Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Lu Lu @ 2008 01 04, 10:07)
O štai kokia buvo mano suknelė :

Nuostabi suknele thumbup.gif
Atsakyti
o manoji issirinkta yra cia http://www.demetrios...llection_ilissa Nr.937. Dar nesu uzsisakius tad kritika praverstu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man visai patiko smile.gif tik idomu kaip atrodys kai apsirengsi.. nes pvz as maniau kad man tiks viena, o tiko visai kas kita, pries uzsisakydama gal pasimatuok kazka panasaus ... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia_1983 @ 2008 01 04, 16:01)
o manoji issirinkta yra cia http://www.demetrios...llection_ilissa  Nr.937. Dar nesu uzsisakius tad kritika praverstu  ax.gif  biggrin.gif

Ingusia_1983, o cia kartais ne MJ salone issirinkai? Nes as sita irgi matavausi ir galiu pasakyti kad man ji buvo tiesiog nuostabi. Zinau, kad realybeje ji daug graziau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Ingusia 1983, pats modeliukas man labai wub.gif as pati su panasia tekejau, ankstesniam psl. yra foto. Tik man ant sijono tie blizguciai nelabai ziurisi schmoll.gif Na, dar priklauso kokia sukuosena, kokie papuosalai ar nuometas, kad paskui per daug neblizgetum g.gif ,man pats sijonas daug graziau ziurisi Nr. 951 , taciau cia tik mano nuomone 4u.gif

Beje MJ salonas thumbup.gif , ten as nuomojausi sau ir pamergytem sukneles, likau patenkinta paslaugu kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 04 sausio 2008 - 16:20
QUOTE(Nimfa159487 @ 2008 01 04, 17:08)
Man visai patiko smile.gif tik idomu kaip atrodys kai apsirengsi.. nes pvz as maniau kad man tiks viena, o tiko visai kas kita, pries uzsisakydama gal pasimatuok kazka panasaus ... wink.gif

as ja jau matvausi ir ziurisi super graziai thumbup.gif ji tikrai naturaliai daug grazesne nei foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 01 04, 10:07)
O štai kokia buvo mano suknelė :

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
koks grozis wub.gif
o kokiam salone yra San Patrick suknyciu?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 04, 00:51)
as norejau paklausti kitu nuotaku ar nenutryne joms korsetai?

man tai nenutryne gorsteas visai. Suknele buvo vientisa ir atlasine, sunkoka buvo, nes gan ilgas sleifas buvo, bet labai patogiai su ja jauciausi, net nusiimt nenorejau smile.gif , man ja salone labai gerai suvarste smile.gif .
Seip visom patarciau, jei turit laiko geriau vaziuokit kad salone aprengtu, o ne pacios renkites, nes jos ten zino kaip ir kiek suverzti, o kai kas nors kitas rengiasi tai visko buna. As viena kart kai ejau i pamerges tai mane mama varste, tai visus sonus skaudejo , net nevalgiau nieko doh.gif , paskui visda i salona vaziuodavau rengtis ir viskas gerai budavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 01 04, 18:55)
bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
koks grozis  wub.gif
o kokiam salone yra San Patrick suknyciu?

As nuomavausi salone Santa, Vilniuje 4u.gif

San Patrick puslapyje isvis tiek grozybiu prisiziurejau wub.gif
Atsakyti
negaliu ikelti nuotraukos kaip suknele ant manes atrode, nes ji perdidele, nezinau kaip sumazinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 04 sausio 2008 - 22:10
As irgi nuomuosiuos San Patrick arba Pronovias suknele. Man jos graziausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 01 04, 19:00)
As nuomavausi salone Santa, Vilniuje  4u.gif

San Patrick puslapyje isvis tiek grozybiu prisiziurejau  wub.gif

atsiusk man i pasta, sumazinsiu ir idesiu smile.gif
Atsakyti