as dariausi nosies operacija pries pusmety ir tikrai labai patenkinta rezultatu

QUOTE(Mojo @ 2005 05 16, 20:35)
Kiekvieną kartą, svajodama apie milijoną ir skirstydama jį mintyse, dalelę atidedu savęs tobulinimui. Ir nors turiu tikrai ne pačią gražiausią ir trumpiausią nosį, bet pirmiausia taisyčiau tai, ką gamta davė, o paskui atėmė - krūtinę, pilvą ir padribusius paakius. Nenoriu neįmanomo, noriu savęs tokios, kokia buvau prieš gimdymus, ir nemanau, kad tai nuodėmė, pasileidimas ar dar kas nors.
Tai pradėk nuo paakių. Ne tiek daug kainuoja. Kitko gal neprisiruoši patvarkyt niekados.
As tai nesu kategoriskai nusistaciusi pries tai. Nes kas zino kaip ten bus gyvenime
Jeigu bus galimybe ir tikrai reikes ka nors pakoreguoti savo kune tai kodel gi ne?

QUOTE(Emulis @ 2005 05 20, 17:36)
As tai nesu kategoriskai nusistaciusi pries tai. Nes kas zino kaip ten bus gyvenime
Jeigu bus galimybe ir tikrai reikes ka nors pakoreguoti savo kune tai kodel gi ne? 

Sutinku, bet tik tuo atveju, jei tai is tiesu reikalinga, o ne del to, kad "noriu Jeniffer Lopez skruostuku, Angelinos Jolie lupu", kazkieno dar koju ir t.t. Kartais zmogui tiesiog reikia padaryti mazyte operacija-korekcija, ir jis visiskai kitaip atrodo. Del tokiu operaciju - as tik UZ.
Aš sutinku
su daugelio nuomone- kai defektukas trukdo gyvent, moteris dėl to kompleksuoja nesijaučia laiminga, kodel gi nepadarius kokios vienos- kitos plastinės operacijos.
Tik va žiūrint laidą Ekstremalūs Pokyčiai kartais kyla mintis- kad moterys pasidaro labai vienodos, gražios, bet ne tokios įdomios. Ir kažin ar tas poveikis (odos temimo, pagurklio korekcija, lūpų paputlinimas ir tt) labai ilgai išlieka

Tik va žiūrint laidą Ekstremalūs Pokyčiai kartais kyla mintis- kad moterys pasidaro labai vienodos, gražios, bet ne tokios įdomios. Ir kažin ar tas poveikis (odos temimo, pagurklio korekcija, lūpų paputlinimas ir tt) labai ilgai išlieka

Sveikos mergytes!Noriu paklausti,gal jums teko kada padraugauti su sklapeliu
Kadangi pati planuoju darytis operacija,tai butu idomu suzinoti ir jusu patyrimus
Butu tikrai malonu jei parasytumete kur,pas ka daretes,kokie klausimai ar sunkumai iskilo ir zinoma kaip jauciates
Labai lauksiu

QUOTE(inga kasmauskaite @ 2005 08 17, 10:26)
Sveikos mergytes!Noriu paklausti,gal jums teko kada padraugauti su sklapeliu
Kadangi pati planuoju darytis operacija,tai butu idomu suzinoti ir jusu patyrimus
Butu tikrai malonu jei parasytumete kur,pas ka daretes,kokie klausimai ar sunkumai iskilo ir zinoma kaip jauciates
Labai lauksiu 

Gali dar cia paskaitineti

Jeigu kam bus idomu,tai galesiu parasyti kaip seksis,nes rugsejo 8d. pradedu darytis pas Vitku veido plastines operacijas (ju bus ne viena).Nors pati turiu nukarusias krutis po leliuko maitinimo,bet kazkaip detis implantu nesiriztu,dar buvau pagalvojus apie lupu didinima,bet irgi turbut nesirisiu,o vat veidukui tai galima sakyti is kart pasirasiau(nes turiu nudegimo randa).Turbut esu uz naturaluma,todel koreguoju tik tai ka likimas paliko,o ne Dievas dave
Bet esu uz viska,kas zmogui padeda geriau jaustis

QUOTE(inga kasmauskaite @ 2005 08 17, 14:05)
Jeigu kam bus idomu,tai galesiu parasyti kaip seksis,nes rugsejo 8d. pradedu darytis pas Vitku veido plastines operacijas (ju bus ne viena).Nors pati turiu nukarusias krutis po leliuko maitinimo,bet kazkaip detis implantu nesiriztu,dar buvau pagalvojus apie lupu didinima,bet irgi turbut nesirisiu,o vat veidukui tai galima sakyti is kart pasirasiau(nes turiu nudegimo randa).Turbut esu uz naturaluma,todel koreguoju tik tai ka likimas paliko,o ne Dievas dave
Bet esu uz viska,kas zmogui padeda geriau jaustis 

O aš pas Vitkų planuoju apgamėlių porą pasišalinti...sako ten randelių nelieka...įdomu bus, kaip tau pas jį atmosfera ir visa kita

O tai pas ka tada geriausios?Nes pas kiek as buvau,visi pasake,kad man padeti negali,tik vienintelis Vitkus kazka pasiule...
Sveikos mergytes!Noriu paklausti,gal jums teko kada padraugauti su sklapeliu Kadangi pati planuoju darytis operacija,tai butu idomu suzinoti ir jusu patyrimus Butu tikrai malonu jei parasytumete kur,pas ka daretes,kokie klausimai ar sunkumai iskilo ir zinoma kaip jauciates Labai lauksiu
as dariausi pas vitku taip kad gali klaust kas domina
as dariausi pas vitku taip kad gali klaust kas domina