Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Tomaba @ 2007 11 03, 18:18)
ASTULIA aciu, lb ilgai tarp dveju dvejojua, vis tik nusprendziau sita. man igi ji lb  wub.gif be to zinau kad maniskiui patiks, nes kai rodziau kruva sukneliu is neto, pastebejau kad jam sita uzkliuvo,  sake grazi ir jis jos ne neitaria kad ketinu  ax.gif
isvys visa grozi prie altoriaus :-) alia kur reikes man ja padeti kad neisvystu jos ar nesusigundytu akies krasteliu zvilgtert  g.gif

o tu ja kokiam nors salone LT uzsakinesi, ar is uzsieno siusies? as niekaip nenusprendziu, ar LT kokia suknele pirktis, ar is uzsienio parsisiusit, kazin, kaip pigiau iseina? ax.gif nes girdejau, kad LT netaip jau ir pigu...
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 11 03, 20:56)
o tu ja kokiam nors salone LT uzsakinesi, ar is uzsieno siusies? as niekaip nenusprendziu, ar LT kokia suknele pirktis, ar is uzsienio parsisiusit, kazin, kaip pigiau iseina?  ax.gif nes girdejau, kad LT netaip jau ir pigu...

na zinok lietuvoj tai kosmosas su kainom, kai palyginu tas pacias sukneles cia ir uzsieni tai absurdas doh.gif tai nusprendziau is uzsienio siustis. kita savaite ketinu jau uzsakineti.
Atsakyti
mano bus panasi i sias- balta ir be uodegos tik daug blizguciu issiuvineta ir su akutemis, o ties liemeniu sone blizganti sagtis (super- ji man patiko) wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Gorgute @ 2007 11 03, 21:47)
mano bus panasi i sias- balta ir be uodegos tik daug blizguciu issiuvineta ir su akutemis, o ties liemeniu sone blizganti sagtis (super-  ji man patiko)  wub.gif
user posted imageuser posted image

Grazi suknute, o kada vestuves?? 4u.gif
Atsakyti
Gorgute, turėtu būt labai graži suknutė smile.gif o iš nuotraukų tai man pirma arčiau širdies smile.gif
Atsakyti
vestuves 2008m. rugpjuti, bet sukneles nuomotis nenoriu (gaila moketi pora tukstanciu litu uz nenesiota suknele, o nesiotos kelis kartus nenoriu- prietaringa) smile.gif
pavasari ir vasara bus dideles kainos sukneliu ir pasirinkimas mazas - todel pirkau dabar smile.gif
kaip turguje moketi 1000lt uz suknele- yra labai daug ( vyrauja kainos apie 600lt )
Atsakyti
Man grazios tos princesiskos 4u.gif vaizdas turetu buti thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 11 03, 19:46)
labai grazute  wub.gif
tikrai verta uzsisakyti, labai jau grazi  thumbup.gif
man tai gabriella grazesne  wub.gif

aciu 4u.gif

tik dabar galvoju, gal geriau butu pirkt nei nuomot... maciau, kad nemazai sukniu ebay'juje pardavineja, tik baisoka pirkt.
O kaip galima jas "parsisiust is uzsienio"?
gal kas turit patirties?
Kaip jos yra perkamos internetu?

dekui

P.S. idomu, kaip sukneles gariunuose?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 11 04, 00:02)

P.S. idomu, kaip sukneles gariunuose?...  g.gif

man tai nekokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 11 04, 00:02)
aciu  4u.gif

tik dabar galvoju, gal geriau butu pirkt nei nuomot... maciau, kad nemazai sukniu ebay'juje pardavineja, tik baisoka pirkt.
O kaip galima jas "parsisiust is uzsienio"?
gal kas turit patirties?
Kaip jos yra perkamos internetu?

dekui

P.S. idomu, kaip sukneles gariunuose?...  g.gif

Ebay yra thumbup.gif turi ten uzsiregistruot ir pirkinetis ka tik nori, sukneliu ir as maciau ten begale. Tik atsiuntimas i LT kainuotu nemazai, kai kurie nesiuncia i lieutva, ta rpasme kai kurias prekes tik paciam atsiimt reikia...Na aisku is kur ir siusies, ar is vokieciu ar anglu as statu.
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 11 04, 01:25)
man tai nekokios  schmoll.gif

kai pavaiksciojau po Kauno nuomos punktus- man gariunuose gana geros pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2007 11 03, 21:33)
na zinok lietuvoj tai kosmosas su kainom, kai palyginu tas pacias sukneles cia ir uzsieni tai absurdas  doh.gif  tai nusprendziau is uzsienio siustis. kita savaite ketinu jau uzsakineti.

o jus, paneles, nebijot taip sukneles pirkti? as pati net nezinau ka daryti g.gif man cia panasu kaip kate maise pirkti ax.gif uzsisakysiu, o jei paskui ar dydis netiks, o gal ir pats modelis nekaip gali atrodyti doh.gif ant manekeniu, tai man daugelis sukneliu graziai atrodo thumbup.gif o jei ant manes atrodys nekaip g.gif
Atsakyti