Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

QUOTE(Ramutuke @ 2008 03 28, 19:07)
Taip pat ir as tyliu tyliu kaupiu o kai pratrukstu tai su visais "jabitais"  blush2.gif
Bet vistiek jis turi ka man atsakyti sako jei tau nepatinka tai iseik, man gerai ir taip  doh.gif nesupranta kad man reikia zmogaus kad noriu pasikalbet, kad vaikas reikalauja demesio nori kad su juo pazaistu. Visas gyvenimas tik kompiuteris.
O del to skirtis kazkaip kvailai atrodo, bet ....... verysad.gif

labai suprantu tave 4u.gif ne kompas butu skyrybu priezastis, tarpusavio nesupratimas.
mums kaip kada, buna kartais prasviesejimu kai maziau sedi ir susikalbet eina biggrin.gif o kartais buna kokia NAUJA MANIJA susijusi su kompu tai su kranu neatplesi jo nuo ten doh.gif
persasi isvada - kai zmonai mazai demesio ji arba turi susirasti kita uzsiemima (butu vaikas didesnis, as ji rasciau - su draugem i kokia kavine islekciau ir nesukciau galvos ka jis veikia) ARBA reikia ieskoti naujo (arba papildomo) vyro kuris labiau suprastu:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmutee: 28 kovo 2008 - 19:22
QUOTE(linxmutee @ 2008 03 28, 21:21)
labai suprantu tave 4u.gif ne kompas butu skyrybu priezastis, tarpusavio nesupratimas.
mums kaip kada, buna kartais prasviesejimu kai maziau sedi ir susikalbet eina biggrin.gif o kartais buna kokia NAUJA MANIJA susijusi su kompu tai su kranu neatplesi jo nuo ten doh.gif
persasi isvada - kai zmonai mazai demesio ji arba turi susirasti kita uzsiemima (butu vaikas didesnis, as ji rasciau - su draugem i kokia kavine islekciau ir nesukciau galvos ka jis veikia) ARBA reikia ieskoti naujo (arba papildomo) vyro kuris labiau suprastu:D

Pas mus buna prasviesejimas kai dingsta internetas arba elektra thumbup.gif
O jei vaika palieku paziuret pati iseidama porai valandu, tai pargryzus namu nepazistu, sakytum butu karas buves, viskas ismetyta, batai isnesioti, drabuziai is spintos ismetyti kiek mazius pasiekia doh.gif Tas sedi su savo kaimais kariauja o vaikas viska vercia ir dziaugias kad jam nieks nieko nesako doh.gif
taip ir nusvyra rankos, nebezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
4u.gif Niekada nemaniau, kad tai palies ir mūsų šeimą. Pati kompiuterinių žaidimų visiškai nežaidžiu, nes neįdomu eikvoti ir taip brangų laiką kažkokioms virtualioms nesamonėms. O štai mano vyras užsikabino rimtai . Visokius žaidimus ir žaidimukus žaidžia ir vis galo nėra schmoll.gif . Po darbo iki kokių 2 val. prasėdi . Jau beveik pusė metų neberūpi nei šeima, nei darbai tik tas kvailas kompas su žaidimais. Nusipirko net nešiojamą tam , kad kur nors išvykus, žaidimai būtų šalia. Ir jam atrodo, kad visa tai normalu, tik labai pyksta , kai kam apie tai prasitariu. O man jau tai taip nusibodo , juk jau ne piemuo koks. Net nežinau , bet kažkaip jau skyrybomis dvelkia, nes nusibodo vienai ir visus namus prižiūrėti ir pinigus uždirbti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2008 03 28, 19:52)
Pas mus buna prasviesejimas kai dingsta internetas arba elektra  thumbup.gif
O jei vaika palieku paziuret pati iseidama porai valandu, tai pargryzus namu nepazistu, sakytum butu karas buves, viskas ismetyta, batai isnesioti, drabuziai is spintos ismetyti kiek mazius pasiekia  doh.gif  Tas sedi su savo kaimais kariauja o vaikas viska vercia ir dziaugias kad jam nieks nieko nesako  doh.gif
taip ir nusvyra rankos, nebezinau ka daryt  g.gif

ech mazai sviesuliu musu gyvenime cool.gif as tai kai palieku mazaja, jis ja uzmigdo, kad butu paprasciau. Turbut lengva nuspet ka tada veikia biggrin.gif o nakti mazoji mane sokdina, nes buna issimiegojus doh.gif

