Sveikos.
Šiandien NT man pranešė gerąją naujieną, o man baisu, nes pilnu tempu iki šiol gėriau zyrtec nuo šineligės ir lašus akim naudojau.
Nuo šiandien nutraukiu, bet kaip reikės iškentėti, kai dar tik pati jos pradžia. Ar yra kokių vaistukų, kurių galima laukiantis?
Einu temutę paskaitysiu, jei kartojuos, atleiskit
Šiandien NT man pranešė gerąją naujieną, o man baisu, nes pilnu tempu iki šiol gėriau zyrtec nuo šineligės ir lašus akim naudojau.
Nuo šiandien nutraukiu, bet kaip reikės iškentėti, kai dar tik pati jos pradžia. Ar yra kokių vaistukų, kurių galima laukiantis?
Einu temutę paskaitysiu, jei kartojuos, atleiskit

Sveikos.
Nuo šiandien nutraukiu, bet kaip reikės iškentėti, kai dar tik pati jos pradžia. Nejau nėra jokių vaistukų, kurių galima laukiantis?
Man labai ilgai šienligė buna, nes pradžioj lazdynai, beržai, vėliau ąžuolai ir pušys..ir t.t.
Papildyta:
Kokį akim išrašė?
Nuo šiandien nutraukiu, bet kaip reikės iškentėti, kai dar tik pati jos pradžia. Nejau nėra jokių vaistukų, kurių galima laukiantis?
Man labai ilgai šienligė buna, nes pradžioj lazdynai, beržai, vėliau ąžuolai ir pušys..ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(cipiripi @ 2010 04 02, 10:47)
buvau ka tik pas alergologe, lb gera daktare papuole. bet ji man neleido tableciu gerti, israse i nosi purskala ir i akis jei lb niezes.
Kokį akim išrašė?
QUOTE(helli @ 2010 03 01, 15:43)
Labai retkarčiais leidžiu įsilašinti sutraukiančių lašiukų, kad bent vieną naktį per savaitę kaip žmogus išsimiegočiau, bet, nors dauguma gydytojų mano, kad lašiukai veikia vietiškai ir neturėtų pakenkti, visgi tai vaistai ir visai nesinori jais piktnaudžiauti, juolab tai tik pašalina simptomus, o problemos neišsprendžia ...
Pas mane identiška problema

Aš vat irgi vis pamastau apie Pinosol, bet čia paskaičius supratau, kad nlb gelbsti...

Teks turbūt iki nėštumo galo vargt...

QUOTE(Vover@ @ 2010 03 01, 16:00)
Pabandyk vibrocil lasiukus nuo slogos, jie yra homeopatiniai ir maziems vaikams lasinami nuo slogos
O šitie - visai nepadeda

Aš irgi jau 6 mėnėsius kankinuosi su kokia tai alergine nėštumine sloga. Niekas nepadeda, niekas nepramuša, servetėles perku blokais. Pradėjau gerti čia anksčiau minėtą Pollergine, jau antrą dėžutę baiginėju, bet kad kažkas pasikeistų tai nelabai. Dar pagersiu ir jei jokio pagerėjimo nebus, nustosiu. Prie Vibrocilio nosis jau priprato padeda kokiai 10čiai minučių. Buvau pas 2 LOR, tai iš viso kaip iš dangaus nukritę, nieko nežino apie tokias reakcijas į nėštumą. O man jau antras nėštumas, tai žinau, nes su pirmu panašiai buvo
Kantrybės mums

as visa gyvenima kovoju su sloga, ypac ziema;
prasidejus nestumui maniau bus kosmaras, kad negalesiu miegot, kai uzsikims nosis taip, kad net miegot neis, bet sloga va visa nestumalydi tokai, kad tik "snargliukai" bega, tai as taip labai nepergyvenu, svarbu, kad ko rimciau nebutu;
prasidejus nestumui maniau bus kosmaras, kad negalesiu miegot, kai uzsikims nosis taip, kad net miegot neis, bet sloga va visa nestumalydi tokai, kad tik "snargliukai" bega, tai as taip labai nepergyvenu, svarbu, kad ko rimciau nebutu;

QUOTE(Blakstiena @ 2007 08 11, 09:00)
kiek as jau vaistu esu isgerusi kad tu zinotum..ir vieninteliai kurie man tinka tai KESTINE..isgeriu tabletike ir 2-3 dienom jokiu berimu jokiu nieziejimu po to vel tas pats......nebezinau ka daryti.....
o dar testukas vaiduokliuka parode vakar...isvis bijau dabar..... 

