Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

kol i akytes nelys tol plaukuciu nekirpsim smile.gif ir tikiuos dar greit neprireiks nes nezinau kaip reiktu ji islaikyt kol apkirptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(erlin @ 2008 03 06, 16:14)
kol i akytes nelys tol plaukuciu nekirpsim  smile.gif ir tikiuos dar greit neprireiks nes nezinau kaip reiktu ji islaikyt kol apkirptu g.gif

Aš ir neįsivaizduoju kaip mums ten seksis ryt, bet pabandyt galima g.gif O gal gražiai pasėdės kol apkarpys smile.gif
Atsakyti
Gripkutę pirmą kartą apkirpau, kai dukrytei buvo koki 8 mėn. O visų kitų dar nekirpau
Atsakyti
o as dukryte apkirpau metu laiko.dabar jau 15 men nzn ka su tais plaukuciais daryt ,garbanojasi lenda visur... doh.gif
Atsakyti
Pries kokias 3sav pakirpau grifka nes lindo i akis biggrin.gif O siaip visi plaukai garbanoti tai jei kasyciu nerisu buna pasisiausus kaip velniukas biggrin.gif
Atsakyti
Mano berniukui metai ir 4 men. Kaip tik vakar pakirpau pirma karta prieki ir sonus, nugaroj palikau. Tiesiog jau apsepes atrode ir pakirpau. O dukros plaukai garbanojosi, tai visai nekirpau.
Atsakyti
Pakirpau 11 men, nes grifkute lindo i akis.
Atsakyti
as tai dar nekirpau, man taip gaila wub.gif
Atsakyti
..o man ne,jau kirpom 3 kartus vaikinui plaukiukus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, pirma karta savo vyriski kirpom 11 menesiu, nes musu pirmieji plaukiukai nevisi pabego,tai buvom tokiom kupetom ant galvos cool.gif kirpau su masinele pirma tete ir poto ji drinks_cheers.gif sedejo vyras savo kedutei nei nejudedamas thumbup.gif , tik pakausiuka sunkiau apkirpt tai su zirklem truputuka. o pries pora dieneliu antra karta dailinom savo sukuosena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsutee: 17 vasario 2009 - 13:30
Pirma karta kirpomes pries pirmaji dimtadieni kirpykloje, dabar sekmingai kas menesi ar du kerpames namuose pas mama ant keliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nors maniškė 2,5m bet nesiduoda nei šukuojama nei kerpama. veiksmas vyksta miego metu, nu žodžiu, "pelytės" pasidarbuoja rolleyes.gif
Atsakyti