Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Na, pagaliau mūsų vargai su kirpimu baigėsi biggrin.gif Vaikas penktadienį pats pasiprašė, kad jį kirptume- vos šoko negavau, nes iki tol geriau jau apie kirpimą nei nekalbėk- ašaros ašaros ašaros g.gif Visaip kalbinom, visaip drąsinom, bet jo atsakymas tik vienas būdavo kirpėjai- tu manęs ekirpk, tėtę kirpk biggrin.gif Tekdavo namie apkirpti ir su ašaromis. Bet po penktadienio ( nežinau, kaip ten jam nusišvietė) sakė, kad jau kitą kart eis ir į kirpyklą thumbup.gif Visos bėdo praeina, tik reikia laukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (paprasta @ 2004 04 14, 09:58)
Bet po penktadienio ( nežinau, kaip ten jam nusišvietė) sakė, kad jau kitą kart eis ir į kirpyklą thumbup.gif Visos bėdo praeina, tik reikia laukti rolleyes.gif

Dėkui už paguodą clap_1.gif Aš jau galvojau,kad mano vaikas gimė hipiu ir kirptis bus didžiausias baubas biggrin.gif
Atsakyti
Kokios malonios problemos!! smile.gif
Savo panelei vos gumyte irisu i tuos 5 plaukucius! (1m9men) unsure.gif biggrin.gif
Grazu ziuret kai vaikuciai plaukuoti! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rameda: 17 balandžio 2004 - 17:56
O as saviski dazniausiai mieganti apkerpu, nes kazkaip labai nesiduoda kerpamas doh.gif nors paskutini karta, kai kirpau, tai prie veidrodzio isstovejo ir nepyko visai, kai kirpau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramune G. @ 2004 08 16, 09:18)
O as saviski dazniausiai mieganti apkerpu, nes kazkaip labai nesiduoda kerpamas  doh.gif  nors paskutini karta, kai kirpau, tai prie veidrodzio isstovejo ir nepyko visai, kai kirpau  thumbup.gif

Gerai tu sugalvojai mieganty kirpt:super. Man didesnė problema savo merginą šukuot nes plaukai iki liemens.Būna gera nuotaika tai tyli,o kai nenori šukuotis tai spiege,rėke ne savu balsu.
Taip kad tau geriau nei man.
Atsakyti
biggrin.gif Musu mazoji gime ilgais juodais plaukuciais, tai su plaukiuku problema teko anksti susidurti.. Musu mociute karciukus pakirpdavo be dideliu problemu. wink.gif Tiek ji, tiek kirpykloje, kur jau buvom viena krta, uzbovydavom su mobiliuoju telefonu. thumbup.gif vaikams tai visada patinka paminkyti mygtukus. wink.gif O ir dideliu sukuose nereikia daryti, svarbu greitai apkirpti, kad plaukai netrukdytu. tongue.gif Ir sukuojantis ji labai nesispardo. Paciai labiau patinka buti susirisusiai, nes plaukuciai labai jau lenda i akytes. ohmy.gif O vyresneli tai iki kokiu 3 metu, gal ir ilgiau sunku budavo apkirpti... Brrr.. g.gif Nepasiduodavo provokacijom, be to berniuko ir sukuosenos kitokios.... Na, bet su laiku viskas issisprendzia... biggrin.gif
Atsakyti
o mes cia Ispanijoj tai stovedamos ant grindu kirpomes!!! mazajai 1metukai-o tokio amziaus mazai kas sedi ant kedes!!! tai ir tai bekerpant su tetuku turejom visus triukus rodyti,nes mazyle taip nenoriai prisileido kirpeja-vis ziurejo ji ji ir jo zirkles pakreivomis... biggrin.gif
Atsakyti
as pirma karta kirpau su zirklem dar visai maziuka, nes plaukiukai i akis pradejo lysti... O dabar su masinele kerpu. Kaip bebutu keista, zirkliu jis bijo labiau nei masineles.O ir man paciai su masinele kazkaip saugiau...
O kai kirpau su zirklem, tai isodinau i maitinimo kede priesais TV, kai Nomeda ( daugelio vaiku simpatija) rode. Visai ramiai issedejo wink.gif
O mergytei tai siulyciau kirpciuku nekirpti - bus daug vargo ( mano mama kirpeja, tai sake po to ateina kas savaite, nes l.greitai auga). Geriau pavargti su segtukais, o po to kasyte wink.gif
Atsakyti
mums antras kirpimas praejo labai ramiai kaip ri pirmas, sedejo toks susimastes, rimtas, lupas paputes i veidordi vis ziurejo kaip ji ten su masinele zulina biggrin.gif
norejau paklaust mamayciu, ar jus visada vedat i kirpykla, ar bandot pacios namuose? nes mes rastume masinele, bet va as pati ne kart su ja nekirpus, tai bijociau kirpt maziu, va vyras gal ir pakirptu, ar verta bandyt, kaip manot?
Atsakyti
Na, mes jau 1 metu ir 4 menesiu, bet plauku dar niekad nekirpom. Kai pipiras gime buvo ilgokais, juodais plaukuciais, bet jie visi nuslinko. Ataugo plonuciai, sviesus. Ir jie jam dar i akis nelenda, tai ir nieko nedarau. ant pakausio susisuke, nes du verpetai, tai vaikinas atrodo, kaip susukuotas biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyrutis pirmasyk kirpykloj buvo visai neseniai, t.y. dvieju metuku ir apie 3 menesiuku. Pas mus yra labai saunios kirpyklos maziukam: ten kedes, kuriose jie sedi, yra Barbes dzipas, motociklas, kazkoks meskiukas ir pan., pilna visokiu kitokiu atrakciju, kamuoliu... Siaip Paulius nemegsta, kai ji svetimi ciupineja, bet toj kirpykloj (issirinko sedeti Barbes dzipe biggrin.gif) labai fainai sedejo. Ir nenorejo islipti, kai kirpeja baige ji kirpti laugh.gif. Dar paskui ir ant motociklo "pavaziuoti" ejo. Gavo pirmo plauku kirpimo sertifikata su priklijuota plaukuciu sruogele wub.gif, dar gavo ciulpinuka ir kazkokiu kitu saldainiu pakiuka, su juo labai maloniai kirpeja pasnekejo. Jauciu, kad dabar i kirpykla eis kaip i svente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 24 spalio 2004 - 06:34
QUOTE (traliabum @ 2004 10 23, 16:13)
mums antras kirpimas praejo labai ramiai kaip ri pirmas, sedejo toks susimastes, rimtas, lupas paputes i veidordi vis ziurejo kaip ji ten su masinele zulina biggrin.gif
norejau paklaust mamayciu, ar jus visada vedat i kirpykla, ar bandot pacios namuose? nes mes rastume masinele, bet va as pati ne kart su ja nekirpus, tai bijociau kirpt maziu, va vyras gal ir pakirptu, ar verta bandyt, kaip manot?

Mano pirmas kirpimas buvo vyras, o antras jau sunus laugh.gif
Na zinok tikrai nieko sudetingo, visokius "grybus" po to galima dar su zirklem pataisyti wink.gif
Atsakyti