Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos-paauglės

QUOTE(soske @ 2008 06 22, 12:01)
siaulietuke, 
  pati busdi issikyrus.
o apie vaikus rasai kaip apie kokia nelaime.
  negali sioje temoje apskritai diskutuoti,  gal net nevaisinga esi, neturi dar vaiku. kai turesi, kai irgi busi nelaimele,

Na suprantu kad esi is tu piktu zmoniu...taciau prisimink viena ir pagrindini dalyka kad:kiekvienas blogas zodis, poelgis ar galu gale siuo atveju palinkejimas Visada gryzta bumerangu,tikrai patikek ir nebutinai tai turi buti tau..yra ir ateitis ..taip kad pagalvok kita syki ka zmonem linki,sakai nes siuo atveju tavo zodziai skamba baisiai verysad.gif

Vadinasi nelabai moki priimti kito zmogaus pasisakyma arba tiesiog gal taikai sau ir pyksti del to? g.gif

Tikiuosi neisizeisi ir tiesiog pagalvosi mirksiukas.gif Visada vadovaujuos viena taisykle...Niekada nesielk su kitu taip, kaip nenoretum kad su tavimi pasielgtu 4u.gif 4u.gif

na daug nemoralizuosiu bet patyleti negalejau schmoll.gif

Kas del linksmybiu rolleyes.gif Ar manot kad bunant 30-35 neimanoma to padaryti?? blink.gif dar ir kaip..juk vaikai jau gerokai paugeje ,buitis sutvarkyta gyvenimas taip pat tai kogi neuzti, nesilinksminti ohooo dar kaip buna blush2.gif smile.gif

Siaulietuke imk 4u.gif 4u.gif
Neimk i galva tusciu pliurpalu ,nes tik tu zinai kada ir kur ateis Tavo mazulis wub.gif mirksiukas.gif
ojjj pavargau net biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 23 birželio 2008 - 16:34
cia as truputi ne i tema gal,bet suprasit tikiuosi kodel.
norejau paklaust ka galvojat apie tokius zmones g.gif sestadieni laikrasti skaiciau,kad pas mus,kazkokiam Anglijos mieste,merginos kuriom po 15-16 metu sudare kaip ir tokia sutari vienos su kitom,kad visos pastos blink.gif mokykloj buvo atlikta 42 nestumo testai(UK pas seseles mokykloj atlikineja) is ju 18 buvo teigiamu blink.gif merginos permiegojo su benamiais ir visokiais panasaus plauko zmonem blink.gif o kai buvo paklaustos kodel taip padare,pasake,kad norejo visos vaiku ir,kad norejo tokio zmogaus kuris visada jas myles,kad ir kas be butu
va tokios paaugles mamos mano manymu pas psichiatrus vest reiketu doh.gif

o cia maciau nemazai yra parasiusiu jaunu mamyciu kuriom gerai sekasi,sekmes jum biggrin.gif laikykites taip ir toliau 4u.gif

i mane pacia lietuviai kreivai ziuri,kaip pasakau,kad man 22 ir as trecio laukiuosi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2008 06 23, 18:29)

1.va tokios paaugles mamos mano manymu pas psichiatrus vest reiketu doh.gif
o cia maciau nemazai yra parasiusiu jaunu mamyciu kuriom gerai sekasi,sekmes jum biggrin.gif laikykites taip ir toliau 4u.gif

2.i mane pacia lietuviai kreivai ziuri,kaip pasakau,kad man 22 ir as trecio laukiuosi biggrin.gif  lotuliukas.gif

