Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 13:38)
na nėra jau labai didelė ta mano krūtinė... vidutinė sakyčiau, bet su korsetais vistiek baisu kažkaip.. Kiek pastebėjau man tokio tipo, kaip įdėjau labiausiai ir tinka viskas (maikutės, paprastos suknelės)...
Salone tai aš nesakysiu, kad siusiuos, sakysiu, kad nuomai ieškau 4u.gif
O gal kokią nuotraukytę savosios suknelės turi arba gal kur jau buvai įdėjus? 4u.gif

biggrin.gif Apie krūtinę pasakiau todėl, kad mano didelė, ir žinau, kad tokio tipo suknelės viršus man netinka, nes krūtinė tampa dar didesnė doh.gif Arba sakyk kad ieškai pirkimui, arba nuomai ankstesnei datai, nei tikrai bus vestuvės mirksiukas.gif Savo sunkelės niekur nebuvau įkelusi. Nuotraukų vestuvių nenoriu dėti, o ir kompe jų nėra, tai vėliau paieškosiu panašaus varianto internete ir įdėsiu. Tik perspėju, mano suknelė buvo labai paprasta, nes mano įsitikinimu, grožis slypi paprastume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 03, 03:28)
as irgi zinok del peciu placiu turejau rinktis su petneselem kazka, kai matavausi be nieko tai negraziai atrode  schmoll.gif
ir issirinkau stai ka
http://www.maggiesot...e...&style=J164

dar pora dienu turiu pasvarstyti, ir kita savaite ketinu uzsakineti jau. thumbup.gif

Labai grazi suknele thumbup.gif o tu ja zadi pirkti internetu?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 03, 12:57)
o tai prieš kiek laiko pagal juos jau galima eiti matuotis, kad neišvarytų? Gal galima pameluoti, kad vestuvės anksčiau? g.gif

Sveikos,

na mano vestuves uz tik liepos gale o as jau matavausi ir ne viename salone (kadangi pries vestuves bus univero baigimo rupesciai) ir niekur manes neisvare tiesiog kas dar neturejo nauju kolekciju perspejo, kad bus naujesniu, taciau siandien netycia uzsukau i viena salona siaip ir radau ne tik nauja kolekcija, bet ir savo pacia paciausia suknele taigi esu be galo laiminga ir patenkinta yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Taigi nebijokite ir eikite ir matuokites. Sekmes ieskant smile.gif
Atsakyti
nagi parodyk kaip ji atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 11 03, 17:21)
nagi parodyk kaip ji atrodo  bigsmile.gif

niu gaila, bet negaliu, nes internetinio puslapio jie dar neatsinaujino o ir uzsukau atsitiktinai tai ne fotiko neturejau verysad.gif , bet ilgai ieskojus kuo paprastesnes ir lygesnes galiausiai issirinkau pusta bigsmile.gif lotuliukas.gif , nes nu labai jau unreall ji man prie sirdies pasirode tokia princesiska blush2.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia_1983 @ 2007 11 03, 16:29)
niu gaila, bet negaliu, nes internetinio puslapio jie dar neatsinaujino o ir uzsukau atsitiktinai tai ne fotiko neturejau  verysad.gif , bet ilgai ieskojus kuo paprastesnes ir lygesnes galiausiai issirinkau pusta  bigsmile.gif  lotuliukas.gif , nes nu labai jau unreall ji man prie sirdies pasirode tokia princesiska  blush2.gif  sokiai.gif

thumbup.gif šaunu kad išsirinkai savo svajonių suknutę smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 11 03, 18:01)
thumbup.gif šaunu kad išsirinkai savo svajonių suknutę smile.gif wub.gif

aciu wub.gif ideciau parodyt kazka panasaus radau nete, bet man neleidzia verysad.gif , nes as cia dar tik naujoke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia_1983 @ 2007 11 03, 17:07)
aciu  wub.gif  ideciau parodyt kazka panasaus radau nete, bet man neleidzia  verysad.gif , nes as cia dar tik naujoke  smile.gif

atsiusk i pasta
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 03, 14:31)
nepergyvenk, ne tik korsetuotu pasiulyt tau gales. As irgi turiu daug brangenybiu, tai i korsetus net neziurejau..nes irgi tikimybe kad pamesiu :-)

As ir is pradziu taip galvojau ir pradejau tokiu modeliuku ieskot, bet zinokit nieko gero neradau, be to vienam salone ikalbejo pasimatuot korseta, tai korseta ir issirinkau... ir nieko nepameciau wink.gif jei kokybiskai, gerai padarytas, tai tikrai nieko nepamesit!!!
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 11 03, 18:11)
atsiusk i pasta

o koks tavo pastas??? atsiusiu smile.gif nelabai cia as dar gaudaus blush2.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jowiciukas @ 2007 11 03, 18:11)
atsiusk i pasta

issiunciau ax.gif tikiuosi nenuteisite labai smarkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia_1983 @ 2007 11 03, 17:26)
o koks tavo pastas??? atsiusiu  smile.gif nelabai cia as dar gaudaus  blush2.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

issiunciau  ax.gif  tikiuosi nenuteisite labai smarkiai  smile.gif

labai grazios pas mane irgi panasaus modelio bus
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 11 03, 18:27)
labai grazios pas mane irgi panasaus modelio bus

aciu wub.gif maniau susilauksiu kritikos, nes dabar mada imti kuklias ir nepustas, taciau visgi sulyginus neatsispyriau bent ta diena atrodyti iskilmingai smile.gif
Atsakyti