Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

suneliui kirpom plaukucius kai buvo metukai, nes labai jau ilgi buvo..kazkaip labai greit auga ir plaukuciai ir naguciai...
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 26, 17:35)
Mano sunytis pagaliau tikras džentelmenas clap.gif  Kirpomės pirmą kartelį nu tiesiog pasaka rolleyes.gif kirpykla thumbup.gif user posted image
O kirpėja tokia miela, nesitikėjau, kad padarys tokią šukuosena wub.gif Sėdėjo žaidė toj mašinytei, o aplink jį kaip princą šokinėjo blush2.gif Teletabius žiūrėjo, mobileku kalbėjo biggrin.gif skambino tečiui, kad jį kerpa lotuliukas.gif Nu likau begalo sužavėta bigsmile.gif tas 20lt atsipirko su kaupu. Tikrai į jokią kitą neveščiau, o beje ji ir viena Kaune vaikų kirpykla tongue.gif Gavom sruogelę pirmą nukirpta wub.gif įsiklijuosim į albumuką atminčiai wub.gif Tikrai pati nebūčiau eksperimentavus su žirklėmis schmoll.gif Tad kitą kartą keliausim išsišiepe pas tetutę kirpėje lotuliukas.gif

o kur tai yra
nes mes dar niekad nesikirpom
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 28, 15:54)
o kur tai yra
nes mes dar niekad nesikirpom

Kaune, Kanto gatvej, uz Čarstono restorano, kuris randasi priešais muzikini teatra. tik va telefono nežinau. gal gas žino, pasidalinkit, noriu nuvest savo sūnų į šią kirpyklą, bet nežinau ar duosis apkirpamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 02 28, 17:20)
Kaune, Kanto gatvej, uz Čarstono restorano, kuris randasi priešais muzikini teatra. tik va telefono nežinau. gal gas žino, pasidalinkit, noriu nuvest savo sūnų į šią kirpyklą, bet nežinau ar duosis apkirpamas  unsure.gif

Sveikutė tuoj parašysiu ainu susirasti vizitine mirksiukas.gif
ten reikia pasiskambinti ir iš anksto užsiregistruoti, nes vaikučių begalė ax.gif
tel., 860375757
837222525
Tikrai duosis blush2.gif Ateikit truputuka ankstėliau nei numatyta, kad vaikiukas apsiprastu su aplinka ten be galo daug žaislų rolleyes.gif maniškis pamatė, kaip tetutė kerpa kita berniuką. Ir iš kart užsimanė atsisėsti į tą dzin dzinią (mašiną tą geltoną0 lotuliukas.gif Pradžioj reikėjo užkalbėti dantį, kad uždėtų tą apsiaustą, kaip jį pavadinti ant kaklo ir spranduko blush2.gif o po to tik kaip verslinikas mobileku kalbėjo ir visiems skambino ir pasakojo, kad jį kerpa tetutė biggrin.gif Juk pabandyt verta mirksiukas.gif man atsipirko su kaupu, o svarbiausia padarė berniukišką šukuosena, o ne kaip kitos iškandžioja kirpčiukus pačios kerpa man tai schmoll.gif tam ir yra skirtos kirpyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 28 vasario 2008 - 17:33
Labai ačiū už telefono nr, reiks būtinai užsiregistruoti ir pabandyti, bet aš taip abėjoju, jis toks kaprizingas pas mane, kad nepradėtų ten spiegti blink.gif , na, bet jau mum tikrai laikas, jau toks netvarkingas kudliukas jis pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 02 28, 17:40)
Labai ačiū už telefono nr, reiks būtinai užsiregistruoti ir pabandyti, bet aš taip abėjoju, jis toks kaprizingas pas mane, kad nepradėtų ten spiegti  blink.gif , na, bet jau mum tikrai laikas, jau toks netvarkingas kudliukas jis pas mus  doh.gif

Mano su tokiais apyilgiais buvo, bet kai pradėjo lysti į akytes, tai pati nenorėjau trumpinti, nes norėjau jam kokios nors šukuosenos, o ne pakarpyti ax.gif
Mano turbūt didesnis ožiukas, labai užsispyręs, nes jautukas lotuliukas.gif tai kirpėja suabejojo ar išvis duosis kerpamas nes nesileidoto ant kaklo uždėti, nu ir paprakaitavau, kol užkalbėjau dantį tiesiog staigiai žaislų davėm teletabius įjungė mobilų į rankas ir vsio mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už info, reiks pabandyti savo miss nusivesti
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 02 28, 17:40)
Labai ačiū už telefono nr, reiks būtinai užsiregistruoti ir pabandyti, bet aš taip abėjoju, jis toks kaprizingas pas mane, kad nepradėtų ten spiegti  blink.gif , na, bet jau mum tikrai laikas, jau toks netvarkingas kudliukas jis pas mus  doh.gif

QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 28, 21:29)
ačiū už info, reiks pabandyti savo miss nusivesti

Nėr už ką mirksiukas.gif tik pasigirkite, kaip jau būsit apsikirpę ar patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 29, 01:27)
Nėr už ką  mirksiukas.gif tik pasigirkite, kaip jau būsit apsikirpę ar patiko drinks_cheers.gif

būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as katik pati apkirpau savo metinuka,vat biggrin.gif Ir sedejo ramus,ne cypt,o siaip yra aprizingas.Susilygino visi plaukuciai,nes nuo gimimo nekirpti buvo tai augo kas sau,viena sruoga ilgesne,kita trumpesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 29, 11:51)

mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(ovimama @ 2008 02 29, 16:58)
O as katik pati apkirpau savo metinuka,vat biggrin.gif Ir sedejo ramus,ne cypt,o siaip yra aprizingas.Susilygino visi plaukuciai,nes nuo gimimo nekirpti buvo tai augo kas sau,viena sruoga ilgesne,kita trumpesne doh.gif

O, tai gal turi įgudžių g.gif nes aš pati, tai schmoll.gif rankos sudrebėtu lotuliukas.gif Bet jei moki, tai kodėl gi ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 26, 16:35)
Mano sunytis pagaliau tikras džentelmenas clap.gif  Kirpomės pirmą kartelį nu tiesiog pasaka rolleyes.gif kirpykla thumbup.gif user posted image
O kirpėja tokia miela, nesitikėjau, kad padarys tokią šukuosena wub.gif Sėdėjo žaidė toj mašinytei, o aplink jį kaip princą šokinėjo blush2.gif Teletabius žiūrėjo, mobileku kalbėjo biggrin.gif skambino tečiui, kad jį kerpa lotuliukas.gif Nu likau begalo sužavėta bigsmile.gif tas 20lt atsipirko su kaupu. Tikrai į jokią kitą neveščiau, o beje ji ir viena Kaune vaikų kirpykla tongue.gif Gavom sruogelę pirmą nukirpta wub.gif įsiklijuosim į albumuką atminčiai wub.gif Tikrai pati nebūčiau eksperimentavus su žirklėmis schmoll.gif Tad kitą kartą keliausim išsišiepe pas tetutę kirpėje lotuliukas.gif

O kur tokia grazi kirpykla? Ir kokio amziaus savo dzentelmena kirpot? Nes as vis pati saviski su masinele kerpu. Kol mazas buvo, tai nuo kokio menesio su zirklem mieganti apkirpdavau, o dabar tai gaudau vonioj. biggrin.gif
Atsakyti