Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

Buves draugas irgi sirgo kompiuterastija. g.gif
Dar kitas sios ligos pavadinimas - Travianas.
Kiekviena nakti budavo nustatytas zadintuvas - keldavosi minimum pora kartu. NEDUOK DIEVE KARIAI ISMIRS schmoll.gif
Pvz. vasara... isvykstam prie kokio ezeriuko, o jis - visur tempiasi kompa.. schmoll.gif Neisskiriami draugai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pastebėta @ 2009 11 14, 14:35)

Pvz.  vasara... isvykstam prie kokio ezeriuko, o jis - visur tempiasi kompa.. schmoll.gif  Neisskiriami draugai. doh.gif

siaubekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 15, 00:53)
siaubekas  doh.gif


cia jau rimta beda doh.gif
skaiciau straipsni(jeigu bus idomu galesiu tiksliai pacituoti psichologes zodzius) kas viena is priezasciu kodel vyrus(ar kitus zmones biggrin.gif ) sunku atitraukti nuo kompiuterio-tai kad jie nori tarsi nesamoningai pabegti nuo realybes,ten jie valdo,yra kaip sakant..virsininskai,na tarkim,kad ir tie zaidimai-visur slypi lyderiavimas,konkuravimas,jegos,sumanumo,greitos reakcijos.o jei vyrams to stinga realiame gyvenima,ar tiesiog jo dideles ambicijos,tai jis "atsiima" prie kompiuterio rolleyes.gif
Atsakyti
mane dazniau tenka varyt, nei man ji doh.gif
Atsakyti
o mes turim tris kompus, vienas man, kitas jam, trecias ekstra akveju, jeigu vienas is tu dvieju nuluztu lotuliukas.gif
as pradejau nuo saves, pratinausi maziau sedeti, daugiau uzsiimti kitais reikaliukais, visai gerai pavyko 4u.gif vyro nemeginu kontroliuoti, nes jau suauges, pats zino, kas ir kaip, be to zinau, kad neitikinsi, jeigu tik pats nenores biggrin.gif kai nepielavoju, tai ir pats atsitraukia, vaziuojam kur pasivaikscioti, i koki bariuka ar i kina, prie juros pasedeti biggrin.gif gyvenam prie pat Vidurzemio, 5min pestute blush2.gif savaitgali butinai karta kur toleliau pavaziuojam, jei tik sveikatos leidzia bigsmile.gif ir dar viena tradicija susikurem, vakarieniaujam drauge ir kalbames apie dienos ispudzius ir siaip apie viska, jeigu as nevalgau tai pasedziu salia, palaikau kompanija thumbup.gif o paskui jau visi kompai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 29 lapkričio 2009 - 12:29
Mano vyras is vis nelenda prie kompo,nebent jei reikia kokios masinos paieskoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tane4ka @ 2009 11 11, 13:33)
Aš nemanau, kad galima lyginti alkoholizma, narkotikus ar azartinius lošimus su kompiuteriais.  g.gif

O as manau, kad galima, jei tai perzengia proto ribas. Matyt Jūsų draugas ar vyras negyvena su kompiuteriu. blink.gif Jei žmogus gali prie kompiuterio prasėdėti ištisą parą, o pamiegojęs kelias valandas vėl sėda prie jo, nors tai nėra jo darbas.. Ir kai niekas aplink nebeegzistuoja, tai čia ne priklausomybė??
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 10 30, 13:13)
Na nemanau,kad vyrai prie kompo sedi del to,kad moteris apsileidus--greiciau tokiu atveju jisai vaiksciotu po barus ir ieskotu neapsileidusios  mirksiukas.gif
Siaip ir pas mus seimoje problema su kompu  siuo metu jau maziau sedi--nes pasakiau -tai jei tau kompas -viskas su juo ir gyvenk,tegu tau jisai valgyt padaro,isskalbia,lovoje pasivarto ir abelnai lai pakeicia moteri  lotuliukas.gif .na tai turbut nusprende ,kad geriau su gyva moterimi daugiau praleisti laiko nei su deze,kuri dar ir elektros energija naudoja  lotuliukas.gif .Na as ir pati sedziu laisvu metu prie PC bet jei vyras gryzta is darbo,ar jam laisva diena stengiuosi laika praleisti su juo.Tai ir jus pabandykit elgtis kaip vyras-sedekit visa diena prie kompo ir nieko nedarykit.idomu,ka tada jisai pasakys,lai valgyti pats pasidaro it t.t.Na ojei yra vaiku,tai padarykite valgyti tik sau ir vaikams-jei vyras klaus ,kodel jam nera--sakykit juk kompiuteris visagalis-jo ir paprasyk drinks_cheers.gif

