Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

QUOTE(*Žarija* @ 2008 03 25, 08:15)
Mano vyras ne tik kad sėdi prie kompo, bet dar ir mane kviečiasi, kad ateičiau pažiūrėti kaip jis išgelbėjo kaimą, iššaudė blogiečius, kokius Windowsus susiinstaliavo arba kokią milžinišką įtaką mūsų gyvenimui padarė nauja vazido plokštė. Man giliai tas pats visi tie jo žaidimai, nu bet ateina paklausau, pasidžiaugiu.. Reikia duoti pasireikšti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir maniskis kaimus gelbeja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 03 25, 13:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir maniskis kaimus gelbeja drinks_cheers.gif

Nu va su kokiais herojais mes gyvenam. Ir dar drįstam burbuliuoti smile.gif

Kiekvienas kvailėja savaip. Moterija nubumbėjusi savo karius vyrus nuo kompų sukiša nosiukus į SM. Bet jau maniškis už tai neburbuliuoja. Supranta, kad reikia. Vat už tai ir reikia juos mylėt juk dažnam vyrui supermama.lt yra blogiau nei gauruotos jo žmonos pažastys laugh.gif

Vienu žodžiu, mūsų Lietuvos virtuali erdvė saugi- juk ją gina supermamų supervyrai lotuliukas.gif

Atsakyti
Uoj vargeli, matau kad ne viena toki kaip as vadinu "computerfreak" turiu namie doh.gif

Suprantu, kad viena yra darbas, kuri reikia padaryti iki deadlino, bet kita yra kai tu ne tik dirbi, sedi prie to kompo nuo ryto iki vakaro, bet ir savo malonumui ten leidi tiesiog visa gyvenima blin doh.gif

Na bet merginos/moterys, ar yra kokiu budu kovoti su tuo?? Mano megstamiausias, kai jau nebetveriu ziuret i jo isvarvejusias akis buna: "tuoj kils audra" lotuliukas.gif Siaip suveikia, bet gi negali tai daznai naudoti.. lotuliukas.gif

Gal dar zinot kokiu gudrybiu, suktybiu? rolleyes.gif
Atsakyti
Vyro didžiausia tragediją kai jo kaimą užpuola ir jis neapsigina doh.gif , galvojau tik aš viena su tais kaimais lotuliukas.gif kovoju
Atsakyti
Taip taip, puikiai zinau ka reiskia tas kaimu gelbejimas, misiju vykdymas.. doh.gif va per tuos kompiuterinius zaidimus skiriuosi su draugu, su kuriuo draugaavom ir gyvenom 5 metus..verysad.gif nebenoriu taip gyventi- atskiruose kambariuose kiekvienas prie savo kompu..o as irgi pasidariau priklausoma nuo interneto.. blink.gif doh.gif
Atsakyti
oi merginos, mano vyriškis turbūt tas, kuris puola jūsiškių kaimus lotuliukas.gif
nes paskui liepia ateit ir pažiūrėt kiek visokio grobio prisigrobė doh.gif
o jei rimtai, ta superkompiuteromanija mane baigia iki gyvo kaulo daėst. geriausiai būna tada, kai jis sėdi prie kompo, o aš jam liepiu namus išsiurbliuot, tai tada tokia isterija kyla. Čia su ta manija nesukovosi, turi natūraliai praeit.
Atsakyti
Beje, man labai gražiai atrodo kai vyras apgynęs kaimus sėda prie formulės vairo ir pradeda raliu užsiiminėt lotuliukas.gif Vairą, pedalus turi nusipirkęs.. Suka vairą į kairę pats su visa kede persisveria į tą pusę ir dar liežuvį iškaria kaip stengiasi.
Atsakyti
QUOTE(*Žarija* @ 2008 03 25, 13:20)
Nu va su kokiais herojais mes gyvenam. Ir dar drįstam burbuliuoti smile.gif

biggrin.gif man labiau patiktu, kad herojiskumas realiame gyvenime labiau atsiskleistu, kad ir vaikui sauskelnes pasisiulytu pakeist, apginti nuosavo vaiko uzpakaliuka nuo issutimo juk zavu wub.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms kovotojoms su kompiuterastais vyrais. Pas mane irgi panasi situacija ir jau kartais yra kalbama apie skyrybas, nes atsibodo gyventi vienai. Karta vyras pareiske ; jei tau negerai tu keiskis, o man yra gerai ir taip. Kai vyras zmona prisimena tik tada kai nori valgyt, kai ziuri ar marskiniai islyginti. Net pamirsta kad reikia eit nakti miegot o ne prie kompo sedet. Zodziu kovot su savo vyru jau nebeturiu jegu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žarija* @ 2008 03 26, 15:56)
Beje, man labai gražiai atrodo kai vyras apgynęs kaimus sėda prie formulės vairo ir pradeda raliu užsiiminėt lotuliukas.gif Vairą, pedalus turi nusipirkęs.. Suka vairą į kairę pats su visa kede persisveria į tą pusę ir dar liežuvį iškaria kaip stengiasi.