Jurevaga, ziauru verysad.gif
Atsakyti
nuvaryti vyrą nuo kompo galima lazda.
Atsakyti
QUOTE(kinoasas @ 2008 03 28, 21:48)
nuvaryti vyrą nuo kompo galima lazda.

geriau gumine ar medine? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 03 28, 21:50)
geriau gumine ar medine?  biggrin.gif

Žinokit vieną kart neiškentėjau užvožiau lotuliukas.gif nors prieš mane vyras rankos nėra pakelęs. Žinokit dabar yra taip, kad kai tik prieinu jam atrodo, kad jam užvošiu, tai vargšas visad pasitraukia, kartais taip staigiai, kad sakau: nebijok nemusiu tavęs, tik pabučiuosiu lotuliukas.gif
Maniškis dabar vėl šaudosi doh.gif, vakar visą dieną doh.gif . Kai jį apibaru ir paskui paklausiu ar aš teisi, jis atsako: tu teisi, bet ką galima daugiau veikti doh.gif ?

Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 03 30, 08:46)
Žinokit vieną kart neiškentėjau užvožiau lotuliukas.gif nors prieš mane vyras rankos nėra pakelęs. Žinokit dabar yra taip, kad kai tik prieinu jam atrodo, kad jam užvošiu, tai vargšas visad pasitraukia, kartais taip staigiai, kad sakau: nebijok nemusiu tavęs, tik pabučiuosiu lotuliukas.gif
Maniškis dabar vėl šaudosi  doh.gif, vakar visą dieną  doh.gif . Kai jį apibaru ir paskui paklausiu ar aš teisi, jis atsako: tu teisi, bet ką galima daugiau veikti  doh.gif ?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kantriausiems truksta kantrybe biggrin.gif
"tu teisi, bet netrukdyk zaisti" man rodos is tos serijos jo mintys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 03 30, 09:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir kantriausiems truksta kantrybe biggrin.gif
"tu teisi, bet netrukdyk zaisti" man rodos is tos serijos jo mintys biggrin.gif

turbut lotuliukas.gif
Bet jau nekuokinga kiek jis prie kompo praleidžia laiko verysad.gif
Negi visą laiką taip bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 03 30, 10:17)
turbut  lotuliukas.gif
Bet jau nekuokinga kiek jis prie kompo praleidžia laiko  verysad.gif
Negi visą laiką taip bus verysad.gif

mano pusbrolis (pats dirba su kompais) taip patare: "nepriekaistauk, o veik. Palik ramybej tegu sedi, o pati su draugem i kokia kavine nulek" drinks_cheers.gif va jei nekreiptu demesio ir toliau sedetu, nesusirupintu ka veiki be jo, tada matyt beviltiska g.gif lengva pasakyt, su mazu vaiku daug nepasitrankysi po kavines, bet galima kazka sugalvot ir pabandyt nerima sukelt, reiks pabandyt mirksiukas.gif siaip kai pasiulau kur eit jis visada "pasiraso" tad tai ir yra sioks toks vaistas nuo kompo biggrin.gif
Atsakyti
Reikia neuzmoketi uz interneta ir problemos nera kompiuteris be interneto... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 03 30, 22:44)
Reikia neuzmoketi uz interneta ir problemos nera kompiuteris be interneto...  lotuliukas.gif

man rodos paskutinius triusikus parduotu, bet rastu buda kaip sutvarkyt ta maza nesklanduma. Galim pora men nemoket uz sildyma, elektra (taip ir budavo kai jis mokedavo, tipo pamirsdavo, bet tik ne uz interna).Reikia kito plano chuligano biggrin.gif
Atsakyti