Laba diena

kiek suprantu, turiu lygiai tokią pat problemą 8m . Ir vaistai tik KESTNE padeda, kaip ir jūs rašot - 2-3 dienom. Geriu juos nepertraukiamai, jau net nepamenu, kiek laiko. Esu nėščia 16 sav. Bet , kiek suprantu, Jūs sėkmingai pagimdėte vaikutį esant šiai problemai? Labai bijau ir laukiu echoskopijos. Ar neatsiliepė kaip nors vaikučio vystymuisi KESTINE vartojimas? Nes vaistų notacijoje parašyta, kad nebuvo atlikti tyrimai su nėščiosiomis dėl įtakos vaisiaus vystymuisi, ir jie yra nerekomenduojami. Bet ką daryt, kai tik jie vieni tepadeda... Būsiu labai dėkinga už atsakymą.

sveikos,mane ta pati problemele kamuoja,elergiska jau daugiau kaip 10 metu esu.ajsku anksciau gerdavau vaistus vos ne kasdien,nes bet koks kvapas trugdydavo..o dabar net enzinau ka ir daryt,na neuzejna labai stipriu priepoliu,tai stengious iskentet ir jokiu vaistu nenaudoju.per sekanty vizita pas daktaryte pasiklausiu ka ji rekomenduotu.nes kitakart tai neimanoma iskenteti,asaroju ,ciaudau,oro truksta..bet labai nesinori vaistu ,kad leliui pakenktu

QUOTE(cipiripi @ 2010 04 02, 10:47)
buvau ka tik pas alergologe, lb gera daktare papuole. bet ji man neleido tableciu gerti, israse i nosi purskala ir i akis jei lb niezes.
o viešpatie su viešpačiukais..... negalima nieko?
nu viskas, tada man reik į stiklinį gaublį užsidaryt

.... nes turėjau alergiją (alerginis rinitas) visa paauglystę, padėdavo tik vaistai ir kol juos geri, jau ir taip neaišku kokios nuo jų pasekmės...
paskui išvažiavus į sostinę, šitos bėdos kaip ranka nuėmė, iki kol nepagimdžiau..... tai va, dabar du metai vėl kankynės,
o dabar nėštumo metu išvis nors pasikart

dariausi kraujo tyrimus, ir kas iš to? juk negaliu neiti į lauką, nieko negaliu...o vaistai nepadeda, man zyrtekas nepadėjo, paskui kažkokius buvo išrašę tai padeda pirmas kelias dienas- ir paskui gerk negėręs vėl tas pats

Man gerai padeda purškalas į nosį AWAMYS, ant lapelio rašo, kad
lyg ir nerekomenduojamas, bet gyd. man leido, kadangi jau nėštumo pabaiga. Pradėjau nuo mažesnės dozės, negu reikia, bet poveikis jaučiasi, nuima visus al. rinito simptomus, galiu kolkas ramiai gyventi, kaip bus toliau nežinau, nes pernai,sunaudojus vieną buteliuką dingo poveikis

QUOTE(PostFactum @ 2010 05 29, 01:12)
Man gerai padeda purškalas į nosį AWAMYS, ant lapelio rašo, kad
lyg ir nerekomenduojamas, bet gyd. man leido, kadangi jau nėštumo pabaiga. Pradėjau nuo mažesnės dozės, negu reikia, bet poveikis jaučiasi, nuima visus al. rinito simptomus, galiu kolkas ramiai gyventi, kaip bus toliau nežinau, nes pernai,sunaudojus vieną buteliuką dingo poveikis 

Man alergologas leido purksti tik Rinocort. As pati perziurejau visa interneta ir isitikinau, kad Rinocort yra visiskai saugus nestumo metu, nes yra patikrintas. Taip pat galima vartoti tabletes Zyrtec ir Claritine. Klausiau alergologo del kitu vaistu, bet ji pasake, kad nestumo ir zindymo metu tik sitie vaistai tikrai nekenkia. Beje tas pats ir internete parasyta.