Na, pagaliau mūsų vargai su kirpimu baigėsi
Vaikas penktadienį pats pasiprašė, kad jį kirptume- vos šoko negavau, nes iki tol geriau jau apie kirpimą nei nekalbėk- ašaros ašaros ašaros
Visaip kalbinom, visaip drąsinom, bet jo atsakymas tik vienas būdavo kirpėjai- tu manęs ekirpk, tėtę kirpk
Tekdavo namie apkirpti ir su ašaromis. Bet po penktadienio ( nežinau, kaip ten jam nusišvietė) sakė, kad jau kitą kart eis ir į kirpyklą
Visos bėdo praeina, tik reikia laukti
| QUOTE (paprasta @ 2004 04 14, 09:58) |
| Bet po penktadienio ( nežinau, kaip ten jam nusišvietė) sakė, kad jau kitą kart eis ir į kirpyklą |
Dėkui už paguodą
Kokios malonios problemos!!
Savo panelei vos gumyte irisu i tuos 5 plaukucius! (1m9men)
Grazu ziuret kai vaikuciai plaukuoti!
Savo panelei vos gumyte irisu i tuos 5 plaukucius! (1m9men)
Grazu ziuret kai vaikuciai plaukuoti!
| QUOTE (Ramune G. @ 2004 08 16, 09:18) |
| O as saviski dazniausiai mieganti apkerpu, nes kazkaip labai nesiduoda kerpamas |
Gerai tu sugalvojai mieganty kirpt:super. Man didesnė problema savo merginą šukuot nes plaukai iki liemens.Būna gera nuotaika tai tyli,o kai nenori šukuotis tai spiege,rėke ne savu balsu.
Taip kad tau geriau nei man.
o mes cia Ispanijoj tai stovedamos ant grindu kirpomes!!! mazajai 1metukai-o tokio amziaus mazai kas sedi ant kedes!!! tai ir tai bekerpant su tetuku turejom visus triukus rodyti,nes mazyle taip nenoriai prisileido kirpeja-vis ziurejo ji ji ir jo zirkles pakreivomis...
as pirma karta kirpau su zirklem dar visai maziuka, nes plaukiukai i akis pradejo lysti... O dabar su masinele kerpu. Kaip bebutu keista, zirkliu jis bijo labiau nei masineles.O ir man paciai su masinele kazkaip saugiau...
O kai kirpau su zirklem, tai isodinau i maitinimo kede priesais TV, kai Nomeda ( daugelio vaiku simpatija) rode. Visai ramiai issedejo
O mergytei tai siulyciau kirpciuku nekirpti - bus daug vargo ( mano mama kirpeja, tai sake po to ateina kas savaite, nes l.greitai auga). Geriau pavargti su segtukais, o po to kasyte
O kai kirpau su zirklem, tai isodinau i maitinimo kede priesais TV, kai Nomeda ( daugelio vaiku simpatija) rode. Visai ramiai issedejo
O mergytei tai siulyciau kirpciuku nekirpti - bus daug vargo ( mano mama kirpeja, tai sake po to ateina kas savaite, nes l.greitai auga). Geriau pavargti su segtukais, o po to kasyte
mums antras kirpimas praejo labai ramiai kaip ri pirmas, sedejo toks susimastes, rimtas, lupas paputes i veidordi vis ziurejo kaip ji ten su masinele zulina
norejau paklaust mamayciu, ar jus visada vedat i kirpykla, ar bandot pacios namuose? nes mes rastume masinele, bet va as pati ne kart su ja nekirpus, tai bijociau kirpt maziu, va vyras gal ir pakirptu, ar verta bandyt, kaip manot?
norejau paklaust mamayciu, ar jus visada vedat i kirpykla, ar bandot pacios namuose? nes mes rastume masinele, bet va as pati ne kart su ja nekirpus, tai bijociau kirpt maziu, va vyras gal ir pakirptu, ar verta bandyt, kaip manot?
Na, mes jau 1 metu ir 4 menesiu, bet plauku dar niekad nekirpom. Kai pipiras gime buvo ilgokais, juodais plaukuciais, bet jie visi nuslinko. Ataugo plonuciai, sviesus. Ir jie jam dar i akis nelenda, tai ir nieko nedarau. ant pakausio susisuke, nes du verpetai, tai vaikinas atrodo, kaip susukuotas
Mano vyrutis pirmasyk kirpykloj buvo visai neseniai, t.y. dvieju metuku ir apie 3 menesiuku. Pas mus yra labai saunios kirpyklos maziukam: ten kedes, kuriose jie sedi, yra Barbes dzipas, motociklas, kazkoks meskiukas ir pan., pilna visokiu kitokiu atrakciju, kamuoliu... Siaip Paulius nemegsta, kai ji svetimi ciupineja, bet toj kirpykloj (issirinko sedeti Barbes dzipe
) labai fainai sedejo. Ir nenorejo islipti, kai kirpeja baige ji kirpti
. Dar paskui ir ant motociklo "pavaziuoti" ejo. Gavo pirmo plauku kirpimo sertifikata su priklijuota plaukuciu sruogele
, dar gavo ciulpinuka ir kazkokiu kitu saldainiu pakiuka, su juo labai maloniai kirpeja pasnekejo. Jauciu, kad dabar i kirpykla eis kaip i svente.
| QUOTE (traliabum @ 2004 10 23, 16:13) |
| mums antras kirpimas praejo labai ramiai kaip ri pirmas, sedejo toks susimastes, rimtas, lupas paputes i veidordi vis ziurejo kaip ji ten su masinele zulina norejau paklaust mamayciu, ar jus visada vedat i kirpykla, ar bandot pacios namuose? nes mes rastume masinele, bet va as pati ne kart su ja nekirpus, tai bijociau kirpt maziu, va vyras gal ir pakirptu, ar verta bandyt, kaip manot? |
Mano pirmas kirpimas buvo vyras, o antras jau sunus
Na zinok tikrai nieko sudetingo, visokius "grybus" po to galima dar su zirklem pataisyti