Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

O pas mus su kirpimu, tai jokių problemų thumbup.gif , nes nėra ką kirpti tongue.gif Merginai greit 3m., o dar nė karto nekirpom plaukučių, nes jie neauga taip greit, kaip norėtųsi cry.gif
Atsakyti
Mažajį kerpam namuose su el. mašinėle , bet labai nemėgsta , muistosi ,tai reik bekerpant vis girti koks jis bus gražus , kad labai kantrus ,tikras vyras ir t.t , šiaip ne taip atsėdi nes žino kad po kirpimo tai jau tiesiai į vonią , o šitą tai jis jau mėgsta thumbup.gif Kirpykloj kirptis dar nemėginom g.gif
Atsakyti
aš nesenai 0,5 cm patrumpinau dukrai grifkutę, kai ji...miegojo, nes kitaip nea blink.gif
Atsakyti

Kai suejo metukai,nukirpome beveik plikai,vos digliukai matesi,o tai buvo vasaros metu,tai labai tiko. Tai taip ir kerpame kas pora menesiu,aisku jau nebe taip trumpai,su el.masinele,labai jam patinka,sedi kaip prikaltas.
Atsakyti
Mano merginos kasos, tai ohoho tongue.gif Kerpu grifką pati. Ji leidžiasi, bet po to, kai paskui vaikštau su žirklėm ir koreguoju savo meną - jai atsibosta. Bet, nori būti graži, tai kenčia biggrin.gif Vieną kartą kirpomės vaikų kirpykloje (Kaune, Kanto g.). Ten fainas vaikiškas interjeras, bet kirpimas mažai tesiskyrė nuo mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2005 07 26, 15:38)
Mano merginos kasos, tai ohoho  tongue.gif Kerpu grifką pati. Ji leidžiasi, bet po to, kai paskui vaikštau su žirklėm ir koreguoju savo meną - jai atsibosta. Bet, nori būti graži, tai kenčia  biggrin.gif Vieną kartą kirpomės vaikų kirpykloje (Kaune, Kanto g.). Ten fainas vaikiškas interjeras, bet kirpimas mažai tesiskyrė nuo mano  ax.gif

Mes ir kirpomės toje kirpykloje. Mažiukei labai ten patiko, nes vaikiška aplinka ir dar po kirpimo saldainių kirpėja davė. Reikės vėl eiti, nes vėl apaugo biggrin.gif Kai reikia tik kirpčiukus patrumpinti, tai kerpu pati. Tik visada lygindama per daug nutrumpinu biggrin.gif Iš pradžių atrodo, kad vienoje pusėje ilgesni, po to, kad kitoje ir taip kol plaukai lieka visai trumpi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na mes svu garbanu atsisakem, kkai buvo 13 menesiu, pasisodinau ir nukirpau, o kai nukirpau, tai nepazinau, toks didelis tapo, vyras, kai grizo namo ziurejo, ziurejo ir sako man kazkas ne taip g.gif , aisku sakau, mazius pakirptas, tai tada tik daejo, ot musu vyrai pastabus doh.gif
Atsakyti
Mes pirmą kartą apsikirpos dar prieš metukus, nes labai jau apaugę buvom doh.gif . dabar bandom kirptis kartą į mėnesį ar du. Labai sunkiai gaunasi, nors pirmieji kartyai visai patiko. Nežinau kas jam dabar netinka, bet turiu kirpti kai kasnors laiko jį ant rankų ir visaip dantis užkalbinėja.
Atsakyti

Kada kirpomes pirma karta net neatsimenu, bet tiksliai zinau, kad iki 1m. jau
karciukus kirpom 3 kart. O kadnagi kirpom tik priekyje tai ten ir augo greiciausiai. Kai suejo 1m. nukirpau ir pakausy, tai kaip pradejo zelti plaukai. Dabar mums jau 1m. 5men. , bet jau ir su dviem kasytem vaikstom. O kerpu paprastai, kazkaip nesureiksminu. Pasodinu ka idomesnio i rankas iduodu ir pirmyn. Aisku, ne visada rezultatas geras, bet paskui is paskos lakstau ir padailinu. Tuomet jau viskas clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Iki šiol kirpau 5 kartus. Kerpu grifkutę ir aplink ausytes. Bandžiau kirpti pagal taisykles, bet nieko nesigavo. Tai dabar pripuolu, pagaunu kuokštelį ir čirkšt. Tada truputį palakstome ir vėl iš naujo. Taip kol būna gana padorus vaizdas.
Atsakyti
Musu zuikiukui 1,4 o kirpomes du kartus. Netikiu visokiais prietarais, kad iki metu negalima. Bet gi yra pamokanciu kad negalima, kad laime is vaiko atimsi, atminti nutrumpinsi ir t.t. Tai del galvos ramumo ir laukem pirmojo gimtadienio. Suejus metukams iskentem dar pora dienu ir nulekem i kirpykla, nes pati bijau kirpti- viena, o antra - i ka bus panasus musu vaikiukas g.gif Is pradziu sedejo normaliai, aisku ant mano keliu, po to pradejo muistytis, o grazinimosi procedura baigesi krokodilo asaromis cry.gif Antra karta apsilankeme kirpykloje 1 metuku ir 2 men. Viena kirpeja kirpo, dar trys kalbino as laikiau ant keliu ir tik spejau sluostyti asaras ir nosi. Dabar ir vel jau laikas kirptis bet nezinau ka ir daryti, gaila kai taip maziukas verkia. bet pati ir nenukirpsiu, nes jo labai tankus plaukuciai ir turi du sukurius. Gal zinot Vln vaiku kirpykla kaip rase kad yra Kaune?
Atsakyti
Savo merginai 3 sykius kirpau kirpciukus. Patinka jai kai uzdedu skraiste, duodu ciupineti masineles antgalius tai pasedi kazkiek. Jei uztrunku per ilgai tada jau muistosi, o as zinoma greit kirpti nemoku tai ir tenka pabaigineti jau basivaikant po namus laugh.gif Gerai, kad ne berniukas, jauciu nusisauciau kol apkirpciau megalol.gif
Atsakyti