Įkraunama...
Įkraunama...

Gabrielius

man grazus vardas
Atsakyti
mano sunus butu Gabrielius, jei ne vyro veto schmoll.gif labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labai grazus vardas...ir mergaitei gabriele -grazus:)
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2007 10 31, 14:19)
man irgi labai grazus vardas...ir mergaitei gabriele -grazus:)

Vardai grazus,bet jie tokie populiarus, kad jau net nusibode
Atsakyti
Kazkodel mane net siurpas nupurto.
Man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FallOutBoy: 03 lapkričio 2007 - 21:05
kazkur girdejau,kad jo reiksme-dievo sargas.stiprus vardas.
Atsakyti
O mano vaikuciukas bus Gabrielius arba , mergaite Gabriele smile.gif Jau seniai seniai nuspresta ir kitaip nebus! biggrin.gif Nerealus vardas man, toks grazus ,kartu nu toks svelnus, nu toks labai labai...
Atsakyti
Vardas būtų gal ir nieko, bet pritariu - populiarus nesvietiškai - paskaitykit statistiką - mergaitės vardas Gabrielė jau keletą metų pirmose vietose, nemažiau populiarus ir Gabrielius. Asmeniškai pažįstu net 4(mazdaug nuo 6 mėn iki 2 metų)
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 10 16, 17:14)
sveikos 4u.gif
man visad buvo grazus berniukui vardas Gabrielius ax.gif
ka jus manot?ar aplink jus daug berniuku tokiu vardu? ar daznai pasitaiko , kad vadina gabriu ir panasiai? visoms busiu dekinga uz issakyta savo nuomone 4u.gif

Man nepatinka schmoll.gif Net negaliu paaiškinti kodėl. doh.gif
Atsakyti
priesh gimstant leliukui - svarstem ivairiausius variantus, turejome keleta labiau tinkamu, bet ne vieno tikro.
O gime - ir ishkart Gabrielius, nors svarstant tokio net neaptarinejom:) tai turbut jis "atsineshe" ta varduka smile.gif mistifikuotai kazkaip viskas gavosi smile.gif
labai patenkinti tuo varduku ir jo savininku biggrin.gif
Atsakyti
Normalus, gražus ir labai populiarus vardas smile.gif Man ne prie dūšios, čia jau skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Gražus vardas. Tai mūsų mažiaus krikšto vardas.
Atsakyti