Na musu atveju tai nepadeda jam tiesiog dzin,ateina issikepa sau koki kiausini ar desrele nusiprausia,ir eina sau zaist,kai pasakau kiek zaisi,tai atsakymas yra, kad jis taip atsipalaiduoja,jis nesedi visa diena,bet atejes is darbo,iskart prie to pacio zaidimo rolleyes.gif
Atsakyti
Kai kuriais atvejais is tikruju perzengiamos visos ribos. Kai prarandamas darbas, uzmetami mokslai del zaidimo. Bet "man per mazai demesio skiria" nera riba. Jeigu zmogus pasiilsi zaisdamas, jam tai idomu, tai koks skirtumas, ar po darbo prie tv ses, ar prie kompo. Juo labiau kad dauguma MMORPG (masinis daugelio zaideju vaidmenu zaidimas) turi nemazai pliusu:
1. Siekiama kokretaus tikslo zaidziant. Tai yra geriau, negu netureti jokios veiklos, skatinancios tobulejima apskritai ar neturet jokio tikslo gyvenime.
2. Vystosi atkaklumas ir kantrybe - daugumoje sio tipo zaidimu veiksmas vyksta letai, reikia daug laiko ir pastangu ideti kad kazka pasiekti. Meskit akmeni, jei atkaklumas ir kantrybe nera teigiama charakterio savybe.
3. Bendraujama su daug skirtingu zmoniu, susipazystama su skirtingomis kulturomis, vystomi uzsienio kalbu igudziai. Firmos siuncia zmones i seminarus, kad to ismokytu, ir moka uz tai didelius pinigus.
4. Daugumoje zaidimu veikia rinkos desniai - pvz, 200 000 zmoniu uzsiimanciu virtualiu daiktu prekyba zaidime. Nesvarbu, kad tai nera tikra, vistiek pelnas yra pelnas, nuostolis - nuostolis ir veikia realus rinkos desniai. Reiskia zaidziantis zmogus mokosi verslauti praktiskai. Ka realiame gyvenime padaryti yra sunku. Atsiranda bendras suvokimas kaip elgtis su pinigais, ko nedaryti, kaip galima uzsidirbti. Pazystu viena zmogu, kuris teigia, kad sekmingai prekiauti akcijomis jam padeda butent zaidziant siuos zaidimus gauta patirtis.
5. Suprantama komandinio darbo nauda - siuose zaidimuose vienas esi niekas, klanai, alliancai - viskas. Ismokus sutarti ir susitarti su kitais zmonemis lengviau dirbti grupese darbe.
6. galima ir daugiau atrasti manau...

As suprantu, kad moteris ima pyktis, kai jos jauciasi antroje vietoje po kompiuterio. Bet gi pacios galit daryt ka norit tuo metu. Dirbti, mokytis, pramogauti ir t.t. Jeigu jusu vakaro veikla apsiriboja demesio is vyro reikalavimu, manau tai jau yra netik jo problema, kad per mazai to demesio skiria. Pacios pagalvokite - jeigu kiekviena karta pradejus zaisti jus pradedat nepasitenkinima reiksti, kas atrodo maloniau - pikta moteris ar idomus kompiuterinis zaidimas.

O kad naktimis keliasi kareivius maitinti, kodel jus parinates? Nedamiegat tai ne jus. Jei vyrui atrodo svarbiau du menesius gamintus kareivius atsikelus nakty pamaitinti, nei issimiegoti - tai jau jo reikalas.

Galiausiai - visi zaidimai anksciau ar veliau ima ir atsibosta. Standartinis ligos laikas - apie puse metu. Tai leiskit gi pazaisti, atsibos ir mes. Tada galesit rasyt i temas apie storus/nieko neveikiancius/geriancius ir t.t. vyrus.
Atsakyti


Galiausiai - visi zaidimai anksciau ar veliau ima ir atsibosta. Standartinis ligos laikas - apie puse metu. Tai leiskit gi pazaisti, atsibos ir mes. Tada galesit rasyt i temas apie storus/nieko neveikiancius/geriancius ir t.t. vyrus.
[/quote]



vyras jau 10 metu diena is dienos, zmoniu nereikia tik kompiuterio. manau man laikas pasitraukti, daugiau taip nebegaliu verysad.gif
Atsakyti
Esme ne kompiuteryje kaip daikte, o ka jis veikia. Tai ir darbas, ir tv, ir zaidimai, ir pasnekesiai, literatura ivairiomis temomis, hobiai ir visa kita ka tik gali sugalvoti. Tikrai yra tokiu zmoniu, kurie gali eiti susitikti su draugu ir klausytis dvi valandas versklenimu kokia zmona bloga, kaip darbas uzpisa ar kokio interjero namie noretu, ir tokiu, kurie to nedaro, o mieliau virtualius trolius laisvalaikiu pievomis varineja. Manau tiek pirmas, tiek antras variantas turi vienodai vertes.

Atsakyti
gal reiktu pabandyt vyra prikalbinti nors karta per savaite nueit i sokiu kursus ar kazkokia kita veikla bandyt sudominti.
Atsakyti