Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

tai va butent drinks_cheers.gif ant manekenes atrodo vienaip, o ant taves visai kitaip rolleyes.gif delto ir nenoriu aklai uzsisakyti sukneles is katalogo schmoll.gif
[/quote]

4u.gif zinot ka as padariau........nuejau i nuoma ir issimatavau ivairiausiu modeliu sukneles bigsmile.gif ..............dabar zinau kas man tinka, o kas ne............ir bandysiu uzsisakyti suknele is katalogo ax.gif
Atsakyti
[quote=Nervita,2007 10 27, 09:59]
tai va butent drinks_cheers.gif ant manekenes atrodo vienaip, o ant taves visai kitaip rolleyes.gif delto ir nenoriu aklai uzsisakyti sukneles is katalogo schmoll.gif
[/quote]
4u.gif zinot ka as padariau........nuejau i nuoma ir issimatavau ivairiausiu modeliu sukneles bigsmile.gif ..............dabar zinau kas man tinka, o kas ne............ir bandysiu uzsisakyti suknele is katalogo ax.gif
[/quote]

Puiki ideja thumbup.gif
Atsakyti
aha ideja puiki isimatuoti visas salone esancias suknias ir issirinkti savo smile.gif bet speju ten esancios darbuotojos ir laukiancios eiles labai jau neapsidziaugtu... biggrin.gif
o jei dar iseitum nieko neisirinkus lotuliukas.gif isivaizduoju ju mintis ....

bet juk taip tai tavo svente ir turi jai pasiruosti nekreipiant demesio i tas niurzgas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 10 24, 20:38)
Lowetears, WTF?! , ar parodysit ant saves? ax.gif

Butinai kai tik atves ir pasimatuosiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(WTF?! @ 2007 10 24, 20:06)
Lowetears --> Labai graži  wub.gif
Manoji  blush2.gif

user posted image user posted image

Aciu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nereali wub.gif
Atsakyti
cia gal truputely ne i tema.. biggrin.gif Bet radau labai grazias vestuviu foto...man jos pasirode tokios siltos ir gyvos... 4u.gif Negalejau - neparodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 10 28, 23:23)
cia gal truputely ne i tema.. biggrin.gif  Bet radau labai grazias vestuviu foto...man jos pasirode tokios siltos ir gyvos... 4u.gif  Negalejau - neparodyk 4u.gif

Na tikrai grazios nuotraukytes... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 10 29, 10:01)
Na tikrai grazios nuotraukytes... thumbup.gif

Labai grazios nuotraukytes.. taip grazu, kai ne standartines pozos, kuriu tiek daug daro musu fotografai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif ziuriu vestuvines suknutes - jos nuostabios! o foto puikios, per mano vestuves fotografas kazkoks prastas pasitaike, visas fotografavimo pozas patys turejom galvoti verysad.gif gerai kad draugai kelias geras nuotraukas padare smile.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
tikrai visu vestuvines suknutes labai grazios thumbup.gif
as iskart su pasiulymu, jeigu kuriai mergaitei dar aktualu- nuomoju nuostabia suknele. Jei susidomesite rasykite i meila, nuotraukas suknutes Jums galesiu atsiusti taip pat meilu smile.gif
Atsakyti
Na is tiesu as irgi savosios dar nespejau parduoti smile.gif jei aktualu, rasykit, foto galiu atsiust rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2007 10 27, 16:02)
aha ideja puiki isimatuoti visas salone esancias suknias ir issirinkti savo smile.gif bet speju ten esancios darbuotojos ir laukiancios eiles labai jau neapsidziaugtu...  biggrin.gif
o jei dar iseitum nieko neisirinkus  lotuliukas.gif isivaizduoju ju mintis ....

bet juk taip tai tavo svente ir turi jai pasiruosti nekreipiant demesio i tas niurzgas  thumbup.gif

Man pasiseke,nei vienos niurzgancios nebuvo, pacios siule dar pavaiksiot po kitas nuomas ir issirinkti pacia graziausia 4u.gif 4u.gif , nes visur sakiau kad pirma vieta kur atejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nimfa159487 @ 2007 10 30, 13:25)
Na is tiesu as irgi savosios dar nespejau parduoti smile.gif  jei aktualu, rasykit, foto galiu atsiust  rolleyes.gif

Na atsiusk man i el.p. 4u.gif
nzaliauskaite@gmail.com
Atsakyti