Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

sveikos mamytes, siandien uzmaciau nauja vaiku kirpykla Kaune vadinasi "Mazyliu kirpykla", ( savanoriu prospekte ) na uzejom mes su savo mazium, kaip tik vietos laisvos buvo tai puikiausiai apkirpo ji,nors paprasta kirpeja labai vargdavo su juo,o cia taip graziai moka kirpeja nukreipt demesi vaiko, kad as likau suzaveta, matosi kad myli savo darba ir patirties turi su vaikais thumbup.gif ir siaip kokia grazi ta kirpykla, interjeras super, vaikams zaislu fainu labai yra, na zodziu likau ir as patenkinta ir mano mazius, visoms rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes sia savaitele buvom Mazyliu kirpykloj savanoriu prospekte. Tikrai labai patiko aplinka ir kirpejos sugebejimas sudominti vaika, kad nepabegtu nuo kedes bigsmile.gif Mano sunaus plaukai labai greitai auga, tad kirpyklose lankomes jau nuo 3 menesiuko. Patirtis su kirpejomis labai didele biggrin.gif Galiu pasakyti, kad si kirpeja viena is geriausiu vaiku kirpeju kiek mums teko isbandyti thumbup.gif Ir zaislu netruksta, vos istempiau saviski is ten biggrin.gif Ir vis klausia kada jau reikes plaukucius kirpti? lotuliukas.gif Su ta senaja vaiku kirpyla, kur centre yra, ner net ka lyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 17 gruodžio 2009 - 20:44
Pirmą kartą apkirpom 11mėn, nes plaukučiai jau į akis buvo pradėję lįsti biggrin.gif
Atsakyti

Na as tai taip pat su savo suneliu buvau uzsukusi i vaiku kirpykla,bet maniskio tai neprikalbino niekaip,gal jam zmogus pats nepatiko.grizau i Silainius praeinant pro kirpykla kuri labai graziai is lauko nudazyta,per visa siena portretas nutapytas,rodo su pirstuku ,na ir uzsukom dar karta pabandyti.labai maloniai pasitiko mus.apkirpo,ir sedejo ramiai.vis pasnekina ji,purstuka dave jam i ranka.kai pasake kaina net nepatikejau.vaikam,studentam,senjoram nuolaidos daromos.jei tryse ateina tai po 8 lt.kerpa.jei dviese ateina tai po 9.jei vienas tai po 10 lt. cia vyram.tai sumokejau 10 lt.ir labai patenkinta ir graziai.dabar eina mano abu ,vyras vedasi mazaji,abu apkerpa po 9 lt.ir pamodeliuoja vyrui mano,nes jam ir ne viskas tinka,tai patenkinti visi.kirpeja Irena,Sarkuvos 8.
Atsakyti
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2010 01 06, 14:14)
Na as tai taip pat su savo suneliu buvau uzsukusi i vaiku kirpykla,bet maniskio tai neprikalbino niekaip,gal jam zmogus pats nepatiko.

Jei cia apie ta vaiku kirpykla centre kur yra, tai net nesistebiu, nes ten yra labai nemaloni kirpeja doh.gif Nezinau vardo tik.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 01 09, 10:44)
Jei cia apie ta vaiku kirpykla centre kur yra, tai net nesistebiu, nes ten yra labai nemaloni kirpeja doh.gif Nezinau vardo tik.

Mums irgi ten nepatiko schmoll.gif , o pradejom kirptis nuo 10 men. ax.gif
Atsakyti
Savo abu sunus nuo metuku pradejau vesti pas kirpeja, kur vyras kerpasi, ir vedu kas menesi, jokiu problemu, o drauge pradejo vesti nuo 2 m. tai problemos didziausios, nesiduoda ir viskas, o ant galvos plauku kupeta, kirpejai butu ka veikti
Atsakyti
o kokios kainos mažylių kirpykloje, kaune?
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 01 09, 10:44)

Ne, cia kita naujai atsidariusi, mes siandien apsikirpti buvom, tai thumbup.gif

QUOTE(Felisė @ 2010 01 28, 17:16)
o kokios kainos mažylių kirpykloje, kaune?

sumokejom 25lt
Atsakyti
QUOTE(Astulka* @ 2010 02 05, 00:11)
Ne, cia kita naujai atsidariusi, mes siandien apsikirpti buvom, tai  thumbup.gif
sumokejom 25lt

Toj "Mazyliu kirpykloj" ir mums labai patiko thumbup.gif O aplinka kokia faina bigsmile.gif neprisimenu kuriam puslapyje maciau nuotraukos yra g.gif Nu labai ten faina rolleyes.gif
Atsakyti
O as kai kerpu savo pipirą, tai rėkia, kad jam skauda, muistosi, iš pradžių galvojau, kad tiesiog jam nepatinka, bet po to pastebėjau, kad plaukams nukritus ant kaklo, odytė parausta jis ima kasytis ir verkia g.gif . Ar kas buvote iš mamyčių susidurusi su tokia bėda? Kadangi uždengti palerina kunelio nesiduoda issigudrinau kirpti kai maudosi, nukritus plaukų sruogai ant kunelio tuoj pat prausiu su dušu.
Atsakyti
QUOTE(niuxe @ 2010 02 08, 19:12)
O as kai kerpu savo pipirą, tai rėkia, kad jam skauda, muistosi, iš pradžių galvojau, kad tiesiog jam nepatinka, bet po to pastebėjau, kad plaukams nukritus ant kaklo, odytė parausta jis ima kasytis ir verkia g.gif . Ar kas buvote iš mamyčių susidurusi su tokia bėda? Kadangi uždengti palerina kunelio nesiduoda issigudrinau kirpti kai maudosi, nukritus plaukų sruogai ant kunelio tuoj pat prausiu su dušu.

Niekada neturejom tokiu bedu g.gif
Atsakyti