Įkraunama...
Įkraunama...

Gabrielius

Mano dukryte bus vardu Gabriele, jau nuspresta 4u.gif Na o berniukui namanau, kad grazus sis vardas, man jis mergytem labiau tinka wub.gif
Atsakyti
labai gražus vardas
Atsakyti
Vardas kaip vardas, bet savo sunaus tokiu nevadinciau, man per daug moteriskas ir svelnus.
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2012 03 18, 17:51)
Vardas kaip vardas, bet savo sunaus tokiu nevadinciau, man per daug moteriskas ir svelnus.

sutinku drinks_cheers.gif vardas gražus, bet labai jau švelnus
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif gal ir svelniai berniukui skamba, bet uztat reiksme "tvirta"- Dievo karys.
Atsakyti
Laba, ka manote g.gif pirmojo sunaus taip ir nepavadinome Gabrieliumi, kartais gailiuosi, nes sis vardas man visada buvo labai grazus, suneliui davem Gabrieliaus kriksto varda, o dabar laukiames antro sunelio ir galvoju duoti si varda antrajam. Ar nieko blogo? Kad pirmojo kriksto vardas, nors jis niekur nenaudojamas, o antrojo butu pirmas g.gif atleiskit,kad nelietuviskai rasiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TOMIENE @ 2012 04 10, 18:13)
Laba, ka manote g.gif  pirmojo sunaus taip ir nepavadinome Gabrieliumi, kartais gailiuosi, nes sis vardas man visada buvo labai grazus, suneliui davem Gabrieliaus kriksto varda, o dabar laukiames antro sunelio ir galvoju duoti si varda antrajam. Ar nieko blogo? Kad pirmojo kriksto vardas, nors jis niekur nenaudojamas, o antrojo butu pirmas g.gif  atleiskit,kad nelietuviskai rasiau. 4u.gif

manyčiau, nieko blogo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano sunaus vardas Gabrielius labai grazu,db esame Norvegijoje tai taip visi graziai taria jo varda wub.gif
Atsakyti
mergaitei sis vardas labiau tiktu 4u.gif
Atsakyti
štai kur klausimas iškilo g.gif Gabrielius ar Gabrielis g.gif Lietuvoj įprasta Gabrielius, nors biblijoje arkangelas yra Gabrielis ir užsienyje šį variantą lengviau tartų, nei Gabrieli- us.
man gražiau Gabrielius, o vyrui Gabrielis blink.gif patarkit ką daryt g.gif
Atsakyti
man negražu. berniukams šiaip nemėgstu ilgų vardų, o šis toks švelnus ir moteriškas kad berniukui išvis neskamba schmoll.gif nors mergaitėms irgi nebe, labai jau atsibodęs, nes jų ant kiekvieno kampa pilna rolleyes.gif
Atsakyti
Grazus, todel ir toks populiarus smile.gif
Atsakyti