Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

as noreciau kazka tokio smile.gif bet kad mano peciai platus, tai turbut negraziai atrodytu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkdevil: 26 spalio 2007 - 14:00
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkdevil: 26 spalio 2007 - 14:03
Man si grazi... ax.gif Bet cia del to, kad megstu ruzava spalvele....Bet manau tuoksiuos su balta biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as pasidalinsiu su jumis suknelemis, kurios man grazios ax.gif Na ir ka padarsyiu, kad man patinka romantiskos sukneles biggrin.gif
Papildyta:
As ir sukuosena panasia planuoju kaip trecioje foto 4u.gif Ilgos grazios garbaneles... biggrin.gif
Papildyta:
Dar viena idedu pasiziureti toms, kurioms patinka is keliu spalvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 26, 14:44)
as noreciau kazka tokio  smile.gif  bet kad mano peciai platus, tai turbut negraziai atrodytu  blush2.gif

Jei platūs petukai, ir nedideli papukai, tai geriau ieškotis kitokios suknutės rolleyes.gif turiu tokią problemėlę ir aš...tokios iškirptės labiau prabrėžia petukus ir "sumažina" papukus biggrin.gif . Esu ir aš nusižiūrėjus velniškai gražią suknelę su panašiu viršum...ir trupučiuką graudu bus, jei nentiks verysad.gif

Bet yra dar vienas variantas-TIESIOG PASIMATUOTI biggrin.gif ir bus aišku. O dar...jei psirinkti papuošalus (ar masyvesnius, ar ekstravagantiškesnius...) tai ne taip kristų į akis platūs pečiai-žvilgsnis susifokusuotu ties papuošalais. Dar optiškai "pamažint" petukus galima nuometu (jei ketini tokį segėti). Taip pat puikiai atitraukia dėmesį palaidi plaukai (jei esi ilgaplaukė)

Bet pirmoj eilėj, siūlyčiau matuotis
Atsakyti
mereveja o jau ta 2 suknutė tau thumbup.gif wub.gif tik aš gal atsisakyčiau tų nertinukų prie pečių smile.gif man galėtų būti atviresnė, nu bet apačia tai wub.gif ankščiau patikdavo paprastos nelabai pūstos, o dabar tik pūūūūūstą smile.gif wub.gif kai kurių suknių nors ir labai pūstų bet matosi toks lengvumas ir pan kai iš daug daug kloščių wink.gif wub.gif bet kaži ar gražiai atrodytų ant manes labai pūsta, nes pati esu tik 167cm sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 26, 14:44)
as noreciau kazka tokio  smile.gif  bet kad mano peciai platus, tai turbut negraziai atrodytu  blush2.gif

Manau reikia matuot, bet suknele tikrai grazi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 10 26, 19:16)
mereveja o jau ta 2 suknutė tau  thumbup.gif  wub.gif  tik aš gal atsisakyčiau tų nertinukų prie pečių smile.gif man galėtų būti atviresnė, nu bet apačia tai  wub.gif  ankščiau patikdavo paprastos nelabai pūstos, o dabar tik pūūūūūstą smile.gif  wub.gif  kai kurių suknių nors ir labai pūstų bet matosi toks lengvumas ir pan kai iš daug daug kloščių wink.gif wub.gif  bet kaži ar gražiai atrodytų ant manes labai pūsta, nes pati esu tik 167cm sad.gif

Mhm...as irgi galvoju apie ta pati su tais raukinukais biggrin.gif Kad va be ju ir virsus atviresnis visai butu liuks thumbup.gif Mano ugis zinok toks pat kaip tavo - tad ar tiks, nznau g.gif kai eisiu pasimatuoti kazka panasaus - bus matyti biggrin.gif Manau busiu miela princesiuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent jau tikiuosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 10 26, 22:08)
Mhm...as irgi galvoju apie ta pati su tais raukinukais biggrin.gif  Kad va be ju ir virsus atviresnis visai butu liuks  thumbup.gif  Mano ugis zinok toks pat kaip tavo -  tad ar tiks, nznau g.gif  kai eisiu pasimatuoti kazka panasaus - bus matyti biggrin.gif  Manau busiu miela princesiuke lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bent jau tikiuosi... ax.gif

biggrin.gif xixi, na tikekimes kad tiks smile.gif
Atsakyti
O as is vis esu mazyte tik 163 cm ...bet pusta suknyte man labai tiko... blush2.gif blush2.gif blush2.gif (o vestuviu diena busiu su aukstakulniais tai tikrai busiu aukstesne nei 170 blush2.gif )
Atsakyti

Bet yra dar vienas variantas-TIESIOG PASIMATUOTI biggrin.gif ir bus aišku. O dar...jei psirinkti papuošalus (ar masyvesnius, ar ekstravagantiškesnius...) tai ne taip kristų į akis platūs pečiai-žvilgsnis susifokusuotu ties papuošalais. Dar optiškai "pamažint" petukus galima nuometu (jei ketini tokį segėti). Taip pat puikiai atitraukia dėmesį palaidi plaukai (jei esi ilgaplaukė)

[/quote]
Gali prisiziureti ivairiu modeliu ir galvoti, kad cia tavo svajoniu suknele, bet daznai pasimatavus nuomone pasikeicia ir issirenki visai kitokia smile.gif
Atsakyti
[quote=Malina,2007 10 27, 01:49]

[/quote]
Gali prisiziureti ivairiu modeliu ir galvoti, kad cia tavo svajoniu suknele, bet daznai pasimatavus nuomone pasikeicia ir issirenki visai kitokia smile.gif
[/quote]

tai va butent drinks_cheers.gif ant manekenes atrodo vienaip, o ant taves visai kitaip rolleyes.gif delto ir nenoriu aklai uzsisakyti sukneles is katalogo schmoll.gif
Atsakyti