Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

norejau nukirpti,bet kur tau doh.gif sukioja galva i visas puses,tai taip ir liko nenukirptas.
Atsakyti
As pirma karta kirpau sunu,kai jam buvo 1metukai,daviau jam savo mobiliaka,tai kol jis maige migtukus,tai as ji spejau apkirpti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes dar nekirpome, nelabai daug turime, bet ir nelabai mazai bigsmile.gif
Kol i akis nelis, tol nekirpsiu tikriausiai cool.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mes jau buvome vaiku kirpykloje visoms rekomenduoju kaune kurios gyvena taip mano maziuj patoki kad kirpeja norejo buciuot lotuliukas.gif ir verke kai is ten isejom zodziu super kirpykla thumbup.gif
Atsakyti
Mes va nesenai apsikirpom pirmą kartą, visi baisiai gailėjos mažiaus garbanų, bet tik ne aš, nes jos baisiai vėlėsi, o priekiniai plaukučiai jau lindo vaikui į akis doh.gif Aišku kirpykloj buvo košmaras, nes jis nesidavė, bet per didelius vargus kažkas pavyko biggrin.gif
Atsakyti
mes saziningai nekirpom iki metu o pirmo gimtadienio proga nukirpom beveik plikai mirksiukas.gif nors labai ilgi plaukuciai nebuvo uzauge,ten sukauosiana buvo kaip pankucio:sonai trumpai,per vidury ilgi plaukai,tad kai nukirpom labai keistai atrode lotuliukas.gif toks tikras vyras biggrin.gif
Atsakyti
o as savo maziu nusivedziau pas pazistama kirpeja,pirma karta buvo metukai ir menuo...jetau kaip gailejo jo garbaneliu labai jau grazios buvo thumbup.gif...sedejo kaip prikaltas prie kedes,dar daviau savo mobilu....
bet po dvieju menesiuku vel kaip aviukas,nusivedziau,tai katu galvoju sedes,bet ne ir ant palanges stovejo, ir ant kedes, ir ant zemes, ir pas teti ant ranku ,ir pas mane,tikrai tada pavargom...
Atsakyti
pusantrų metukų buvo kai dukriukui pakirpau grifkutę,nes peisiukai lindo į akytes,o su gumytėm ir sagtukais išbūna kelias min ir išplėšia juos lauk ax.gif
Atsakyti
Mano panelės plaukai sunkiai augo ir buvo labai plonyčiai verysad.gif . Tik kai suėjo du metukai jie pradėjo garbanotis ir augti. Taigi dabar jau galvoju, kad reikėtų pakirpt,nes darosi nelabai tvarkinga šukuosena biggrin.gif . Tik nesiryžtu, nes mano pana labai bailė ir gali sukelti kirpykloj tikrą karnavalą lotuliukas.gif .
Atsakyti
Matau kad dukriukui jau reikia pakirpti galiukus, grifkutę, bet pačiai kažkaip g.gif
Mums 1.3

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2007 11 23, 18:17)
Matau kad dukriukui jau reikia pakirpti galiukus, grifkutę, bet pačiai kažkaip  g.gif
Mums 1.3

as saviskei pakirpau kai maudesi nes labai megsta vonioj pasedet tai pavyko nes siaip tai judri nenusedi
Atsakyti
na mes savo pupai plaukucius kirpome kai sukako metukai, nes per kirpciukus jau butu nemacius kur eina ax.gif taigi atidarem kirpykla namuose ax.gif
Atsakyti