Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

as skausmui apsoliucia nepakanti,tai mano atveju gerai ka turiu ir nieko keisti nenoriu wink.gif
Atsakyti
Na as manau, kad plastine chirurgija - tiesiog stebuklas, ypatingai padedantis zmonems po avariju, nudegimu ir panasiu suzalojimu. Taip pat teigiamai vertinu kosmetine plastine chirurgija kai zemiskasis zmogaus kunas yra truputi patobulinamas - nosis, krutine, slaunys..bet su saiku.

user posted image

user posted image

user posted image

Taciau esu visiskai pries radikaliai zmogaus isvaizda pakeiciancia plastine chirurgija. Jau ne viena ir ne dvi susigadino isvaizda vien del proto trukumo ir per daug pinigu turejimo. Ir kas is ju lieka - neretai pabaisos ir tiek:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Taip sakant, kvailejimui ribu nera, bet kaip yra taip yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 24 sausio 2008 - 20:04
Iį tiesų gerai, kad plastinė chirurgija yra. Tai gelbėja po nelaimių įvairių. Taip pat manau, kad jeigu man kažkada gyvenime labai manyje kas nors nepatiks gal ir kreipsiuosi jų pagalbos smile.gif
Atsakyti
Ir kam gyventi su kompleksais, jei galima juos panaikinti, juk gyvenam tik viena karta 4u.gif
Gal kuri mamyte ka nors zino ar pati bande darytis skruostu operacija. Noriu susimazinti zandus, kad neatrodyciau kaip prinokes pomidoras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2008 01 25, 10:32)
Ir kam gyventi su kompleksais, jei galima juos panaikinti, juk gyvenam tik viena karta  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Esu isbandziusi faradismo, galvanismo ir t.t. (na cia ne plastine chirurgija ax.gif ), bet rezultatai tikrai matomi ax.gif
Atsakyti
faradismo, galvanismo...........

o kas tai yra? g.gif ax.gif
Atsakyti
Jei žmogui nuo to geriau, kodėl ne? Bet tik proto ribose ir jei tai trukdo, ir kompleksuojama.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 01 29, 17:49)
Jei žmogui nuo to geriau, kodėl ne? Bet tik proto ribose ir jei tai trukdo, ir kompleksuojama.

Jei kas nutiko ar gamta (pvz nestumas) pati sugadino tai ka dave, o kazka pakeisti jau ne musu rankose, tai kodel mes su tuo turim gyvent ir sakyt, va anksciau tai tokia buvau, o po to... Geriau sugrazint viska i savo vietas profesionalu pagalba ir toliau laimingai gyvent 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 24 kovo 2008 - 22:53
Labulis 4u.gif

As ir noriu ikisti savo trigrasiuka smile.gif

As UZ plastines operacijas,jei:

1.Buvo pazeista kuri nors kuno dalis per autoavarija ar siaip kazkoki nelaiminga atsitikima.
2.Jei po gimdymo,kai kuri minejo dvynuku,neatsiskato pilvo forma,gal tada kazkiek galima pakoreguoti.

Viskas.

Daugiau uz nebera..Nes visumoj as esu PRIES visokias plastines operacijas-nusiurbimai riebalu nuo pilvo,slaunu,koregavimas nosies jei ji kumpa ar ausu,jei jos kazkiek atlepe.Tai,ka gamta surede,nereikia kistis zmogaus rankai schmoll.gif

Jei yrqa suystorejama,galima numesti svori sporto,dietos pagalba,o ne nusiurbimais schmoll.gif ,suprantu,kad kai kurios nori grazios krutines,kai po maitinimu jos suglemba,bet tai manau nera iseitis,ta krutine nedemonstruosi ant podiumo,yra visokiu atstatanciu kremu,aisku ji neigys igimto grozio,bet pakoreguos is dalies..taip kad manau plastines operacijos bet kurios kuno dalies yra saves niokojimas mirksiukas.gif

Kaip seniau nebuvo to ir viskas buvo OK,o dabar kaip kazkokia liga,vienas pasidare ir kitiem reikia.As tokiais atvejais galvoju,kad geriau tuos pinigelius sporto klubui skirti,sveikesniam gyveniumui,o ne kisti skalpeli i savo kuna mirksiukas.gif

Cia mano nuomone cool.gif
Atsakyti
Na atsiprasau! Vadinasi jei po gimdymo moters pilvas nebe skalbimo lenta ir ji del to nesmagiai jauciasi, operacija pateisinama, o jei vat moteris gime dramblio ausim- dziaukis ir dekok mamai gamtai. Debilizmas. Neimkit i sirdi, bet jau taaatip supykau uz toki posta.
Ar tu bent zinai, ka reiskia ujimas ir patycios visa vaikyste! Tu savo vaikui tokios dalios tikrai nelinketum...
Atsakyti
QUOTE(Airlanda @ 2008 03 25, 16:54)
Na atsiprasau! Vadinasi jei po gimdymo moters pilvas nebe skalbimo lenta ir ji del to nesmagiai jauciasi, operacija pateisinama, o jei vat moteris gime dramblio ausim- dziaukis ir dekok mamai gamtai. Debilizmas. Neimkit i sirdi, bet jau taaatip supykau uz toki posta.
Ar tu bent zinai, ka reiskia ujimas ir patycios visa vaikyste! Tu savo vaikui tokios dalios tikrai nelinketum...

drinks_cheers.gif as taip pat uz plastines operacijas, jei zmogus turi finansines galimybes ir yra savim kazkuo nepatenkinas tai kodel gi nepasidailinus ir gyventi dziaugiantis savimi juk gyvename karta tad bukime grazios ir laimingos taciau aisku su saiku, nes pasiziurejus i auksciau nuotraukytes tai brrr siaubas ima scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Airlanda @ 2008 03 25, 16:54)

pagalvojau kad as cia rasiau lotuliukas.gif
as ir esu uz protingas operacijas . esu pasinaudojus chirurgu paslaugom ir jei reiks naudosiuos dar cool.gif
Atsakyti