Įkraunama...
Įkraunama...

Gabrielius

labai gražus vardas wub.gif bandau tuo ir SB įtikint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrga: 19 spalio 2007 - 08:15
man labai gražus wub.gif pažįstu 4 metukų berniuką tokiu vardu, bet kad jį Gabrium vadintų tai nesu girdėjus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 20 spalio 2007 - 15:36
grazus vardukas wub.gif
Atsakyti
labai gražus vardas thumbup.gif . o dėl retumo...... tai aš žinau tik 1 - Gabrielių Liaudanską - Svarą biggrin.gif . tai gal ir retas g.gif
Atsakyti
Labai grazus, tik labai ir daznas doh.gif
Atsakyti
labai grazus
Atsakyti
o man asmeniškai nepatinka suberniukinti mergaičių vardai -- kaip antai Gabrielius, Aistis, Skaistis... blush2.gif kaip ir sumergaitinti berniukų vardai -- Mantė, Jonė... schmoll.gif
Atsakyti
man tai grazus vardas,tik biskuti su serialu susiejes blush2.gif o dabar pagalvojau turiu pazystama gabriele tai visi saukia grebliu blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai gražus wub.gif net mintis kirba jei berniukas gims, pavadinti Gabrielium blush2.gif
Atsakyti
jei jau tokį vardą rinkti, tai aš išmesčiau vieną raidę, geriau - Gabrielis ax.gif bet va kaip trumpinti? mergaitė tai Gabi, o berniukas? Gabis? unsure.gif man tai kažkaip durnokai skamba, dar mažam vaikui visai nieko, bet senam pilvotui vyrui biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 10 23, 00:17)
Labai grazus, tik labai ir daznas  doh.gif

nu jau nu jau, iš kur čia tokia statistika bigsmile.gif . mergaičių gabrielių daug, bet tikrai ne berniukų schmoll.gif
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 24, 13:34)
o man asmeniškai nepatinka suberniukinti mergaičių vardai -- kaip antai Gabrielius, Aistis, Skaistis...  blush2.gif  kaip ir sumergaitinti berniukų vardai -- Mantė, Jonė...  schmoll.gif

šiaip biblijoj yra minimas angelas Gabrielius mirksiukas.gif . o gal ir ten sumergaitintas pagal tave? šiaip yra atvirkščiai - Gabrielė yra "sumergaitinta" iš berniuko vardo Gabrielius mirksiukas.gif
Atsakyti
jau kad gabrielius suberniukintas - gryna pieva. cia gabriele yra sumergaitintas archangelo vardas rolleyes.gif
Atsakyti