1. cia tai jau tikrai. doh.gif
2.nekreipk demesio mirksiukas.gif kam nepatinka tegul neziuri biggrin.gif biggrin.gif daugelis ziuri del to kad patys sau to leisti nelabai gali...nes na taip jau yra kad 3 vaikucius ne kiekvienas gali sau leisti rolleyes.gif Cia mums didelis + del to.. wub.gif
Atsakyti
as per zinias girdejau toki varianta kad visos pastojo vienu metu blink.gif buvau pakraupusi... kad jos laukiasi tai nezinau ar reiketu smerkti jas man paciai tik 16 metu ir laukiuosi bet kad jos samoningai susitare visos ta pacia diena pastoti tai man atrodo nenormalu doh.gif manau paciose seimose ir salyje yra problemu unsure.gif
Atsakyti
kazkokiam Anglijos mieste,merginos kuriom po 15-16 metu sudare kaip ir tokia sutari vienos su kitom,kad visos pastos blink.gif  mokykloj buvo atlikta 42 nestumo testai(UK pas seseles mokykloj atlikineja) is ju 18 buvo teigiamu blink.gif 

Jau nebežino kaip dėmesį į save atkreipt doh.gif Dabar atrodo atrakcija, bet kažkada gailėsis dėl tokio savo neapgalvoto, neatsakingo ir neprotingo poelgio doh.gif
Atsakyti
norejau paklaust ka galvojat apie tokius zmones g.gif  sestadieni laikrasti skaiciau,kad pas mus,kazkokiam Anglijos mieste,merginos kuriom po 15-16 metu sudare kaip ir tokia sutari vienos su kitom,kad visos pastos blink.gif  mokykloj buvo atlikta 42 nestumo testai(UK pas seseles mokykloj atlikineja) is ju 18 buvo teigiamu blink.gif  merginos permiegojo su benamiais ir visokiais panasaus plauko zmonem blink.gif  o kai buvo paklaustos kodel taip padare,pasake,kad norejo visos vaiku ir,kad norejo tokio zmogaus kuris visada jas myles,kad ir kas be butu 

Nesu kažkokia super duper šventuolė, tikinti ir pan. Nu, bet vistiek... svieto pabaiga, ne kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
norejau paklaust ka galvojat apie tokius zmones g.gif  sestadieni laikrasti skaiciau,kad pas mus,kazkokiam Anglijos mieste,merginos kuriom po 15-16 metu sudare kaip ir tokia sutari vienos su kitom,kad visos pastos blink.gif  mokykloj buvo atlikta 42 nestumo testai(UK pas seseles mokykloj atlikineja) is ju 18 buvo teigiamu blink.gif  merginos permiegojo su benamiais ir visokiais panasaus plauko zmonem blink.gif  o kai buvo paklaustos kodel taip padare,pasake,kad norejo visos vaiku ir,kad norejo tokio zmogaus kuris visada jas myles,kad ir kas be butu 

i mane pacia lietuviai kreivai ziuri,kaip pasakau,kad man 22 ir as trecio laukiuosi biggrin.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif truksta zodziu...tikrai belieka tik pas psichiatra vesti doh.gif
kaip gaila vaiku kurie augs su tokiomis motinomis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 23, 17:33)
Na suprantu kad esi is tu piktu zmoniu...taciau prisimink viena ir pagrindini dalyka kad:kiekvienas blogas zodis, poelgis  ar galu gale siuo atveju palinkejimas Visada gryzta bumerangu,tikrai patikek ir nebutinai tai turi buti tau..yra ir ateitis ..taip kad pagalvok kita syki ka zmonem linki,sakai  nes siuo atveju tavo zodziai skamba baisiai verysad.gif

Vadinasi nelabai moki priimti kito zmogaus pasisakyma arba tiesiog gal taikai sau ir pyksti del to? g.gif

Tikiuosi neisizeisi ir tiesiog pagalvosi mirksiukas.gif Visada vadovaujuos viena  taisykle...Niekada nesielk su kitu taip, kaip nenoretum kad su tavimi pasielgtu 4u.gif  4u.gif

na daug nemoralizuosiu bet patyleti negalejau schmoll.gif

Kas del linksmybiu rolleyes.gif  Ar manot kad bunant 30-35 neimanoma to padaryti?? blink.gif dar ir kaip..juk vaikai jau gerokai paugeje ,buitis sutvarkyta  gyvenimas taip pat tai kogi neuzti, nesilinksminti ohooo dar kaip buna blush2.gif  smile.gif

