Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

QUOTE(urshula @ 2007 08 17, 16:54)
bet ir tai būna nesusipratimų,kai mano vaiką pavadina mergaite lotuliukas.gif ,
nes turi šviesius plaukelius yra mėlynakis ir labai švelnių veido bruozų. thumbup.gif

Mano berniukui irgi daug kas sako: "oi, kokia graži mergytė". Nors plaukai tamsūs, akys kaip angliukai ir rengiu ne rožiniais rūbais biggrin.gif
O man įdomu, nuo kokio maždaug amžiaus vaikučius į kirpyklą veda? g.gif
Dar nei kart nekirpau, nes būtino reikalo nėr, bet ir šiaip pati bijau, kad kreivai nukirpčiau..
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2007 09 02, 16:17)
Mano berniukui irgi daug kas sako: "oi, kokia graži mergytė". Nors plaukai tamsūs, akys kaip angliukai ir rengiu ne rožiniais rūbais biggrin.gif
O man įdomu, nuo kokio maždaug amžiaus vaikučius į kirpyklą veda?  g.gif
Dar nei kart nekirpau, nes būtino reikalo nėr, bet ir šiaip pati bijau, kad kreivai nukirpčiau..

sunu nuo 2 metu pradejau vesti i kirpikla o iki to patis su masinele kirpdavom 4u.gif
Atsakyti
O man iškilo klausimas, ar kirpti kirpčiukus savo dukriukui, ar auginti.. Greit bus dveji, plaikučiai ne per storiausi, tiesūs... kartą vos pakirpom kad į akis nelystų, dabar jau reiktų vėl pakirpti g.gif ar auginti... tik kaži kiek metų reiks vargti, kol susiriš jie visi į vieną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 02, 19:30)
O man iškilo klausimas, ar kirpti kirpčiukus savo dukriukui, ar auginti.. Greit bus dveji, plaikučiai ne per storiausi, tiesūs... kartą vos pakirpom kad į akis nelystų, dabar jau reiktų vėl pakirpti  g.gif ar auginti... tik kaži kiek metų reiks vargti, kol susiriš jie visi į vieną  unsure.gif

as padariau kirpciukus. kai bus didesne ir supras, kam reikalingi saguciai... tada auginsim tongue.gif
Atsakyti
maniškis bliuduku apkirptas, vedam į vaikų kirpykla kanto g smile.gif tai labai jam tinka smile.gif
user posted image

o paskutini kart kai kirpomės tai pasiūlė mūsų kirpėja auginti plaukučius, manau bandysime
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 18:49)
maniškis bliuduku apkirptas, vedam į vaikų kirpykla kanto g smile.gif  tai labai jam tinka smile.gif
user posted image

o paskutini kart kai kirpomės tai pasiūlė mūsų kirpėja auginti plaukučius, manau bandysime

Aš ir apie tą kirpyklą galvojau. O kaip ten kainos? Ir turbūt iš anksto pasiskambint reik? Dar nereik mums, bet va "ateitimi rūpinamės" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2007 09 04, 11:05)
Aš ir apie tą kirpyklą galvojau. O kaip ten kainos? Ir turbūt iš anksto pasiskambint reik? Dar nereik mums, bet va "ateitimi rūpinamės" biggrin.gif

štai taip ji atrodo:
user posted image

kainos nuo 5 iki 15 lt, bet kiek jau vaikštom, niekad mažiau 15 lt nebūna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 04 rugsėjo 2007 - 10:56
Savo mergaitei pati karts nuo karto pakerpu tik kirpciukus, kad i akis plaukai nelistu. o siaip plaukuciams leidziu laisvai augti ir garbanotis smile.gif beje, pirma kartai kirpau kai jai buvo 1.2 m. tai rankos truputi drebejo
Atsakyti
mes tai mergytei kasas auginam ilgas tik galiukus pakerpam o vat kirpčius atsiauginom nuo dviejų metukų nes man gražiau kai vaikas be kirpčiukų o ir į akytes nelenda tiesiog kol atauginėja surišu kirpčiukus į papildomą uodegėlę ar dvi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš pati pakirpau grifką tongue.gif O daugiau auginam.. biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat pirma karta kirpau pati savo dukrytei kirpciukus, truputi rankos drebejo, nes mazoji nelabai davesi, vis sukinejosi i visas puses. O siaip auginam kasas jau iki peciu uzaugo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mano berniokui jau 1.6menesiai ir jau butu pats laikas apkirpti nes jau ant ausu lipa plaukuciai bet kad jis nesiduoda net neisivaizduoju kaip ji reiks apkirpt? g.gif
Atsakyti