012 - 22:31
QUOTE(Febrez @ 2012 10 22, 21:39)
Mane vargina tokia daugybe sapnu , realybeje nera visiska ramybe, jauciu per daug demesio ir realybeje. Todel man labai svarbus poilsis  4u.gif Visus kruvius tikrai smarkiai sumazinau, nepersidirbu, turiu sociai laiko atsipalaidavimui ir tikrai atsipalaiduoju, sociai laiko leidziu gryname ore, sveikai maitinuosi  lotuliukas.gif
Sapnuose daugiau gaunu informacija ,kuri manes net nedomina  4u.gif Kosmarai kazkokie dirbtini, net nebaisus, daugiau kazkokie eksperimentiniai, nuobodus  4u.gif
Kaip kokioje situacijoje elgciausi, kaip ir ka galvociau  g.gif  Matau,kad Elysai cia tiek pamastymu sukelia, o man tik sleikstuli sukelia, nes man tai taip atsibode  4u.gif

Kaip magnetas ir dar po padidinamu stiklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2012 10 22, 23:39)
Todel man labai svarbus poilsis  4u.gif Visus kruvius tikrai smarkiai sumazinau, nepersidirbu, turiu sociai laiko atsipalaidavimui ir tikrai atsipalaiduoju, sociai laiko leidziu gryname ore, sveikai maitinuosi  lotuliukas.gif
................................................................................................................................  Matau,kad Elysai cia tiek pamastymu sukelia, o man tik sleikstuli sukelia, nes man tai taip atsibode 4u.gif

QUOTE(Elysa @ 2012 10 22, 23:58)

Tai visai kas kita.

Štai kas tai.

Tu užmigai savo Gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 22, 22:44)
Štai kas tai.

Neuzmigau 4u.gif Buvau pervargusi nuo tempo savo gyvenime 4u.gif Taip pervargusi,kad nebegaledavau miegoti is nuovargio .
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2012 10 23, 00:53)
Neuzmigau  4u.gif  Buvau pervargusi nuo tempo savo gyvenime  4u.gif  Taip pervargusi,kad nebegaledavau miegoti is nuovargio .

Eženas Rugonas iš Emilio Zola romano buvo pakliuvęs į tokią situaciją.

Gaila, dabar neturiu laiko pavartyti knygos - pacituočiau.

Visa esmė po to smile.gif
Štai tokioje tavo būsenoje.

Štai būtent tokios būsenos aš ir bijau.

Todėl ir neužmiegu Gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 22, 23:13)

Štai būtent tokios būsenos aš ir bijau.

Todėl ir neužmiegu Gyvenime.

Nelinkiu to, bet nera ir ko labai bijoti ax.gif Zinau, kad praeis, tik noretusi,kazkaip pagreitinti biggrin.gif
Linkiu nepervargti, o ne neuzmigti gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 22, 22:44)
Štai kas tai.

Va cia tai didziausia nesamone 4u.gif Tik neisizeisk ax.gif
Atsakyti