Siaulietuke imk  4u.gif  4u.gif
Neimk i galva tusciu pliurpalu  ,nes tik tu zinai kada  ir kur ateis Tavo mazulis wub.gif  mirksiukas.gif
ojjj pavargau net  biggrin.gif

Aciu. wub.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 23, 17:33)
Kas del linksmybiu rolleyes.gif  Ar manot kad bunant 30-35 neimanoma to padaryti?? blink.gif dar ir kaip..juk vaikai jau gerokai paugeje ,buitis sutvarkyta  gyvenimas taip pat tai kogi neuzti, nesilinksminti ohooo dar kaip buna blush2.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif Visada viskas įmanoma, tik noro reikia tongue.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Siaubo filmas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2008 06 23, 14:58)
as taip pat turiu drauge kuri pastojo 15, o pagimde 16, visa mokykla ant jos vare , nebekalbu jau apie mokytojus, is ju tikrai tikejausi daugiau tolerancijos, ir kai pastojau as, iskart isejau is savo mokyklos ir perejau i kita(i suaugusiuju), kurioje tikrai mokytojai supranta mirksiukas.gif  ir nevaro nei uz nugaros nei prie akiu smile.gif o ir is draugu ne ka daugiau tolerancijos galima sulaukti, ne vienas nusisuka suzinoje kad laukiesi, ir tapsi jauna mama(ce kalbu apie besimokancias mamas mokykloje)prie akiu visi sypsosi , o uz akiu pila ant taves bruda mad.gif o dar buna graziau kai tos kurios taip varo, po kurio laiko pacios pastoja thumbup.gif

Pas mus 12 klasėj klasiokė su pilvu vaikščiojo iki pat galo, liepą pagimdė. Kiek mačiau, tai mokytojai nevarė, gan tolerantiškai priėmė, tik kai kurios klasiokės apšnekėdavo (viena iš jų jau turi 2.gif biggrin.gif ). Džiaugiuosi už ją, kad tokiu svarbiu metu nemetė mokslų ir užbaigė viską ax.gif
Atsakyti
mano vyro mama taip pat jau jo laukesi vidurineje, pabaige mokslus ir tiesiai i gimdykla smile.gif uztat mes dabar juokaujam, ir sakom kad jis toks "protingas" , nes egzaminuose pilvely buvo lotuliukas.gif

as cia siandien daugiau paskaitinejau, lengva soka gavau, niekada nemaniau kad 19 - 20 metu laikoma labai jauna mama blink.gif as maniau pats tas thumbup.gif kai pastojau taj taj tikrai negalvojau kokia dar jauna bigsmile.gif as manau kad gimdamas kudiks moteryje issaukia motina...
Atsakyti
Mano anyta MB irgi 19 pagimdė, o po 2 metų ir jo brolį ax.gif Ir gyvena iki šiol kartu, nors susituokė po 3 mėn draugystės bigsmile.gif Matai, toli gražu ne amžius, ne skaičiai laimę lemia rolleyes.gif

joviliukste, kam iššaukia, o kam ir nelabai biggrin.gif Bet čia jau ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 24, 12:45)

joviliukste, kam iššaukia, o kam ir nelabai  biggrin.gif  Bet čia jau ne į temą.

as norejau tuom pasakyti, kad tiek 16, tiek 30 gimdydama pirma karta tampa mama, tik pagimdzius kudiky moteris tampa motina...manau amzius mazai turi skirtumo tam, ar busi gera mama. mano pussesere ir as laukemes kartu, jai 30 o man 20 buvo, na ir ka....ne viena is musu nei geresne nei blogesne, abi labiausiai paaulyje uz viska mylime savo dukrytes, rupinames jomis, del ju gyvenam ir stengiames.abi laimingos mamos.ir dar kaip as daznai megstu sakyti - kiekviena mama savo vaikui geriausia ax.gif
Atsakyti