QUOTE(kamputyje @ 2012 07 12, 16:22)
O kažin, kodėl po maitinimo/nėštumo krūtinė sumažėja?
Skaičiau kažkada straipsnelį, kuriam buvo aprašyti plastikos chirurgų atlikti tyrimai apie nėštumą ir moters krūtis.
Jie nerado koreliacijos tarp moters krūtinės formos pakitimo ir maitinimo. Užtat nėštumų kiekis iš tikro keičia moteris krūtinės formą. Tam įtakos ypač turi tai, ar moteris rūkė, kadangi tokioms moterims trūksta medžiagų, kurios padeda išlaikyti krūtinės formą. Dėl krūtinės sumažėjimo... dažnai moterys nors ir lygina savo krūtinę su krūtine prieš nėštumą, bet tą palyginimą šiek tiek iškraipo dėl nėštumo ir maitinimo padidėjusios krūtinės vaizdas. Atrodo, jog krūtinė prieš nėštumą irgi buvo šiek tiek didesnė. Nors moterims, kurios vaikutį maitino keletą metų, krūtinė iš tikro šiek tiek sumažėja . Bet po kiek laiko riebaliukai atsistato ir krūtinė grįžta į priešnėštuminį dydį.
Tai vat įdomu, kaip yra iš tikrųjų
Nu jezusmarija

lygiai taip pat, kaip internete vakar perskaiciau, kad nestumo testas buna teigiamas 5 dioena po ovuliacijos..

koks visiskas neisprusimas ir elementariu dalyku neismanymas
Aiskinu koreliacija: pastojus, pas moteri sparciai gaminasi/turi gamintis progesterono, kuris atsako uz vaisiaus isityvirtinima gimdoje, kol placenta silpna. Didelis progesterono kiekis salygoja viduriu uzkietejima, bendros kuno mases padidejima; taip pat gaminasi prolaktinas, del kurio padideja pieno liaukos. Nuo pat implantacijos dienos prasideda visi sie hormoniniai pokyciai moters organizme ir baigiasi kai prolaktinas nukrenta iki normalaus lygio, tada moteris nustoja maitinti ir jai prasideda iprastas ciklas. Tuo pat metu, grazi stambi, stovinti krutine taip pat atsileidzia, nukarsta nuo nuolatinio jos tampymo, pieno issiurbimo ir t.t. Taciau kai kuriais atvejais, itin retais, krutine lieka kaip pastojus, didesne nei iprastai. bet toli grazu ne faktas, kad po antro vaiko ji nenukars. Ir as asmeniskai puikiai zinau kaip atrode mano krutine iki nestumo ir kaip ji atrodo dabar, nors iki maitinimo as net nedatempiau. Nestumas visiskai subjaurojo ja, absoliuciai ir man plastine operacija tiesiog yra butinybe, nes mano krutine atrodo neestetiskai. Tiesiog neestetiskai. ir pagrinde ne dydyje esme, o formoje. Labai keiciasi forma.
Be to, nera medziagu, kurie atsako uz krutines stambuma. jeigu jus turite omenyje rukyma - tai papildomos vitamino E dozes dar nei vienai nemaise. krutine - tai riebalai. Parodykite man nors viena pampuska su maza krutine. Ir nors viena liesa - su naturaliai didele. Yra keletas fiziniu pratimu, kurie patempia raumenis, ant kuriu laikosi krutine, bet niekada jokie pratimai ir jokie vitaminai krutines nepadidins. Arba riebalai, arba silikonas. ir tiek.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.