Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie plastinę chirurgiją?

QUOTE(linivo @ 2012 02 20, 14:58)
esu uz plastines operacijas jeigu jos yra butinos.trukdo gyventi pvz kokia nosies pertvara.o del grozio pvz krutines didinimas ir .t.t esu pries.kaip jau yra taip.nebutina juk visiems buti ideliai C dydzio krutine ir 90klubais. g.gif

nepyk, kad lendu kur nereikia, bet matau, kad dar vaikuciu neturi, todel galiu pasakyti, kai pagimdysi, krutim ismaitinsi savo kinderius ir apie krutines didinima kalbesi kitaip, nes dauguma darosi op ne del to, kad isdidint krutine, o del to kad atstayti ja arba isvis ja tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 02 20, 17:04)
nepyk, kad lendu kur nereikia, bet matau, kad dar vaikuciu neturi, todel galiu pasakyti, kai pagimdysi, krutim ismaitinsi savo kinderius ir apie krutines didinima kalbesi kitaip, nes dauguma darosi op ne del to, kad isdidint krutine, o del to kad atstayti ja  arba isvis ja tureti mirksiukas.gif

Visiskai Jums pritariu...
Atsakyti
As uz 4u.gif bet kai tam yra butina ta operacija,nosis,ausys atlepusios,pilvo raumenys prasiskyre ir pan...
Atsakyti
labas merginos! norejau paklausti gal kas daretes veido vidurines dalies tempimo operacija.idomu
rezultatas, ruosiuosi ja darytis, ir vis neissirenku pas ka ax.gif
Atsakyti
as irgi uz. jei kazkuo nesi patenkinta ir pasidarius plastine operacija tampi laimingesne, maziau kompleksuota, tai tik i nauda. bet jei tai tampa manija, tada as pries smile.gif
Atsakyti
Radau tokia aktuale temele, tai maniau pasidalinsiu su jumis:) As tai va pati is po plastines operacijos, koregavau nosyte bet pilnumoi:( Trumpinau, bei mazinau kuprele:( Aisku po operacijos vaizdas ne koks, bet apie sia operacija planavau seniai, nes turejau kompleksa... Na dabar svarbiausia sulaukti kol nuims itvara ir kada pilnai sugys nosyte:)
Mano nuomone, nereikia taiksytis su kompleksais, o reikia jos pasalinti, aisku viskas taip pat proto ribose turetu but, na bet savo atzvilgiu as pasirinkau operacija, o ne viso gyvenimo komlpeksa:(
Atsakyti
As irgi uz smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. As taip pat uz smile.gif
Po antro vaikucio krutines neliko visai, net AA nepavadinciau, tai kita sav vaziuoju i konsultacija, noriu ja tureti ax.gif
Beje, niekaip nerandu temos apie krutu didinima, ankciau budavo tokia tema, dabar, kai jau reikia, neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa 131 @ 2012 07 05, 15:31)
Sveikutes. As taip pat uz  smile.gif 
Po antro vaikucio krutines neliko visai, net AA nepavadinciau, tai kita sav vaziuoju i konsultacija, noriu ja tureti   ax.gif
Beje, niekaip nerandu temos apie krutu didinima, ankciau budavo tokia tema, dabar, kai jau reikia, neberandu  doh.gif

Labuka. Tema stai cia:
http://www.supermama...;#entry56661898
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 06 liepos 2012 - 12:12
QUOTE(Liepa 131 @ 2012 07 05, 17:31)
Sveikutes. As taip pat uz  smile.gif 
Po antro vaikucio krutines neliko visai, net AA nepavadinciau, tai kita sav vaziuoju i konsultacija, noriu ja tureti  ax.gif
Beje, niekaip nerandu temos apie krutu didinima, ankciau budavo tokia tema, dabar, kai jau reikia, neberandu  doh.gif

Gerai pagalvokite. 4u.gif Man atsoko fantazija kai suzinojau, kad implantus TIKRAI reikes keisti. Ne po 10 metu, tai po 20 metu. doh.gif Velniop, po 20 metu geriau visa veida pasitempsiu, busiu kaip nauja. Veida mato visi, o kas mano liemenelei - tik vyras. biggrin.gif

I tema: as UZ, jeigu tai vienkartine invazija.
Atsakyti
kadangi finansai leidzia, po gimdymo jei jausiuosi negrazi ir nelaiminga pasitvarkysiu krutine ir pilvuka smile.gif tik aisku viska labai naturaliai, dabar turiu maza krutine tiek as tiek vyras esame ja labai patenkinti blush2.gif ax.gif taigi tai chirurgui butu pagrindinis reikalavimas kad viskas atrodytu kuo naturaliau...
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 07 06, 21:07)
Gerai pagalvokite.  4u.gif Man atsoko fantazija kai suzinojau, kad implantus TIKRAI reikes keisti. Ne po 10 metu, tai po 20 metu.  doh.gif Velniop, po 20 metu geriau visa veida pasitempsiu, busiu kaip nauja. Veida mato visi, o kas mano liemenelei - tik vyras.  biggrin.gif

Agam, galvoju, tik po 20 metu man jos gal visai nebereikes, isims ir kvit ax.gif O krutine matau pirmiausia as, tiksliau po beveik 9 menesiu maitinimo, NEBEMATAU ir nerandu ant ko kabinti liemenele cool.gif
Atsakyti