Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 12:57)
o tai prieš kiek laiko pagal juos jau galima eiti matuotis, kad neišvarytų? Gal galima pameluoti, kad vestuvės anksčiau? g.gif

Tai mums ir įdomu kada jau galima eiti, kada ne per anksti. O jei pameluosim, ir kaip tik ten išsirinksim patinančią suknelę, tai kaip tada bus, kai teks sakyti tikrąją vestuvių datą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 12:57)
o tai prieš kiek laiko pagal juos jau galima eiti matuotis, kad neišvarytų? Gal galima pameluoti, kad vestuvės anksčiau? g.gif

zinokit normalaus aptanavimo lygio LT salonuose Vilniuj neaptikau. Apie auksta net nesneku..pasibaisejau, mano vestuves vasara irig jau bandziua pries menesi vaiskciot dometis kokie modeliai man tinka, visur beveik buvau apsaukta kad dar nera nauju kolekciju. O ka daryt jei man kazkas patiks is senosios? o as tik tenorejau pora sukneliu uzsivilkt kad zinot tinka modelis ar ne, nes ketinu online is kitu saliu uzsakinet, kad yra daug pigiau nei lietuvoj nuomotis.
Atsakyti
QUOTE(VbS @ 2007 11 03, 12:02)
Tai mums ir įdomu kada jau galima eiti, kada ne per anksti. O jei pameluosim, ir kaip tik ten išsirinksim patinančią suknelę, tai kaip tada bus, kai teks sakyti tikrąją vestuvių datą.  blush2.gif

na jo, net nepagalvojau, kad tada išsirinkus reikės pasakyti datą g.gif Man nelabai tai aktualu, nes noriu siūis suknelę, bet kad žinočiau, kas tinka, tai reikia pasimatuoti kąnors 4u.gif Tai turbūt drasiai galiu kiek ankstenę datą sakyti, tik kad poto neduotų kokių žieminių variantų matuotis blink.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif ir asparodysiu suknele kuria esu nusiziurejusi pirkti.is tiesu tai dvi,nes negaliu apsispresti kuria. paziurekit cia
tai gabriella ir alexa.ka jus manot
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 11 03, 13:11)
labutis  4u.gif ir asparodysiu suknele kuria esu nusiziurejusi pirkti.is tiesu tai dvi,nes negaliu apsispresti kuria. paziurekit cia

abi dailios thumbup.gif gabriela labai jau reklamuojama, dau maciau jos visur :-)
Atsakyti
bamba as taip ir padariau ax.gif (nes man reikejo suzinoti ar mano issirinktasis modeliukas tiks), pries pora savaiciu nuejau i nuoma ir pasakiau kad sausio pabaigai man reikia, tai ji truputi nusistebejo, kad taip anksti ieskau...........radau ir pasimatavau modeliuka kokio ieskojau ir man jis tiko, tad daugiau matuotis ir nenorejau, bet ji man dar kokias penkias apvilko, kad tikrai isitikinciau jog ji man tinka ir patinka, o dar paskui liepe pavaiksioti kitur ir issirinkti savo svajoniu suknele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 03 lapkričio 2007 - 12:18
na reiks ir man turbūt pameluoti salonams... negražu, bet tokiu tikslu gal galima blush2.gif
O suknelės tai noriu, kad būtų ant petnešėlių, nes bijau kad iš visų tų korsetų pamesiu viską doh.gif
Kažkokio panašaus viršaus į šį gal norėčiau
user posted image
bet tokių suknelių vienetai... bijau kad salonuose visos korsetuosos bus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 03 lapkričio 2007 - 12:32
QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 13:24)
na reiks ir man turbūt pameluoti salonams... negražu, bet tokiu tikslu gal galima blush2.gif
O suknelės tai noriu, kad būtų ant petnešėlių, nes bijau kad iš visų tų korsetų pamesiu viską doh.gif
user posted image
bet tokių suknelių vienetai... bijau kad salonuose visos korsetuosos bus verysad.gif

nepergyvenk, ne tik korsetuotu pasiulyt tau gales. As irgi turiu daug brangenybiu, tai i korsetus net neziurejau..nes irgi tikimybe kad pamesiu :-)
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 13:05)
na jo, net nepagalvojau, kad tada išsirinkus reikės pasakyti datą g.gif Man nelabai tai aktualu, nes noriu siūis suknelę, bet kad žinočiau, kas tinka, tai reikia pasimatuoti kąnors 4u.gif Tai turbūt drasiai galiu kiek ankstenę datą sakyti, tik kad poto neduotų kokių žieminių variantų matuotis blink.gif

Man tavo išsirinkta suknelė net labai thumbup.gif Tik ji didelei krūtinei netinka blush2.gif
Iš patirties savo galiu pasakyti, kad niekas neduos žieminių variantų matuotis, ypač jei aiškiai nusakysi kokio tipo suknelės nori. Pati ištekėjau žiemą, o suknelės pradėjau ieškotis prieš gerą pusmetį ir liepos pradžioji ji jau kabėjo spintoje. Salonuose į mane kreivai nežiūrėjo, nes aš ieškojau suknelės pirkimui, o ne nuomai. Vienas iš reikalavimų buvo, kad tai būtų suknelė, o ne korsetas ir sijonas. Prieš keletą metų tai tikrai nebuvo didelio pasirinkimo tokių suknelių. Buvau ne vienam salone, tai kai kuriuose iškart pasakydavo, kad pas juos tik su korsetais doh.gif Bet gal per tą laiką padėtis pasikeitė ir dabar kaip tik didesnis pasirinkimas būtent vientisų suknelių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VbS: 03 lapkričio 2007 - 12:36
QUOTE(VbS @ 2007 11 03, 12:32)
Man tavo išsirinkta suknelė net labai  thumbup.gif Tik ji didelei krūtinei netinka  blush2.gif
Iš patirties savo galiu pasakyti, kad niekas neduos žieminių variantų matuotis, ypač jei aiškiai nusakysi kokio tipo suknelės nori. Pati ištekėjau žiemą, o suknelės pradėjau ieškotis prieš gerą pusmetį ir liepos pradžioji ji jau kabėjo spintoje. Salonuose į mane kreivai nežiūrėjo, nes aš ieškojau suknelės pirkimui, o ne nuomai. Vienas iš reikalavimų buvo, kad tai būtų suknelė, o ne korsetas ir sijonas. Prieš keletą metų tai tikrai nebuvo didelio pasirinkimo tokių suknelių. Buvau ne vienam salone, tai kai kuriuose iškart pasakydavo, kad pas juos tik su korsetais  doh.gif

na nėra jau labai didelė ta mano krūtinė... vidutinė sakyčiau, bet su korsetais vistiek baisu kažkaip.. Kiek pastebėjau man tokio tipo, kaip įdėjau labiausiai ir tinka viskas (maikutės, paprastos suknelės)...
Salone tai aš nesakysiu, kad siusiuos, sakysiu, kad nuomai ieškau 4u.gif
O gal kokią nuotraukytę savosios suknelės turi arba gal kur jau buvai įdėjus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 11 03, 13:11)
labutis  4u.gif ir asparodysiu suknele kuria esu nusiziurejusi pirkti.is tiesu tai dvi,nes negaliu apsispresti kuria. paziurekit cia

Man Gabriella gražesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 14:24)
user posted image

wub.gif tikrai labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti