Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Viskas puiku toj mažylių kirpykloj, bet kaina už galiukų pakirpimą 20 lt man atrodo brangoka g.gif bet ką darysi, už viską šiais laikais reikia mokėti biggrin.gif
Atsakyti
Aš kerpu savo vaikiną namuose, nes su kirpyklomis mes nedraugaujame lotuliukas.gif Rodėm kaip senelį ir tėvelį kirpykloj kerpa, bet pastangos buvo bevaisės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pijonija @ 2010 02 10, 18:09)
Aš kerpu savo vaikiną namuose, nes su kirpyklomis mes nedraugaujame  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Pijonija @ 2010 02 10, 20:09)
Aš kerpu savo vaikiną namuose, nes su kirpyklomis mes nedraugaujame  lotuliukas.gif Rodėm kaip senelį ir tėvelį kirpykloj kerpa, bet pastangos buvo bevaisės  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsim, enu kai maniski kirpo jam jau buvo 1metukai , atejo pas mano tevuka draugas kirpejas ( jau abieju nebera A A abiem ) tevukui nukirpo o paskui mano maziui . Sedejo ir nesuprato kas cia vyksta . Zinau ,kad kirpom per pilnati tai po siai dienai plaukai stori , veslus . O kitasyki vedziau i kirpykla tai jau buvo triuksmo ir asaru
Atsakyti
kerpu ir vaikus ir vyrą pati, turiu profesionalius įrankius, bet kirpėja nedirbu, kažkada tik mokinausi lotuliukas.gif vaikams patika, laukia kaip rikiuotėje savo eilės lotuliukas.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kai buvo beveik metukų, pradėjau kirpti mašinėle, o ligi tol, kad nelįstų į akytes pakirpdavau tik grifkutę su žirklėmis smile.gif
Atsakyti
Kur vaikucius kerpa Vilniuje? Specialios vaikams ko gero nera? g.gif
Atsakyti
As galiu parekomenduoti mazyliu kirpykla Kaune Savanoriu pr.168. Esam buve ir Kanto gatveje kirpykloje, ir paprastose, bet labiausiai patiko pas kirpeja Kristina. O ji dabar ir atsidare savo kirpykla Savanoriuose. Tikrai visada labai gerai vaika nukerpa. Gal paprastoje kirpykloje ir pigiau, bet tada reikia zinoti gera kirpeja, nes mano mergaite ne karta prastai nukirpo. Kirpciukai buvo nukirpti nuo paties virsugalvio, niekas taip ir nesugebejo ju normaliai sutvarkyti, o va Kristina kuo puikiausiai istaise kitu kirpeju broka smile.gif Gerai, kad pavyko suzinoti jos tel.nr., nes jau buvau praradus vilti, kad kazkas gali gerai nukirpti vaika. Taigi kirpeja tikrai Super thumbup.gif O pati kirpykla irgi graziai irengta, erdvi, vaikai gali dar ir pazaisti apsikirpe, tai daugiau aktualu tiems, kuriu vaikuciai nenori kirptis,nes cia yra kuo juos sudominti. Man svarbiausia gera kirpeja, bet, aisku, grazi aplinka irgi labai gerai smile.gif Mes siandien kaip tik ir apsilankem sioje kirpykloje, grisim ten butinai dar karta. Jau kazkas cia rase, bet galiu pakartoti tel nr. 8689 92551. Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi neatsidziaugiam sia kirpeja thumbup.gif Radau siek tiek informacijos, gal kam pravers 4u.gif

http://www.facebook....la/285256772244
Atsakyti
Musu mazieji abu garbaniai ir abieju plaukuciai is pradziu buvo ploni ir silpni. Plikai niekada nekirpom, uztat dabar abu turi tankias ir banguotas "seveliuras." Manau, viska laikas issprendzia wink.gif
Atsakyti
Mano mazes irgi galiukai garbanojasi, bet noreciau pakirpti plauskucius, kad butu trumpesni ir bijau, kad garbanas nukirpus jos dings g.gif
Atsakyti