Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(pantera83 @ 2007 10 22, 08:22)
man tai nelabai, virsus gal ir nieko, bet apacia  schmoll.gif
beje, as nesuprantu, kur jus taip skubat su tom suknelem, juk dar daug laiko ir tikrai pamatysit nauju, grazesniu sukneliu g.gif

man irgi ta suknyte nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Xusha @ 2007 10 22, 00:42)
O as devesiu tokia suknele, tik spalva bus kitokia. Mano suknele bus dramblio kaulo spalvos. Ka manote?

http://www.maggiesot...amp;style=A3129

man nerodo unsure.gif
Atsakyti
Sveika, tik nemanik, kad uzsisakius is katalogop nsia vasara gausi ja nauja kita vasara per vestuves.Juk pagalvok, tai yra nuoma ir joks salonas nelaikys tavo sukneles visus metus naujos ir lauks taves.Cha cha!
QUOTE(Xusha @ 2007 10 22, 14:33)
Siaip as nuomuosiuos ja, bet kadangi uzsakinejau nauja is katalogo, tai suknele bus visiskai nauja ir as busiu pirma nuotaka, kuri nuomuos sia suknyte. Tai nuoma siaip 2300 lt, bet as dar turejau 200lt primoketi, kadangi keiciau uzsakyma.

Kazkas cia taip pat pasake, kad suknele neisprasta. Butent ir ieskojau kazko tokio, ko nepamatysi ant kiekvienos nuotakos.smile.gif Dabar tikrai esu patenktinta.smile.gif Aciu uz jusu nuomones, dabar jauciuosi net geriau.smile.gif

Papildyta:
Na siaip del sijono man labiausiai ir patiko. Labai neiprastai atrodo ir gana skoningai. Net jei tau ir nepatinka, vis tiek manau, kad suknele yra viena graziausiu, kurias tik maciau.

Del to kad skubu.....as negyvenu Lietuvoje ir i Lietuva atvaziuosiu tik 10 dienu pries vestuves, tai turejau viskuo pasirupinti sia vasara. Tiesiog nenorejau rizikuot ir ieskotis sukneles 10 dienu iki vestuviu. Salonuose tikrai nera tiek daug sukneliu, kad rastum butent tokia suknele, kokia nori. O jei uzsakineji is anksto, gali rinktis is katalogo, tai tuomet jau gali buti tikra, kad surasi butent ta, ko nori.

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gifuser posted image geriausia suknele is tualetinio popieriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 23 spalio 2007 - 08:49
QUOTE(astulia @ 2007 10 20, 13:00)
man sita tai labai grazi  thumbup.gif

aha man irgi ji buvo laaabai graži. bet tai kai man ją užvilko doh.gif tai supratau kad su ja tik taip ir stovėti vienoj vietoj tinka. atrodo gražiai ne tas žodis, bet tai kai nei rankų nuleist, nes blizgučiai badosi, nei paeit nes sveria nežmoniškai, nei pasisukt.. jau nešneku apie tokius dalykus kaip kad batelio užsidėjimas. žodžiu po šitos suknio supratau kad nieku gyvu nenoriu nieko panašaus... nuėjau pas siuvėja ir pasisiuvau lengvą kaip vėjas suknutę.... su kuria galėjau ir po pievas lakstyti ir sirtakį šokti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2007 10 23, 09:32)
Sveika, tik nemanik, kad uzsisakius is katalogop nsia vasara gausi ja nauja kita vasara per vestuves.Juk pagalvok, tai yra nuoma ir joks salonas nelaikys tavo sukneles visus metus naujos ir lauks taves.Cha cha!

zinok, nesutikciau. o kas draudzia uzsakyti suknele arciau vestuviu datos, kad tikrai butu nauja? Juk negerai, kai uzsakai, tariesi, kad bus nauja, o gauni...
o tai sutarti kas apie tai parasyta?
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2007 10 23, 08:32)

Na siaip as saves kvailele nelaikau. Visu pirma susitareme, kad kai suknele atsius, jie jos net neispakuos. Kai as ateisiu ispakuos mano akyse. Ten tokia pakuote speciali yra, jie man rode...visur taip uzdaryta, kad tikrai po ispakavimo nepadirbsi. As viska aptariau, ir mes susitarime numateme visas smulkmenas. Bet jei ir apgaus ir as to nepasebesiu, tai reiks, kad suknele atrode nepriekaistingai. O jei pastebesiu, musu susitarime parasyta, kad jie man grazins pinigus. Be to suknele man atsius tik kovo menesi (nes as tik praeita savaite pakeiciau savo uzakyma), tai kad metus ji ten negules.
Siaip manau, nereikia buti tokiems negerasirdiskiems. Nuotakos ir taip labai nerimauja pries vestuves, o jiems aplinkui visi dar sako, kad viskas bus blogai, suknele negrazi ir salone tave apgaus - devesi jau deveta. wink.gif Viskas bus gerai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xusha: 23 spalio 2007 - 13:00
Kaip jums tokia vestuvinė suknelė??
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 23 spalio 2007 - 15:39
QUOTE(naktine` @ 2007 10 23, 15:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cha cha cha biggrin.gif Na bent jau jie tikrai tures prisiminimu apie ju svente wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 10 23, 08:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gifuser posted image geriausia suknele is tualetinio popieriaus  lotuliukas.gif

doh.gif jerguteliau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 10 23, 15:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 10 23, 16:21)

as isivaizduoju sveciu ir aplinkiniu reakcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2007 10 23, 20:26)
as isivaizduoju sveciu ir aplinkiniu reakcija  bigsmile.gif

kieno sveciu? tavo, jei taip apsirengtum?
Atsakyti