Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 03, 18:16)
nelabai iseina ikelti nuotraukeliu o tokiu turiu graziu variantu pririnkus.as asmeniskai noreciau siektiek permatomo korseto (na zinoma kad butu pridengta viskas kas priklauso) tokio gipiurinio su paprastu silkiniu A formos sijonu.
Papildyta:
http://www.saisonbla.......96&cPath=27My Webpage
Papildyta:
va dar kokia radauMy Webpage

oho sukneles thumbup.gif ta pirmoji ypac labai grazi thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 03, 19:16)
nelabai iseina ikelti nuotraukeliu o tokiu turiu graziu variantu pririnkus.as asmeniskai noreciau siektiek permatomo korseto (na zinoma kad butu pridengta viskas kas priklauso) tokio gipiurinio su paprastu silkiniu A formos sijonu.
Papildyta:
Papildyta:

As ir gi labai norejau permatomo gorseto, su tokiu ir buvau thumbup.gif Tekejau beveik pries pora metu, dabar jei tekeciau, noreciau siek tiek kitokios sukneles blush2.gif Rodausi ax.gif
user posted image

Atsakyti
labai grazi suknute. o kas ne taip buvo? gal korsetas nepatogus pasidalink gooda nes as panasios noriu, gal neverta?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 03, 20:44)
labai grazi suknute. o kas ne taip buvo? gal korsetas nepatogus pasidalink gooda nes as panasios noriu, gal neverta?

Aciu aciuks.gif
na, gorsetas labai nutryne ties pazastim, bet man buvo per stipriai suverze, manau, kad butent del to g.gif O sijonas buvo labai sunkus i pabaiga baliaus pavargau, as nenorejau jokiu lanku, man tai negrazu, todel pustuma dare tik is pasijoniu kuriu buvo 2 blink.gif , bet ir antra karta ne uz ka nesideciau lanko lotuliukas.gif beje vientisa, atlasine, pusta suknele dar sunkesne ir svoris atitenka peciams, tai tikrai nuovargis garantuotas, tad jei bus pusta patariu tik atskira mirksiukas.gif
As gal noreciau dabar ne tokios pustos, bet kita vertus, nesigailiu, vistiek su tokia suknele gali pabuti tik karta gyvenime wub.gif Be to jau nuo paauglystes apie tokia suknele svajojau ax.gif
Sekmes, suprantu kiek tau ir kitoms busimoms nuotakoms dabar visokiu rupesciu, pati beveik pries pora metu tai isgyvenau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2008 01 03, 13:40)
kainavo 2500lt, pirma ja rengiausi, dabar gal jau ir pigiau nes ne visiskai nauja bus smile.gif

QUOTE(tikurila @ 2008 01 03, 15:09)
O stai as  ax.gif  blush2.gif
user posted image

raskke's ir tikurilos suknutės tikrai nėra vienodos schmoll.gif wink.gif raskkes suknutė iš Birutės salono Kaune yra kopija Pronovias suknutės. Matavausi ją ir kai klausiau mergaitės salone kokios firmos, ji pradėjo mykti kad "kažkokios firmos" doh.gif O kaina.. matavausi ją berods rugsėjį ar spalį, tai kaina po kelių dėvėjimų vis dar buvo 2500 .. Tačiau atrodo tikrai labai labai gražiai thumbup.gif o dar jie turi tokį super švarkiuką prie suknutės wub.gif

Na o Pronovias Lorna suknutė yra dieviška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 03 sausio 2008 - 22:20
QUOTE(ausryte @ 2008 01 03, 23:56)
raskke's ir tikurilos suknutės tikrai nėra vienodos  schmoll.gif  wink.gif raskkes suknutė iš Birutės salono Kaune yra kopija Pronovias suknutės. Matavausi ją ir kai klausiau mergaitės salone kokios firmos, ji pradėjo mykti  kad "kažkokios firmos"  doh.gif O kaina.. matavausi ją berods rugsėjį ar spalį, tai kaina po kelių dėvėjimų vis dar buvo 2500 .. Tačiau atrodo tikrai labai labai gražiai  thumbup.gif o dar jie turi tokį super švarkiuką prie suknutės wub.gif