na sito nelaikau juokingu g.gif nes prie formules vairo ralio nevazineja maniskis, yra rimti ir maziau cempionatai, kur zmones ruosiasi rimtai, vairai maziausiai 200 litu kainuoja. maniskis vazinejas rimtam campe, su piniginiais prizais, organizuojami mytai, labai faina chebra... tai nera beprasmis kazkoks spitrejimas i ekrana, bet bendravimas su realiais zmonemis, beje manasis liezuvio lauk nekisa ir nuo kedes nesvyra. lenktynems ruosiasi ne tik ratus sukdami viena po kito, i tai ieina bolido reguliavimas, strategijos su komandos draugu ir t.t.(na daug niuansu...).
ir tai nera manija manajam o hobis, ne taip kaip tie internetiniai nukariavimai, bande vienas draugas itraukti, bet pats ispejo del priklausomybes lotuliukas.gif
arba gal siaip koki zaida turi taviskis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 27 kovo 2008 - 21:25
QUOTE(Ramutuke @ 2008 03 27, 21:12)
Labukas visoms kovotojoms su kompiuterastais vyrais. Pas mane irgi panasi situacija ir jau kartais yra kalbama apie skyrybas, nes atsibodo gyventi vienai. Karta vyras pareiske ; jei tau negerai tu keiskis, o man yra gerai ir taip. Kai vyras zmona prisimena tik tada kai nori valgyt, kai ziuri ar marskiniai islyginti. Net pamirsta kad reikia eit nakti miegot o ne prie kompo sedet. Zodziu kovot su savo vyru jau nebeturiu jegu. sad.gif

ziauru...nera garantijos, kad mes iki to nedaeisim, nes kartais taaaip uzknisa doh.gif doh.gif doh.gif aplink netvarka, vaikas rekia, viskas is ranku krinta, o tas saunuolis sedi ir kuria weba, lyg to ne nebutu.Suprantu kam sedejimas prie kompo yra DARBAS, to neisvengsi. Suprantu jei sedejimas prie kompo yra ATSIPALAIDAVIMAS ar HOBIS, bet juk tai neturi suryti VISO laiko kuris lieka nuo darbo, aukojant miega ir bendravima su seima. Galu gale kodel buitis turi likti vien moteriai schmoll.gif buna tyliu, tyliu nieko nesakau kol nepratrukstu, o jau tada isgirsta VISKA ka galvoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmutee: 28 kovo 2008 - 18:51
QUOTE(linxmutee @ 2008 03 28, 20:50)
ziauru...nera garantijos, kad mes iki to nedaeisim, nes kartais taaaip uzknisa doh.gif  doh.gif  doh.gif  aplink netvarka, vaikas rekia, viskas is ranku krinta, o tas saunuolis sedi ir kuria weba, lyg to ne nebutu.Suprantu kam sedejimas prie kompo yra DARBAS, to neisvengsi. Suprantu jei sedejimas prie kompo yra ATSIPALAIDAVIMAS ar HOBIS, bet juk tai neturi suryti VISO laiko kuris lieka nuo darbo, aukojant miega ir bendravima su seima. Galu gale kodel buitis turi likti vien moteriai schmoll.gif buna tyliu, tyliu nieko nesakau kol nepratrukstu, o jau tada isgirsta VISKA ka galvoju smile.gif

Taip pat ir as tyliu tyliu kaupiu o kai pratrukstu tai su visais "jabitais" blush2.gif
Bet vistiek jis turi ka man atsakyti sako jei tau nepatinka tai iseik, man gerai ir taip doh.gif nesupranta kad man reikia zmogaus kad noriu pasikalbet, kad vaikas reikalauja demesio nori kad su juo pazaistu. Visas gyvenimas tik kompiuteris.
O del to skirtis kazkaip kvailai atrodo, bet ....... verysad.gif
Atsakyti