Na o Pronovias Lorna suknutė yra dieviška  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na gal tai ir kopija, ir neorginalas, gal ir kaina nezmoniska mirksiukas.gif , bet tai buvo "manoji" suknute, kuria uzsidejus nesinorejo nusiimt wub.gif ir nekreipiau demesio ar ji Pronovias ar dar kazkokios tai kitos garsios firmos, toks dalykas buvo pats paskutinis kriterijus pagal kuri rinkausi savo suknute 4u.gif

linkiu kiekvienai atrasti "SAVAJA", ta vienintele suknute mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2008 01 03, 22:46)
na gal tai ir kopija, ir neorginalas, gal ir kaina nezmoniska mirksiukas.gif , bet tai buvo "manoji" suknute, kuria uzsidejus nesinorejo nusiimt  wub.gif ir nekreipiau demesio ar ji Pronovias ar dar kazkokios tai kitos garsios firmos, toks dalykas buvo pats paskutinis kriterijus pagal kuri rinkausi savo suknute 4u.gif

linkiu kiekvienai atrasti "SAVAJA", ta vienintele suknute mirksiukas.gif  wub.gif

atleisk, nieko blogo nenorėjau savo pasisakymu... tiesiog sudėliojau visus taškus ant i blush2.gif o tavoji suknutė tikrai labai graži wub.gif kai užsidėjau tai net ašara ištryško kaip gražiai sau atrodžiau wub.gif o dar tą švarkiuką kai užsidėjau.. ir veliumą jie labai gražų turi thumbup.gif tik va kaina nepatiko schmoll.gif Jeigu tu pirmoji dėvėdama mokėjai 2500, tai dabar kainytė mažesnė jau galėtų būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 03 sausio 2008 - 22:58
QUOTE(raskke @ 2008 01 03, 21:46)
na gal tai ir kopija, ir neorginalas, gal ir kaina nezmoniska mirksiukas.gif , bet tai buvo "manoji" suknute, kuria uzsidejus nesinorejo nusiimt  wub.gif ir nekreipiau demesio ar ji Pronovias ar dar kazkokios tai kitos garsios firmos, toks dalykas buvo pats paskutinis kriterijus pagal kuri rinkausi savo suknute 4u.gif

linkiu kiekvienai atrasti "SAVAJA", ta vienintele suknute mirksiukas.gif  wub.gif

Raskke norejau taves paklausti o tu ne is Silainiu esi?? Tokia nuojauta kad tave pazystu blush2.gif 4u.gif Beja bent jau man tai ta suknele ant taves atrode daug graziau ir nezinau gal nuotrauku kokybe kalta ar kas bet man tas vadinamoji kopija atrodo dar geresnes kokybes nei orginalas g.gif Na bet cia tik man taip atrodo blush2.gif 4u.gif Grazi nuotaka buvai, tikra princesyte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
as norejau paklausti kitu nuotaku ar nenutryne joms korsetai?
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 01 04, 00:55)
atleisk, nieko blogo nenorėjau savo pasisakymu... tiesiog sudėliojau visus taškus ant i  blush2.gif  o tavoji suknutė tikrai labai graži  wub.gif  kai užsidėjau tai net ašara ištryško kaip gražiai sau atrodžiau  wub.gif o dar tą švarkiuką kai užsidėjau.. ir veliumą jie labai gražų turi  thumbup.gif tik va kaina nepatiko  schmoll.gif Jeigu tu pirmoji dėvėdama mokėjai 2500, tai dabar kainytė mažesnė jau galėtų būti  ax.gif

oi ne nieko blogo ir nenutiko mirksiukas.gif tik norejau pasakyti, kad nesvarbu tas sukneles "vardas", svarbu kad suknute butu paciai miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2008 01 04, 01:31)
Raskke norejau taves paklausti o tu ne is Silainiu esi?? Tokia nuojauta kad tave pazystu  blush2.gif  4u.gif  Beja bent jau man tai ta suknele ant taves atrode daug graziau ir nezinau gal nuotrauku kokybe kalta ar kas bet man tas vadinamoji kopija atrodo dar geresnes kokybes nei orginalas  g.gif  Na bet cia tik man taip atrodo  blush2.gif  4u.gif  Grazi nuotaka buvai, tikra princesyte  wub.gif  4u.gif

hmm niu tikrai is silainiu g.gif biggrin.gif nors veiduka uztusavau vistiek atrodau pazystama bigsmile.gif smile.gif na na prisipazink ir is kur tu mane pazysti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2008 01 03, 23:26)
oi ne nieko blogo ir nenutiko mirksiukas.gif tik norejau pasakyti, kad nesvarbu tas sukneles "vardas", svarbu kad suknute butu paciai miela wub.gif
Papildyta:

hmm niu tikrai is silainiu g.gif  biggrin.gif  nors veiduka uztusavau vistiek atrodau pazystama bigsmile.gif  smile.gif  na na prisipazink ir is kur tu mane pazysti mirksiukas.gif

O tu nesimokinai 50-oj vidurinej mokykloj??? Nes turejau tokia klasioke Raskke mes visos ja juoduke vadinom...Kazkaip pamaciau nuotraukyte ir pamaniau, kad tai tu...na gal ir klystu, gal apsipazinau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 03, 20:16)
Papildyta:
Papildyta:

panasia parduoda, tik su paprastesnes formos sijonu, bet neriniuotu - kaip suprantu siuta, vienetine mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=263795
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 04 sausio 2008 - 01:07